zondag 9 november 2014

Challenge # 222

Goedemorgen!

Zo zeg, jullie hadden er zin in, wat een mooi aantal deelnemers met even zoveel mooie inzendingen. Dank daarvoor, wij zijn er blij mee. Dat betekende dat wij daar wel een klus hadden om te kiezen, maar zoals altijd lukte dat weer. Deze drie toppers kwamen eruit rollen, in willekeurige volgorde:


Van harte gefeliciteerd, dames! Jullie hebben prachtige creaties gemaakt! Als je wilt, kun je de top 3 badge meenemen voor je blog, je vindt hem in de sidebar met de code. 

Maar... er kan er maar een winnen en dat is deze keer ....... TINEKE!! 
Van harte met je eerste plaats en je prijs van Het Witte Luik. Neem even contact op met Rosalien via dutchcardlovers@hotmail.com, dan zorgt zij dat de prijs jouw kant op gaat. Daarbij nodigen we je graag uit om gastdesigner te zijn bij ons.

-*-*-*-*-*-

Dan gaan we nu verder met de nieuwe challenge, deze keer een schets die Anja voor ons maakte. Wij vonden hem allemaal erg bruikbaar en jullie vast ook!  Dit zijn de voorbeeldkaartjes van ons team, plus het mooie kaartje van Jacomijn, onze gastdesigner van deze keer.


Jacomijn:


 Anja:


Marjan:

Margot:

Ellen:

Rosalien:


Zoals jullie zien, kun je er veel kanten mee op en zijn wij ook heel benieuwd naar jullie uitwerkingen!

Onze sponsor is deze keer de De Craftorij. Zij sponsoren een mooie prijs voor onze winnaar.


De Craftorij is DE hobbywinkel voor je scrapbookbenodigdheden, art-stempels, inkten en andere stempelbenodigdheden, mixed-media produkten, quiltstoffen en diverse artikelen voor vilten.
De merken die wij voeren zijn oa: Graphic45, Simple Stories, Authentique, Tilda, Pink Paisley, Basic Grey, Glitz Design, Ranger, Tim Holtz, Sizzix, Ten Seconds Studio, PaperArtsy en meer!
Wil je ons assortiment bekijken? Je kan ons daarvoor bezoeken via onze webwinkel, maar natuurlijk ook in de winkel te Ede. Hier staat altijd een kopje koffie of thee voor je klaar.

Op vrijdagavond hebben we vanaf 17:00 tot 21:00 niet alleen koopavond, maar ook de wekelijkse (gratis) cropavond met een hapje en een drankje. Tijdens deze avond neemt iedere deelnemer eigen hobbyspullen mee en schuift bij ons aan tafel aan om er samen een gezellige hobby avond van te maken. De laatste vrijdagavond van de maand is een speciale cropavond: dan zetten wij de chocoladefontein aan en neemt iedere deelnemer iets lekkers mee om door de fontein te halen. Je zal begrijpen dat het een druk bezette avond is!

Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten van De Craftorij? Dan heb je verschillende mogelijkheden. De Craftorij verzend met enige regelmaat een nieuwsbrief met oa meldingen van nieuw binnen gekomen producten, de workshopagenda en make & takes . Ook heeft De Craftorij een eigen forum, waarop leuke enthousiaste leden elkaars creaties laten zien en samen uitdagingen oppakken.
En op ons blog (maar ook op ons forum) zijn nieuwtjes van de winkel te volgen.

Graag tot De Craftorij!
Lia & Crew

En deze prijs kan je winnen. Een 6x6 inch Paperpad van Prima Marketing van de lijn Forever Green en een kaartset van 3x4 inch.
Doen jullie weer mee? Je hebt de tijd tot vrijdag 21 november 18.00 uur om je kaart te linken. We wensen jullie veel plezier en succes!

Groetjes van Anja, Ellen, Margot, Rosalien en Marjan

7 opmerkingen:

The Creative Teacup - Yvonne Spikmans - Van Bruggen zei

Gefeliciteerd voor de Top 3 dames, wat mooi gedaan!! En wat een leuke schets.. En prachtige (heel verschillende) uitwerkingen!! Ik ga ook een poging wagen!
Groetjes, Yvonne

Jolanda Cuper zei

Wat leuk dat ik in de top 3 sta! Tineke gefeliciteerd!
Leuke nieuwe uitdaging!

Tineke van der Linden zei

Een leuke verrassing dat mijn windlicht de 1e is geworden in de top-3.
Jolanda en Ria ook gefeliciteerd met je jullie ereplaatsjes.
Groetjes Tineke

Corrie zei

Gefeliciteerd dames met de prachtige Top 3

groetjes Corrie

Ria zei

Wat leuk dat ik in de top drie gekomen ben.
Tineke gefeliciteerd.
Groetjes Ria

Stampidoe@gmail.com zei

Wat ene leuke bruikbare sketch en Dt team, geweldige uitwerkingen, heb ook maar weer eens meegedaan, nu ik het licht weer wat zie schijnen

Liefs yvon

Ela zei

GEfeliciteerd alle drie met jullie mooie creaties! Leuke schets. Groet, Ela