zaterdag 23 maart 2013

Challenge # 179


Prachtige lente kaarten kwamen er voorbij en kies daar maar weer eens een Top 3 uit. Natuurlijk is het ons deze keer ook weer gelukt. En dit zijn onze Toppers van deze week. ;)

Ingrid


Nelleke


Helena


Gefeliciteerd dames, jullie mogen de Top 3 badge op je blog zetten. In de zijbalk vinden jullie de beschrijving hoe je dat moet doen.
En dan nu de winnaar van de Challenge, en dat is geworden..............Ingrid!
Gefeliciteerd Ingrid, mail je gegevens naar dutchcardlovers@hotmail.com en dan zullen we zorgen dat de prijs zo snel mogelijk jou kant op komt. :)

Deze week worden wij geponsord door Scrapcorner. En hier stellen zij zich even voor.
Scrapcorner is een leuke online winkel, waar je zendingen vanaf € 25 gratis verzonden worden.
Uiteraard worden de evt. verzendkosten aangepast wanneer het in een envelop past.
Wij hebben diverse merken. Mocht je iets zoeken en het staat niet in de shop, vraag het dan, (bijna) alles is te bestellen !
Ook maken wij persoonlijke naamstempels. Wat is er nu leuker dan je eigen naam of logo achterop je zelfgemaakte kaart te hebben?
Wij geven ook div. workshops in kleine groepjes. Ook hier geldt: alles kan. Wil je graag iets speciaals, vraag er gewoon naar.
Volg ook ons blog: http://scrapcornerblog.blogspot.com Hier worden akties, nieuwtjes en nog veel meer geplaatst.
Ook hebben wij voor € 15,00 een maandelijkse kaartenkit. Dit is zonder dat je er een jaar aan vastzit.En de prijs die je deze week kan winnen is een naamstempel naar keuze. :)

De Challenge van deze week is een sketch, het is  er ééntje waar je alle kanten mee op kan. Kijk maar naar de uitwerkingen van het DT.
Anja


Yvon


EllenMargotMarjanRosalienCornelieMiriam


Angèle:

 

Nu is het jullie beurt. Wij kijken er weer naar uit om te zien wat jullie ervan gemaakt hebben. Heel veel plezier met de sketch. ;)

Vanwege het Paasweekend volgende week loopt deze Challenge een week langer door. Dus jullie hebben nu tot vrijdag 5 April 18.00 uur de tijd om je kaart bij Mr.Linky neer te zetten.

En namens het hele DT wensen wij jullie fijne Paasdagen. :))

Groetjes Rosalien en het DCL Team.zaterdag 16 maart 2013

DCL #178


De lente nadert met rasse schreden, ik denk dat iedereen de sneeuw en kou wel moe is. 
Ik in ieder geval wel. 

Maar eerste de top 3 en de winnaar van de voorgaande Challenge.

Linda:

Judith:Top 3 notering... van Harte Gefeliciteerd met het behalen van de top 3. 
Jullie mogen de top 3 badge op jullie blog plaatsen, je vindt hem in de side bar met gebruiksaanwijzing.

 
Dan de winnaar, dat is deze keer geworden........ Judith
Neem even contact op via dutchcardlovers@hotmail.com en de prijs komt zo spoedig
mogelijk jouw kant op.


De sponsor van deze week is Cards & Wishes.


Ik ben Ingrid Danvers, eigenaresse van Cards & Wishes http://www.cardsandwishes.nl/ en de sponsor van de challenge van deze week. Bij Cards & Wishes kun je terecht voor allerlei leuke embellishments (o.a. kreukellint, touw, resin bloemen, tags enz.) voor het maken van o.a. kaarten, layouts en cadeauverpakkingen. Daarnaast breng ik meerdere keren per jaar mini kits uit in een bepaald thema. Denk hierbij aan kerst, voorjaar, zomer, verjaardag enz. In de mini kits zitten allerlei artikelen die qua kleur en thema op elkaar afgestemd zijn. 

Cards & Wishes heeft een Facebookpagina https://www.facebook.com/CardsandWishes . Meld je aan en blijf op de hoogte van nieuwtjes en speciale Facebook kortingsakties. 

Wil je kennismaken met Cards & Wishes? Met de code DCL0313 (hoofdlettergevoelig) ontvang je 10% korting op je bestelling. De kortingscode is geldig van zaterdag 16 maart t/m vrijdag 22 maart 2013. De korting is niet van toepassing op de mini kits (m.u.v. kerstkits) en geldt niet voor reeds eerder gedane bestellingen.


Ingrid van Card & Wishes stelt een cadeaubon ter waarde van 10 euro beschikbaar.Deze keer weer een sketch maar wel met als THEMA, LENTE...
Natuurlijk heeft het dt-team ook niet stil gezeten en er zijn mooie LENTE kaarten gemaakt, nu is het de beurt aan jullie, pak je spullen en scrap deze sketch met thema Lente. Wie weet hoe meer er meedoen hoe mooier het weer wordt......

Cornelie:

Anja:

Ellen:

Margot:

Marjan:

Miriam:

Rosalien:


Yvon:

Angèle:

Marianne:


Iedereen veel plezier en wij hopen dat er heel veel mensen een lentegevoel krijgen bij deze challenge. Kom maar op met jullie lente kaarten.
Meedoen kan tot en met vrijdag 22maart, 18.00 uur. Plaats een directe link naar de kaart op je blog.

