zaterdag 26 januari 2013

Challenge #171!

Goedemorgen bloggers!

Afgelopen week konden jullie aan de slag met de mooie schets van Anja!
Natuurlijk hebben we uit jullie inzendingen weer een mooie Top 3 gezocht!
Dat zijn de volgende kaarten geworden!


Jolanda


Els


Sandra

Gefeliciteerd jullie mogen de top 3 badge rechts, uit de site bar, op jullie blog plaatsen.

Maar de winnares van challenge #170 is geworden...

Sandra!!!

Gefeliciteerd!! Sandra wil je je gegevens even door mailen naar het volgende adres?
dutchcardlovers@hotmail.com, dan komt je prijs z.s.m. jouw kant op!!


Hebben we natuurlijk deze week weer een nieuwe challenge voor jullie, maar eerst wil ik de sponsor van komende week even aan jullie voorstellen!MadeByMaly is een trendy scrapbook- en hobbywinkel die de meeste artikelen ook in kleine setjes aanbiedt zodat u alleen datgene bestelt wat u ook echt gebruikt.
Bijvoorbeeld: grote blokken papier en grote sets embellishments worden door ons ook aangeboden in kleine setjes (zoals bloemen, embellishments, brads en eyelets enz.) Op aanvraag snijden wij dessinpapier doormidden maar wij verzenden dessinpapier ook in een brievenbusdoos zodat deze gewoon door de brievenbus past zonder dat het papier kreukt.
Ook stansen wij voor u diverse stansen uit. Deze stansjes worden uitgestanst uit zuurvrij cardstock. U kiest de gewenste kleur. Het kleurenschema op de ``stansjes op bestellingpagina`` helpt u hierbij. Stansjes op bestelling is ideaal als u een stans of pons wilt uitproberen of u wilt geen stans of pons aanschaffen maar wel gebruik maken van de afbeeldingen hiervan.
Brievenbuspost wordt al gratis verzonden vanaf 19 euro maar bij een bestelbedrag tot en met 10 euro betaalt u maar 1,50 euro.
Pakketpost wordt gratis verzonden bij een bestelling vanaf 40 euro maar bestelt u vanaf 25 euro, dan betaalt u maar 3,00 euro..
U kunt ons veelzijdige assortiment vinden op www.madebymaly.nl en onze inspiratie blog kunt u vinden op http://madebymaly.blogspot.com .

Ze stellen een leuke prijs ter beschikking;

Washi tape en leuke stickers van fietsen!

...en dan nu, de nieuwe challenge!

Ondanks de sneeuw en de vorst, denken we toch al regelmatig aan het voorjaar, vandaar deze challenge. 

Maak een kaart met de nieuwe modekleuren voor het voorjaar 2013, en gebruik minimaal 5 kleuren uit onderstaand kleurenschema!
Natuurlijk zijn wij hier ook mee aan de slag gegaan, en hebben de volgende inspiratie kaarten voor jullie gemaakt!

Ellen

Yvon

Marjan

Cornelie


Anja


Miriam


Marianne


Rosalien


Margot


Angèle


Genoeg mogelijkheden zoals jullie zien, je kunt echt alle kanten op!

Je kaart, of creatie kun je linken tot vrijdag 01 februari 18.00 uur!

Heel veel plezier weer met het maken ervan, en wij kijken weer uit naar jullie inzendingen!

Groetjes van het hele DCL team!

zaterdag 19 januari 2013

Challenge 170

De sketch van de vorige challenge viel wel erg in de smaak we hebben maar liefst 53 mooie uitwerkingen van deze sketch voorbij zien komen. Heel erg bedankt hiervoor.
Aan ons dan ook weer de taak om hier een top 3 uit samen te stellen en geloof me dat valt dan niet mee.
Toch is het ook nu weer gelukt en bij deze;

Berdien;Gefeliciteerd dames met de Top 3. Jullie mogen de Top 3 badge op je blog zetten. Jullie vinden hem in de rechter zijbalk.
En de winnaar van deze Challenge is geworden...........BERDIEN
Gefeliciteerd met het winnen van de Challenge. :))
Berdien, als jij je gegevens door mailt naar dutchcardlovers@hotmail.com dan zorgen wij dat de prijs zo snel mogelijk jou kant op komt.

Dan over naar de sponsor voor deze week, Robyn's fetish.
Hier stellen ze zich even voor;

Robyn's Fetish Digital Stamps And More is proud to sponsor this challenge.

Robyn's Fetish Digital Stamps And More, a division of I Did It Creations, was created and is
owned by Robyn Weinrib. Robyn offers a wonderful variety of digital stamps and digital papers, designed to meet the needs of all digital paper crafting addicts for every occasion.

Robyn’s Fetish Digital Stamps And More is happy to award 5 digital stamps of the winner’s choice to the winner of this challenge.


Ze stellen 5 digitale stempels naar keuze beschikbaar voor de winnaar van deze challenge.

Ook dit keer hebben we als challenge wederom een sketch voor jullie;
We kregen als designteam de gelegenheid om ook met een digitale stempel van Robyn;s fetish te werken en hier zien jullie de uitwerkingen van het team;


Ellen;


Anja;


Yvon;Miriam;
Stempel; Pretty flowers


Rosalien;


Cornelie;
Stempel; The mittensAngele;Marjan;


Marianne;Heel veel plezier met deze challenge, hoop dat jullie net zo enthousiast meedoen als bij de vorige challenge.
Jullie hebben wederom de tijd tot en met a.s. vrijdag 25 januari 18.00 uur om jullie inzending te plaatsen via onderstaande mr. linky.
Veel succes.

