zaterdag 28 april 2012

Challenge#136

Afgelopen week zagen we weer  mooie en verschillende inzendingen voorbij komen met de sketch van Anja.
Maar ook deze keer zijn we er weer uitgekomen met het maken van een Top 3 en de winnaar.

Dit is de top 3 van de challenge#135

Mieke

Anneke

Tineke

En de winnaar is geworden: Tineke
Van harte gefeliciteerd Tineke, als je je adres even doormailt naar dutchcardlovers@hotmail.com komt de prijs zo spoedig mogelijk naar je toe.

Jullie mogen allemaal de top 3 badge op jullie blog plaatsen als je dat leuk vindt. De code vind je in de rechterzijbalk.

Top 3 badge;
PhotobucketDe sponser van de week is Made By Maly

MadeByMaly is een trendy scrapbook- en hobbywinkel die de meeste artikelen ook in kleine setjes aanbiedt zodat u alleen datgene bestelt wat u ook echt gebruikt.
Bijvoorbeeld: grote blokken papier en grote sets embellishments worden door ons ook aangeboden in kleine setjes (zoals bloemen, embellishments, brads en eyelets enz.) Op aanvraag snijden wij dessinpapier doormidden maar wij verzenden dessinpapier ook in een brievenbusdoos zodat deze gewoon door de brievenbus past zonder dat het papier kreukt.
Ook stansen wij voor u diverse stansen uit. Deze stansjes worden uitgestanst uit zuurvrij cardstock. U kiest de gewenste kleur. Het kleurenschema op de ``stansjes op bestellingpagina`` helpt u hierbij. Stansjes op bestelling is ideaal als u een stans of pons wilt uitproberen of u wilt geen stans of pons aanschaffen maar wel gebruik maken van de afbeeldingen hiervan.
Brievenbuspost wordt al gratis verzonden vanaf 17 euro en pakketpost wordt gratis verzonden bij een bestelling vanaf 25 euro.
U kunt ons veelzijdige assortiment vinden op
www.madebymaly.nl en onze blog kunt u vinden op http://madebymaly.blogspot.com .


En dit is de prijs die ze beschikbaar stellen.Ook deze week hebben we een sketch voor jullie, die jullie mogen draaien. Zolang we de sketch er maar in terug zien.En dan de uitwerkingen van het DT.

Marjan:

Rosalien:

Cornelie:

Margot:

Miriam:

Ellen:

Anja:

Angèle:

Marianne:Jullie hebben de tijd tot vrijdag 4 mei 18.00 om jullie inzending hieronder in te zenden.
Succes allemaal 

zaterdag 21 april 2012

Challenge # 135

Wow, wat een prachtige hollandse kaarten hebben we gezien de afgelopen week. We wisten niet dat er zoveel stanzen, papier ed. op dat gebied te krijgen zijn. Zo leuk al die originele koetjes, molens, klompen, tulpen etc. Bedankt voor al jullie inzendingen. Aan ons dus weer de taak om een top 3 samen te stellen en geloof ons dat is echt iedere keer heel erg moeilijk.

Dit is de top 3 van challenge #134;

Margo;

Tinie;

Bea;


De winnaar is geworden Tinie!!

Van harte gefeliciteerd Tinie, als je je adres even doormailt naar dutchcardlovers@hotmail.com komt de prijs zo spoedig mogelijk naar je toe.

Jullie mogen allemaal de top 3 badge op jullie blog plaatsen als je dat leuk vindt. De code vind je in de rechterzijbalk.

Photobucket


Deze week word de challenge gesponsord door Stempelstudio Karin de Graaf.


Ze stellen zich hierbij even voor; Stempelstudio is al 6 jaar de webwinkel voor mensen die van stempelen houden. www.stempelstudio.nl heeft een uitgebreid assortiment aan stempels en stempelbenodigdheden voor zowel de beginnende als de gevorderde stempelaar. We hebben een ruim aanbod aan “Artsy” stempels van bijvoorbeeld Paperartsy, Darkroom door en Aspects of Design. En natuurlijk hebben we ook veel “Cute” stempels van o.a. Penny Black, Kraftin Kimmie, Bildmalarna en House Mouse. Zoek je hier liever iets tussen in, dan zijn Sweet Pea en Hero Arts meer iets voor jou! Ook zijn wij altijd actief op zoek naar nieuwe aparte stempel merken. Service vinden wij erg belangrijk, dus de klant is bij ons altijd koning(in)! Daarom hebben wij standaard lage verzendkosten en bij een bestelling boven €55,- betalen wij de verzending voor je! Op ons blog kun je de laatste nieuwtjes lezen en hebben we iedere maand een “challenge” waarbij leuke stempels te winnen zijn. Dus kom eens kijken op www.stempelstudio.blogspot.com . Natuurlijk kun je ook altijd even gezellig langskomen om, onder het genot van een kopje thee, tussen de stempels te neuzen op Verzetlaan 31 in Schagen. Maar laat dan van te voren even weten dat je komt, want in plaats van in een winkel staan al onze stempels bij Karin in de huiskamer!

