zondag 21 december 2014

Uitslag challenge #224

Bedankt!

Voor we naar de uitslag gaan van de Top 3 wil ik eerst onze sponsors in het zonnetje zetten want zij hebben het afgelopen jaar wederom gezorgd voor hele leuke prijzen.
Namens het Designteam en ik, denk dat ik ook namens de deelnemers van ons Challenge Blog mag spreken, willen wij jullie heel erg bedanken hiervoor. Jullie zijn Toppers en ook super dat velen van jullie ons ook weer in 2015 willen sponsoren. :))
Dus namens ons allen ....De Top 3


Bedankt voor de enthousiaste deelname aan onze kerstkaartjes-challenge. Want als je het aantal deelnemers (40) en het aantal gemaakte kaartjes (4) met elkaar vermenigvuldigd, dan zijn er dus maar liefst 120 kaartjes gemaakt! 

Onze top 3 deze keer:Gefeliciteerd meiden met jullie top-3 notering! Als jullie willen mogen jullie de top-3-badge op jullie blog plaatsen. 

De winnaar van de prijs van CreaUniek is: MARIKEN! Gefeliciteerd! Je mag een mailtje sturen naar dutchcardlovers@hotmail.com. Dan krijg je de prijs thuisgestuurd en de nieuwe uitdaging, waaraan je mee mag doen als gast-designer. De Dutch Card Lovers gaan op vakantie. In het nieuwe jaar, op zondag 4 januari zijn we er weer met een nieuwe uitdaging. Wij wensen jullie fijne feestdagen en een creatief 2015! 
Tot volgend jaar!
Rosalien, Marjan, Ellen, Anja en Margot,
De Dutch Card Lovers.

zondag 7 december 2014

Challenge #224

Sinterklaas is weer terug naar Spanje en dus kunnen we ons gaan richten op de komende feestdagen.
Het huis krijgt een metamorfose, de kerstspulletjes kunnen weer van zolder worden gehaald en de gaan weer luisteren naar de kerst klassiekers. Heerlijk! Ik geniet altijd zo van die gezelligheid!
De challenge van deze keer heeft dan ook alles te maken met de kerst maar daarover straks meer.
Eerst gaan we natuurlijk de top 3 van de afgelopen uitdaging bekend maken.......

Corrie stuurde deze mooie winterse kaart, helemaal in stijl. Alexander, onze enige mannelijke deelnemer;-) kwam met deze prachtige strakke kaart Maria liet ons meegenieten van een sfeervolle Sinterklaas-trapjeskaart


 Gefeliciteerd met jullie plaats in de top 3!
Als jullie willen kun je de top 3 badge op je blog zetten.
Maar er is natuurlijk maar één winnaar, dat werd deze keer:  
ALEXANDER

Van harte gefeliciteerd met je eerste plaats en jij wint de mooie prijs van Hobbyshoppie.
Mail even naar dutchcardlovers@hotmail.com en Marjan of Rosalien zorgen ervoor dat de prijs naar je toe komt.
Daarbij willen we je ook uitnodigen om voor de volgende challenge mee te doen als gastdesigner.

 ----------------------------------------------------------------------------------------- 
Onze sponsor voor de nieuwe challenge is CreaUniek
Wie is CreaUniek CreaUniek is sinds mei 2008 een winkel met artikelen voor kaartenmakers en scrapbookers .Ook zijn er artikelen voor mensen die van altered art, mixed media en steampunk houden. Het artikelenaanbod is zo samengesteld dat er voor iedereen iets geschikts tussen zit. Daarnaast kan je er artikelen vinden die niet overál te krijgen zijn. De naam zegt het al: “Crea-Uniek”. De winkel is ook een ontmoetingsplaats voor creatievelingen, je hoeft niet iets te kopen in de winkel, je kunt er ook terecht voor een praatje over je hobby of een workshop. Er zijn workshops voor volwassenen, maar ook kinderfeestjes worden er regelmatig gegeven. CreaUniek mag in alle opzichten uniek zijn: qua klantenbenadering, qua inrichting, artikelenaanbod, workshopaanbod, creativiteit. Eigenaresse Loekie Flentge heeft van haar hobby haar beroep gemaakt en probeert gezelligheid, creativiteit en “lekker bezig zijn” met elkaar te combineren.