Anja en team

zaterdag 12 januari 2013

Challenge 169

De eerste Challenge van dit jaar is zit er alweer op. Helaas niet zo heel veel deelnemers als anders, maar ik denk dat iedereen weer even op dreef moet komen na de drukke december maand. ;)
We hebben in ieder geval  hele leuke inzendingen gehad en daar hebben wij deze Top 3 uit gekozen.

Helena

Marfien

Rosina

Gefeliciteerd dames met de Top 3. Jullie mogen de Top 3 badge op je blog zetten. Jullie vinden hem in de rechter zijbalk.
En de winnaar van deze Challenge is geworden...........Rosina!!
Gefeliciteerd met het winnen van de Challenge. :))
Rosina als jij je gegevens door maild naar dutchcardlovers@hotmail.com dan zorgen wij dat de prijs zo snel mogelijk jou kant op komt.

Deze week sponsor ik ( Rosalien  onafhankelijk demonstratrice van Stampin Up ) zelf een prijs.

In oktober heb ik besloten om demonstratrice te worden bij Stampin Up, dus leek het mij leuk om jullie eens kennis te laten maken met deze geweldige producten. Het leuke van Stampin Up artikelen vindt ik dat behalve de goede kwaliteit daarvan dat ook alle kleuren van  papier, inkt, stiften, lint, knoopjes etc. op elkaar afgestemd is. Alles past dus bij elkaar, dus geen gezoek meer naar de juiste kleur embellishments of papier etc. dat bij elkaar past. :))
Deze producten zijn alleen bij demonstratrices van Stampin Up te koop dus je vindt ze niet in de winkels. Mochten jullie interresse hebben of informatie in deze producten of de catalogussen willen ontvangen dan kunnen jullie bij mij terecht als ook  bij vele andere demonstratrices in het land. Mijn Stampin Up blog vind je hier wil je voorbeelden zien of de digitale catalogus in willen kijken. Zoek je een demonstratrice bij jou in de buurt dan kunnen jullie die hier vinden bij het linkje "find a demonstrator" en kunnen jullie zien  wie het dichts bij jou in de buurt woont. ;)

En dit is de prijs.


Dan nu over naar de Challenge. Deze week hebben we een sketch voor jullie.


Hier zijn de uitwerkingen van het DT.

Ellen

Marjan

Miriam

Marianne

Anja

Cornelie

Yvon

 
Angéle

Rosalien

 
Heel veel plezier met deze Challenge. Jullie hebben tot volgende week vrijdag 18:00 uur de tijd om je kaart bij Mr.Linky neer te zetten.

Groetjes Rosalien

zaterdag 5 januari 2013

Challenge #168

Hallo bloggers, natuurlijk wensen wij jullie eerst een mooi, liefdevol en vooral creatief 2013 toe.
De laatste Challenge is van 4 weken geleden en daarna kwam de top 3, dus we gaan in 2013 meteen van start met een nieuwe Challenge.

Natuurlijk hebben we ook dit jaar weer veel sponsors bereid gevonden om de Ducth Card Lovers te sponsoren, bedankt hiervoor.

De sponsor van de week is PaperCraft's Hobby 
PaperCraft’s Hobby heeft een ruime keuze aan hobbymaterialen voor het maken van wenskaarten en scrapbooks. U vindt er bijv. stempelproducten van o.a. Tim Holtz, Ranger en Hero Arts, een groot deel van de collectie van Docrafts (Papermania), stans- en embossingproducten van o.a. de Spellbinders, Sizzix, Marianne Design en veel meer! 
Naast de winkel in Hattem hebben wij ook een webwinkel. Op http://www.papercraft.nl/vindt u meer dan 5000 producten tegen scherpe prijzen. Wij hanteren geen minimum bestelbedrag en u betaalt de daadwerkelijke verzendkosten. 
PaperCraft’s Hobby staat ook garant voor het geven van advies en uitleg. Kom gerust eens langs (Klaverkamp 19, Hattem) om dit te ervaren, en bekijk dan tevens onze voorbeeldkaarten om ideeën op te doen 
Ook op onze blog ( www.papercraftsnews.blogspot.com ) en pinterest (www.pinterest.com/papercrafthobby) vindt u volop ideeën, informatie en uitleg over producten. Via Twitter ( www.twitter.com/papercraftsnews ) houden wij u op de hoogte van het laatste nieuws. 
Wij hopen u te mogen verwelkomen in onze (web)winkel! 

Zij stellen deze mooie prijs ter beschikking.

Dan nu de Challenge van deze week.
Maak een kaart of project waarmee je iedereen de beste wensen wenst voor 2013, oftewel een nieuwjaarskaart/project. Natuurlijk heeft het DT team van de Dutch Card Lovers ook weer wat gemaakt. De kaart of je project moet nieuw zijn dus vanaf 5 januari gemaakt zie spelregels aan de rechterkant.


Rosalien: 


Cornelie:

Margot:

:

Marjan:


Ellen: 

Anja: 

Miriam:

Marianne:

Angèle:

Yvon:Jullie hebben tot vrijdag 11 januari tot 18.00 uur de tijd om je kaart/project te laten zien via Mr. Linky.
Veel plezier met deze opdracht.
Creatieve Groetjes Yvon