zondag 21 december 2014

Uitslag challenge #224

Bedankt!

Voor we naar de uitslag gaan van de Top 3 wil ik eerst onze sponsors in het zonnetje zetten want zij hebben het afgelopen jaar wederom gezorgd voor hele leuke prijzen.
Namens het Designteam en ik, denk dat ik ook namens de deelnemers van ons Challenge Blog mag spreken, willen wij jullie heel erg bedanken hiervoor. Jullie zijn Toppers en ook super dat velen van jullie ons ook weer in 2015 willen sponsoren. :))
Dus namens ons allen ....De Top 3


Bedankt voor de enthousiaste deelname aan onze kerstkaartjes-challenge. Want als je het aantal deelnemers (40) en het aantal gemaakte kaartjes (4) met elkaar vermenigvuldigd, dan zijn er dus maar liefst 120 kaartjes gemaakt! 

Onze top 3 deze keer:Gefeliciteerd meiden met jullie top-3 notering! Als jullie willen mogen jullie de top-3-badge op jullie blog plaatsen. 

De winnaar van de prijs van CreaUniek is: MARIKEN! Gefeliciteerd! Je mag een mailtje sturen naar dutchcardlovers@hotmail.com. Dan krijg je de prijs thuisgestuurd en de nieuwe uitdaging, waaraan je mee mag doen als gast-designer. De Dutch Card Lovers gaan op vakantie. In het nieuwe jaar, op zondag 4 januari zijn we er weer met een nieuwe uitdaging. Wij wensen jullie fijne feestdagen en een creatief 2015! 
Tot volgend jaar!
Rosalien, Marjan, Ellen, Anja en Margot,
De Dutch Card Lovers.

10 opmerkingen:

Sylvia zei

Gefeliciteerd dames!!!! Super mooie kaartjes hebben jullie gemaakt. Bij deze wens ik ook iedereen een fijne kerst en een gelukkig nieuwjaar.

Groetjes Sylvia

Els zei

Gefeliciteerd en het zijn pracht kaartjes.
Allemaal een gezellige kerst en een goed en creatief 2015.
Groetjes, Els

Nelleke zei

Wat leuk, in de top 3. Ben er blij mee, als er zoveel inzendingen zijn, en ik zie mijn kaartjes dan in de top drie terug. De andere dames ook gefeliciteerd. En natuurlijk aan iedereen hele fijne feestdagen! Groeten Nelleke

Ela zei

Ontzettend leuke kaartjes, dames van harte gefeliciteerd! En natuurlijk de sponsors bedankt voor het telkens weer beschikbaar stellen van leuke prijzen. Ik wens iedereen heel fijne feestdagen en een voorspoedig en creatief 2015 toe! Groet, Ela

Mariken zei

Ooh, wat leuk, daar ben ik trots op!! Ook de andere dames van harte gefeliciteerd!! En tof dat ik guest designer mag zijn in het nieuwe jaar! Jullie allen hele gezellige feestdagen en veel goeds en creativiteit in 2015!
Groetjes, Mariken

bolletjelucky.blogspot.com zei

Gefeliciteerd dames en voor iedereen hele fijne dagen en een goed en gezond 2015 Tot na de vakantie..
lieve groetjes Miranda

Marianne zei

Gefeliciteerd dames met de mooie kaartjes en hele fijne feestdagen en een creatief 2015 toegewenst voor het DCLteam!!xxx Marianne MW

Maaike Huisman zei

Voor het designteam, de sponsors en alle deelnemers: de beste wensen voor 2015 .

Groetjes, Maaike

Jacqueline DH zei

Wat leuk, in de top 3 met zoveel prachtige inezendingen! Dank jullie wel en ik wens het DT team hele fijne feestdagen!

Groetjes
Jacqueline

Corrie zei

Gefeliciteerd dames met jullie Top 3 plek

Fijne feestdagen allemaal
groetjes Corrie