zondag 26 april 2015

Top 3 en Winnaar Challenge # 232

De titel zegt het eigenlijk al een beetje. Vandaag hebben we voor jullie alleen de Top 3.
Doordat het grootste gedeelte van het DT op vakantie is hebben we besloten om een vakantie pauze in te lassen. Het is tenslotte niet leuk als er niemand in de gelegenheid is om een reactie achter te laten op de inzendingen.
Dus vandaar nu alleen de Top 3.
De volgende Challenge zal op zondag 24 Mei van start gaan. Dan is iedereen weer aanwezig. :)


Wat super leuk dat jullie weer meededen met de mooie Kleuren Challenge van Anja. Wat een prachtige kleurencombi is dit toch.
We hebben weer 3 geweldige mooie Toppers voor jullie.
Dit zijn ze.

NicoleYvonneIngridAllemaal gefeliciteerd met jullie plek in de Top 3. Jullie kaartjes zijn echt schitterend en als je het leuk vind dan mag je de Top 3 Badge op je blog neer zetten. :)
Deze vind je in de rechterzijbalk op het blog.


Helaas kunnen we maar 1 winnaar kiezen.

En de winnaar is geworden..............Nicole.........Gefeliciteerd Nicole. Mail je gegevens naar de dutchcardlovers@hotmail.com en dan zorgen we dat je zo snel mogelijk jou gewonnen prijs krijgt.
En als je het leuk vind mag je ook onze Gastdesigner zijn bij de volgende Challenge. ;)


Hopelijk zien we jullie op 24 mei weer terug met ons volgende Challenge. ;)

Groetjes,

Rosalien, Anja, Marjan, Ellen, Margot

zondag 12 april 2015

Challenge # 232

En alweer zijn er twee weken voorbij, de paasdagen zijn weer achter de rug en het lijkt wel lente te worden. De afgelopen dagen hebben we al heerlijk kunnen genieten van mooi weer.

Maar uiteraard hebben we ons ook gebogen over een top 3 van de vorige challenge. Hele mooie en aparte paascreatie's hebben we voorbij zien komen hiervoor allemaal heel erg bedankt. Ze gaven ons allemaal een heerlijk voorjaarsgevoel.

De toppers zijn geworden;Dames allemaal gefeliciteerd met het behalen van een plek in de Top 3. Super leuke creatie's. :)
En jullie mogen de Top 3 Badge op je blog zetten.

En de winnaar die de prijs van Hobbyshoppie gewonnen heeft is....MARLEEN.............

Gefeliciteerd Marleen , als jij jou gegevens naar dutchcardlovers@hotmail.com mailt zorg ik dat de prijs zo snel mogelijk jou kant op komt. Ook mag je als je het leuk vind onze Gastdesigner zijn bij de volgende Challenge.

De sponsor voor deze nieuwe challenge is Scrapcorner.

scrapcornerblog

Hier stellen ze zich even voor;

Scrapcorner is een leuke online winkel, waar je zendingen vanaf € 25 gratis verzonden worden. Uiteraard worden de evt. verzendkosten aangepast wanneer het in een envelop past. Wij hebben diverse merken. Mocht je iets zoeken en het staat niet in de shop, vraag het dan, (bijna) alles is te bestellen ! Ook maken wij persoonlijke naamstempels. Wat is er nu leuker dan je eigen naam of logo achterop je zelfgemaakte kaart te hebben? Wij geven ook div. workshops in kleine groepjes. Ook hier geldt: alles kan. Wil je graag iets speciaals, vraag er gewoon naar. Volg ook ons blog: http://scrapcornerblog.blogspot.com Hier worden akties, nieuwtjes en nog veel meer geplaatst. Ook hebben wij voor € 15,00 een maandelijkse kaartenkit. Dit is zonder dat je er een jaar aan vastzit. 

Voor de winnaar stellen ze een naamstempel naar keuze beschikbaar.

Deze week hebben we een kleurenschema voor jullie.
Gebruik de getoonde 5 kleurschakeringen of een combinatie.Dan volgen nu de voorbeelden van het designteam en van onze gast designer; Ankie.
Ellen
Margot
Marjan


Anja


Nu is het de beurt aan jullie. ;)
Je hebt tot vrijdag 24 April 18:00 uur om je uitwerking bij Mr.Linky neer te zetten.
Heel veel plezier met deze Challenge.Groetjes,

 Anja, Rosalien, Marjan, Ellen en Margot.