CreaUniek stelt deze prachtige prijs beschikbaar:  twee rolletjes washitape, een blokje winter papier van Amy Design en een winter stencil van Pickup. 

En dan is het nu tijd voor de nieuwe uitdaging:
Kerstmis komt snel dichterbij.
Vaak hebben we op het laatste moment toch nog net een paar extra kerstkaarten nodig.
Mijn ervaring is dat kerstkaarten maken het snelst gaat als je ze in serie maakt.
Niet allemaal hetzelfde maar wel met gebruik van dezelfde materialen of in dezelfde stijl.
De opdracht luidt; maak 4 kleine kerstkaartjes van 10x10 cm.
De basiskaartjes kun je precies uit één scrapvel halen!
Voor de rest ben je vrij om de opdracht uit te voeren zoals jij dat wilt;
Clean & Simple, Vintage, Artsy, gestempeld, gestencild, met die-cuts....
Verras ons maar!

Gastdesigner Cynthia maakte een geweldige kraft-serie


Rosalien hield de serie in prachtige winterse kleuren


Marjan speelde met de sterren en swirls


Ellen gebruikte deze winterse pinquïns


 Margot stempelde prachtige witte paardjesAnja gebruikte kraft met schattige ingekleurde stempelafdrukjes


Genoeg inspiratie lijkt me zo!
Wij zijn heel nieuwsgierig waar jullie mee gaan komen.......


Doen jullie weer gezellig mee?
Voor deze challenge heb je de tijd tot vrijdag 19 december 18.00 uur.
 Link alsjeblieft direct naar het blogbericht voor deze challenge en niet naar je hele blog, dat scheelt ons veel zoekwerk.
We wensen jullie succes en plezier!

Groetjes van Ellen en het team van DCL


zondag 23 november 2014

Challenge # 223

Hallo!

We hebben weer heel wat leuks voorbij zien komen voor de challenge van Anja, erg leuk dames! Bedankt daarvoor. We hebben daaruit een top 3 gekozen, moeilijk kiezen, maar dat werden de volgende kaartjes:


Drie prachtige kaartjes, dames, van harte gefeliciteerd met jullie top 3 plekje. Neem gerust de DCL badge mee voor je blog. Rechts in de sidebar, met bijbehorende code.
Helaas kan er altijd maar een winnares zijn en dat werd deze keer.......... CYNTHIA!
Van harte met je eerste plaats en met de prijs die je wint dankzij de sponsoring van De Craftorij.
Als je een mailtje stuurt naar Rosalien :dutchcardlovers@hotmail.com, zorgt zij ervoor dat je prijs z.s.m. jouw kant op komt. Ook vinden we het erg leuk als je de volgende keer onze gastdesigner wilt zijn. Als je dat leuk lijkt, geef het dan ook even aan in je mailtje?

Dan gaan we nu verder met de nieuwe challenge voor de komende twee weken, deze keer mocht ik deze verzinnen en het werd een eenvoudige:

Gebruik vierkantjes op je kaart, hoeveel en op welke manier is geheel aan jullie.

Ons team ging er natuurlijk ook mee aan de slag en daaruit kwamen heel verschillende kaarten:


Gastdesigner Tineke:
Marjan:

Ellen:

Margot:

Anja:


Rosalien:
Nou, met deze kun je veel kanten op, wij zijn dan ook benieuwd naar jullie ideetjes!
Onze sponsor is deze keer Hobbyshoppie met een cadeaubon van 10 euro.