Iedereen veel succes, Lente Groetjes Yvon en het DCL DT-team.


zaterdag 9 maart 2013

Challenge #177

Goedemorgen, het is weer zaterdag dus tijd voor een nieuwe uitdaging. Maar eerst de winnaars van de uitdaging van vorige week. Met tags weten jullie wel raad! Maar liefst meer dan 50 inzendingen, waar we de volgende top 3 hebben uitgekozen:
Van harte gefeliciteerd met jullie top 3 notering meiden! Jullie mogen de top 3 badge op jullie blog plaatsen, je vindt hem in de side bar met gebruiksaanwijzing.

En de winnaar van de Digital Delights cadeaubon is: NADINE! 
Neem even contact op via dutchcardlovers@hotmail.com en de prijs komt zo spoedig mogelijk jouw kant op.

De sponsor van deze week is De Scrapheap!

Ik ben Carla Sprangers, eigenaresse van De Scrapheap en de sponsor van deze Challenge. Mijn winkel is open vanaf juni 2006, dus volgend jaar bestaan we alweer 5 jaar. Ik ben in het gelukkige bezit van een (meestal) lieve man, 4 Schotse Collies, een klein spaans “rescue” hondje, 4 katten, 3 Nubische geiten en 1 fjordenpaard. 

De Scrapheap is een gezellige compacte winkel, met een groot assortiment. We krijgen altijd leuke reacties van bezoekers, zowel op de sfeer, als op het assortiment. Ons team is actief, betrokken en getalenteerd. 
Naast de winkel en webwinkel organiseren we 2 à 3 keer per jaar gezellige ScrapHeapWeekenden, en met dat alles ben ik behoorlijk druk. Ook kun je ons door het jaar heen vinden op verschillende beurzen, oa de Knotsgekke Kaarten- en Scrapdagen, en Kreadoe. 

Ik vind het leuk om zo’n actief Challengeblog te sponsoren, en hoop dat de prijzen die ik uitzoek voor jullie, een beetje in de smaak vallen. 


En de prijs is  deze keer een kadobon van 15 euro. :)). Wauw!! Geweldig, bedankt voor de sponsoring. :))Deze week is het weer tijd voor een sketch:Het DT-team heeft weer hele gave kaarten gemaakt om jullie te inspireren!

Yvon:


Marjan:


Margot:


Miriam:


Ellen:

Anja:


Cornelie:


Angèle:


Marianne:

Rosalien
 
Wij wensen jullie heel veel plezier met deze sketch en we zijn erg benieuwd naar jullie inzendingen! Meedoen kan tot en met vrijdag 15 maart 18.00 uur. Plaats hieronder een directe link naar de kaart op je blog.


zaterdag 2 maart 2013

Challenge #176

Als we de weergoden mogen geloven wordt het volgende week een beetje lente in Nederland! We zijn er allemaal wel aan toe. Heerlijk, de plantjes die weer uitlopen, de eerste voorzichtige kleuren van de voorjaarsbloeiers....
De afgelopen week zagen we op jullie blogs al behoorlijk wat kleur voorbij komen. We zagen de ene na de andere mooie monochromatische creatie voorbij komen. Ook deze week is het weer gelukt om daar een prachtige top3 uit samen te stellen. Hier komen ze...

Connie:

Erna:

Lia:

Van harte gefeliciteerd met jullie nominatie dames! Jullie mogen de top 3 badge op jullie blog plaatsen, je vindt hem in de side bar met gebruiksaanwijzing.

De winnaar van de prijs van Cute Stamps and Cards is geworden........ERNA!
Neem even contact op via: dutchcardlovers@hotmail.com en de prijs komt zo spoedig mogelijk jouw kant op..

Ook met de uitdaging van deze week is er weer een mooie prijs te winnen.
De sponsor is Digital Delights.

Welcome to Digital Delights, a magical place filled with little digi creations from all walks of life. We have a wide range of digital stamps which are delivered straight to your email 24/7!
In addition we also have a growing range of "Delightful Piecings" which are paper pieced files designed to be used with your cutting machines or for hand cutting.
Fancy a new blog makeover, header or new watermark, then stop by our sister site Delightful Custom blogs.

Welkom bij Digital Delights, een magische plaats vol kleine digitale creaties over alle onderdelen van het leven. Wij hebben een uitgebreid assortiment van digitale stempels die direct 24/7 naar je mail adres gestuurd worden.
We hebben zelfs een groeiend aantal "Delightful Piecings" dat zijn files met onderdelen van afbeeldingen om met je snijmachine uit te snijden ( b.v. voor de Cricut ) of met de hand uit te knippen.
Wil je een nieuwe look voor je blog, hoofdbalk of watermerk, ga dan naar de site van Delightful Custom blogs. 

Digital Delights stelt een cadeaubon ter beschikking:Dan is het nu de hoogste tijd voor de nieuwe challenge:
*Gebruik een tag op je kaart*
Het DT heeft alvast voor inspiratie gezorgd:


Marjan:

Margot: 

Ellen:

Cornelie:

Rosalien:

Angèle:

Anja;

Miriam:

Marianne:
 
Yvon
 
 
Wij wensen jullie heel veel plezier met deze uitdaging en we zijn erg benieuwd naar jullie inzendingen!
Meedoen kan tot en met vrijdag 8 maart 18.00 uur. Plaats hieronder een directe link naar de kaart op je blog.

Groetjes van Marianne en het DT van Dutchcardlovers