Stempelstudio Karin De Graaf stelt 2 stempels beschikbaar uit de Sisterstamp serie.
De challenge voor deze week is weer een sketch;


Angele:

Cornelie:

Ellen:

Rosalien:

Margot:

Marjan:

Miriam:

Marianne:

Anja:

We hopen dat jullie gezellig meedoen en dat onze voorbeelden zorgen voor voldoende inspiratie. Jullie hebben tot vrijdag 27 april, 18.00 uur de tijd om je kaart toe te voegen aan Mr. Linky

Groetjes van Anja en het DT.


zaterdag 14 april 2012

Challenge #134

Wat een mooie quotes en kaarten hebben we voorbij zien komen de afgelopen 2 weken! Bedankt voor het meedoen!
We hebben er weer een hele mooie top 3 uitgehaald. Dit zijn ze:

Tineke

Oeneke

Lianne

De winnaar is geworden: Lianne!!!
Van harte gefeliciteerd met je prijs! Als je je adres mailt naar dutchcardlovers@hotmail.nl komt de prijs z.s.m. naar je toe.

Voor jullie allen is de top 3 badge. Als je het leuk vindt, mag je deze badge op je blog plaatsen. Je vindt de code in de rechter zijbalk.
Photobucket

Voor we overgaan naar de challenge van deze week hebben we nieuws voor jullie. José heeft besloten het team te verlaten. De reden is dat het "moeten" maken van kaarten niet goed werkt voor haar en dat ze daardoor creatief op slot ging en minder plezier kreeg in haar hobby. En dat is natuurlijk niet de bedoeling. Ze vindt het erg jammer!
We hebben gelukkig heel snel een uitstekende opvolgster voor José gevonden in de vorm van Cornelie! We zijn heel blij dat ze ja zei en ze doet deze week meteen al met ons mee! Welkom Cornelie en veel plezier bij DCL!

Deze week wordt DCL gsponsord door Cute Stamps and Cards. Zij stellen zich even voor.

"Cute Stamps and Cards heeft een uitgebreid assortiment Cute stempels met naast de bekende merken ook : The Stamping Bazaar, Whimsey Stamps, Tickled Pink Stamps, Belles’n Whistles, CCD, The Greeting Farm, Kenny K, Kraftin Kimmie, WOJ, Your next Stamp, Motivet en nog veel meer. U vindt hier alles op het gebied van kaarten en scrappen. Het assortiment in onze winkel is nu uitgebreider dan op het internet. In de winkel is ook verkrijgbaar: Acrylverf van Talens ( Amsterdam ), borduur en naaigaren, kralen, 3D-knipvellen, Decopatch en Katia wol. Wekelijks komen er nieuwe producten bij. In de komende maanden gaan wij dit ook overbrengen naar de webwinkel. Creaties van ons Designteam kunt vinden op ons blog: http://cutestampsandcards.blogspot.com/Bent u op zoek naar iets wat nog niet in de winkel is, dan mag u altijd contact met mij opnemen. Ik probeer u dan verder te helpen."

En dit is de leuke prijs die Cute Stamps and Cards beschikbaar stelt.


De challenge voor deze week is nog verzonnen door José. Het thema is deze keer "Holland". De foto is ter inspiratie maar je kunt ook aan vele andere Hollandse dingen denken.


Deze week doen Vera en Lenie mee als Gastdesigners.

Lenie

Vera

Angèle:

José:

Marjan:

Margot:

Ellen:


Anja:

Rosalien:

Cornelie:

Marianne:

Miriam:

We hopen dat jullie enthousiast worden van onze voorbeelden en de challenge en gezellig meedoen. Jullie hebben tot vrijdag 20 april, 18.00 uur de tijd om je kaart toe te voegen aan Mr. Linky.


Groetjes, van José en het DCL-team.