Hieronder stelt Karin van Hobbyshoppie zich voor:Hobbyshoppie verkoopt scrap en kaarten materialen tegen een betaalbare prijs zodat knutselen leuk kan blijven.
De merken die ik verkoop zijn o.a. Tim Holtz, K&Company, Maya Road, Making Memories, Martha Stewart, Quickutz, Cuttlebug, Sizzix
Bij iedere bestelling krijg je een leuke attentie GRATIS.
Ik bereken alleen de verzendkosten volgens TPG tarief, dus geen extra kosten voor verwerking of verpakking.
Woon je in de buurt van Wijchen dan mag je natuurlijk altijd je bestelling komen afhalen.
Iedere maand, week en weekend zijn er weer leuke nieuwe aanbiedingen...genoeg reden dus om terug te blijven komen.
Ik hoop jullie snel in mijn winkel te mogen ontvangen.

Karin

Doen jullie gezellig mee? Je hebt de tijd om je kaartje te linken hieronder tot vrijdag 5 december 18.00 uur. Veel succes en plezier!

Groetjes van het DCL team

zondag 9 november 2014

Challenge # 222

Goedemorgen!

Zo zeg, jullie hadden er zin in, wat een mooi aantal deelnemers met even zoveel mooie inzendingen. Dank daarvoor, wij zijn er blij mee. Dat betekende dat wij daar wel een klus hadden om te kiezen, maar zoals altijd lukte dat weer. Deze drie toppers kwamen eruit rollen, in willekeurige volgorde:


Van harte gefeliciteerd, dames! Jullie hebben prachtige creaties gemaakt! Als je wilt, kun je de top 3 badge meenemen voor je blog, je vindt hem in de sidebar met de code. 

Maar... er kan er maar een winnen en dat is deze keer ....... TINEKE!! 
Van harte met je eerste plaats en je prijs van Het Witte Luik. Neem even contact op met Rosalien via dutchcardlovers@hotmail.com, dan zorgt zij dat de prijs jouw kant op gaat. Daarbij nodigen we je graag uit om gastdesigner te zijn bij ons.

-*-*-*-*-*-

Dan gaan we nu verder met de nieuwe challenge, deze keer een schets die Anja voor ons maakte. Wij vonden hem allemaal erg bruikbaar en jullie vast ook!  Dit zijn de voorbeeldkaartjes van ons team, plus het mooie kaartje van Jacomijn, onze gastdesigner van deze keer.


Jacomijn:


 Anja:


Marjan:

Margot:

Ellen:

Rosalien:


Zoals jullie zien, kun je er veel kanten mee op en zijn wij ook heel benieuwd naar jullie uitwerkingen!

Onze sponsor is deze keer de De Craftorij. Zij sponsoren een mooie prijs voor onze winnaar.


De Craftorij is DE hobbywinkel voor je scrapbookbenodigdheden, art-stempels, inkten en andere stempelbenodigdheden, mixed-media produkten, quiltstoffen en diverse artikelen voor vilten.
De merken die wij voeren zijn oa: Graphic45, Simple Stories, Authentique, Tilda, Pink Paisley, Basic Grey, Glitz Design, Ranger, Tim Holtz, Sizzix, Ten Seconds Studio, PaperArtsy en meer!
Wil je ons assortiment bekijken? Je kan ons daarvoor bezoeken via onze webwinkel, maar natuurlijk ook in de winkel te Ede. Hier staat altijd een kopje koffie of thee voor je klaar.

Op vrijdagavond hebben we vanaf 17:00 tot 21:00 niet alleen koopavond, maar ook de wekelijkse (gratis) cropavond met een hapje en een drankje. Tijdens deze avond neemt iedere deelnemer eigen hobbyspullen mee en schuift bij ons aan tafel aan om er samen een gezellige hobby avond van te maken. De laatste vrijdagavond van de maand is een speciale cropavond: dan zetten wij de chocoladefontein aan en neemt iedere deelnemer iets lekkers mee om door de fontein te halen. Je zal begrijpen dat het een druk bezette avond is!

Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten van De Craftorij? Dan heb je verschillende mogelijkheden. De Craftorij verzend met enige regelmaat een nieuwsbrief met oa meldingen van nieuw binnen gekomen producten, de workshopagenda en make & takes . Ook heeft De Craftorij een eigen forum, waarop leuke enthousiaste leden elkaars creaties laten zien en samen uitdagingen oppakken.
En op ons blog (maar ook op ons forum) zijn nieuwtjes van de winkel te volgen.

Graag tot De Craftorij!
Lia & Crew

En deze prijs kan je winnen. Een 6x6 inch Paperpad van Prima Marketing van de lijn Forever Green en een kaartset van 3x4 inch.
Doen jullie weer mee? Je hebt de tijd tot vrijdag 21 november 18.00 uur om je kaart te linken. We wensen jullie veel plezier en succes!

Groetjes van Anja, Ellen, Margot, Rosalien en Marjan

zondag 26 oktober 2014

Challenge # 221

Wat leuk dat er weer zoveel deelnemers mee gedaan hebben met onze Challenge. Hij was dan ook erg leuk of niet? :)
Voor ons wordt het natuurlijk wel lastig om uit al deze mooie inzendingen een Top 3 samen te stellen. Uiteindelijk is de keuze op deze 3 Toppertjes gevallen.
Gefeliciteerd dames, het zijn echte pronkstukken. :)


Top 3 Challenge #  220


Colien


Jacomijn
 


Rieni


En dan komt het lastige, want wie wordt de winnaar??
Voor deze Challenge is onze keuze gevallen op.................................

Jacomijn

Gefeliciteerd Jacomijn. Als jij jou gegevens door mailt naar dutchcardlovers@hotmail.com dan zorgen wij dat de prijs zo snel mogelijk jou kant op komt.
Ook mag je Gastdesigner zijn bij onze volgende Challenge als je dit leuk vind. :)


En dan gaan we nu over naar de Challenge van deze week die gesponsord wordt door niemand minder dan Het Witte Luik.

Hier stellen zij zich even voor.:


“Het Witte Luik is een reis door de tijd. U geniet van nostalgische plaatjes en materialen waarmee u zelf die vintage look maakt.
Een fijne combinatie van unieke hebbedingen en hobbymaterialen tegen sympathieke prijzen. Door vaste klanten omschreven als echt een feestje in de brievenbus!”


Hartelijke groet,
Marjo


En de prijs die de winnaar kan winnen is een kadobon van 10,00 euro. Super!! :)

Maar je moet er wel iets voor doen om die te winnen. En dat is het volgende. :)


Challenge:

Het wordt weer tijd om ons voor te bereiden op de Kerst zodat we straks niet alles op het laatste moment moeten doen.
Mijn opdracht is maak iets in het Thema Kerst, dat kan een kerstkaart zijn, een creatie voor in de kerstboom, menukaartjes, tafeldecoratie etc. Laat je fantasie de vrije loop en verras ons met jouw mooie creatie.

En deze week is Yvonne onze Gastdesigner. Leuk Yvonne dat je mee doet. :)                                            Gastdesigner Yvonne _ Echt een schitterend kaartje.Marjan: Super zoals de achtergrond en de kerstbal gemaakt is.

Margot: Ontzettend leuk bedacht met de versiering met het lint.


Ellen: Geweldig gedaan met de tekst Christmas, een beauty.


Rosalien - Een mooi doosje in ster vorm.


Anja - Geweldig dat hondje, past super bij de tekst.En dan is het nu de beurt aan jullie. Je hebt tot en met vrijdag 7 November 18:00 uur om je creatie bij Mr.Linky neer te zetten.

Heel veel plezier met deze Challenge.

Namens het DT , Rosalien.