zaterdag 31 maart 2012

Challenge #133

We hebben weer genoten van alle mooie inzendingen deze week! Hartelijk dank iedereen voor het meedoen met onze lente- en/of paasuitdaging.

Onze top 3 bij de volwassenen:

Sandra:

Vera:

Margo:


De winnaar is geworden: Vera
Van harte proficiat Vera!
Als je je adres mailt naar dutchcardlovers@hotmail.nl komt de prijs z.s.m. naar je toe.

Er deden twee kinderen met ons mee:

Charlotte:

Anne:

Hier werd de winnaar: Anne
Van harte Anne!

Stuur je ook een mailtje met je naam en adres naar bovengenoemd mailadres? Dan maken wij ook voor jou de prijs in orde.

Voor jullie allen is de top 3 badge. Als je het leuk vindt, mag je deze badge op je blog plaatsen Je vind de code in de rechter zijbalk.

Photobucket


En dan de deelnemers die aangaven het leuk te vinden om een keer GastDesigner bij DCL te zijn.
Dat zijn Vera en Lenie geworden! Nemen jullie ook contact op via het mail-adres!

De kaart van Lenie:


En de winnende kaart van Vera:

En natuurlijk is er weer een nieuwe uitdaging: Gebruik een spreuk of gezegde op je kaart of creatie. Dus geen schets deze keer, je ben vrij om er iets moois van te maken!Deze week wordt DCL door Creaworld Miekelotte gesponsord.


Ze stellen zich voor:

'Miekelotte' is een webwinkel met hoofdzakelijk stempels, stempelbenodigdheden en artikelen waarmee je verder je kaarten en/of scrapprojecten mee kunt verfraaien. Wij hebben het grootste assortiment Magnolia stempels van Nederland maar ook tal van andere prachtige mounted en unmounted stempels van oa Crafters Companion, JudiKins, ExpressRubberstamps, HeinDesign etc.. Sinds kort zijn we begonnen met een blog maar omdat ik nu niet bepaald een computergenie ben staat dat nog in de kinderschoenen. http://miekelotteshobbyblog.blogspot.com/ Daarnaast zijn wij op diverse beursen te vinden in het hele land.

En dit is de prijs die Miekelotte beschikbaar stelt: een stempelset van My Paper World.Natuurlijk ging het DCL-team aan de slag en dit moois werd er ter inspiratie gemaakt:

Anja:

Ellen:

José:

Margot:

Marianne:

Marjan:

Miriam:

Rosalien:

Angèle:

Met Pasen houden we een pauze. Dat wil zeggen dat jullie veertien dagen de tijd hebben. Om precies te zeggen tot en met 13 april 18:00 uur kun je je kaartje toevoegen aan Mr. Linky.

We hopen op heel veel deelnemers! Doe je gezellig met ons mee?

Groetjes van Angèle en het DCL-team.

zaterdag 24 maart 2012

Challenge #132

Wat een leuke doosjes en tasjes hebben we voorbij zien komen met de Challenge van afgelopen week. Geweldig om al die leuke verschillende modellen te zien. Uiteindelijk is dit onze Top 3 geworden.

Mia

Karin

Brenda

Hartelijk gefeliciteerd dames met het behalen van de Top 3. De winnaar is geworden...Brenda.
Gefeliciteerd, als je jou gegevens doormaild naar dutchcardlovers@hotmail.com dan zorgen wij dat de prijs zo snel mogelijk jou kant op komt.

Hier is voor jullie de Top 3 badge om op jullie Blog te zetten. De instructies hiervoor staan in de zijbalk.

Photobucket

Deze week hebben wij een nieuwe Challenge waar zowel de volwassenen als de kinderen aan mee kunnen doen. Voor beide hebben wij dan ook een prijs en een Top 3.
Daarom hebben wij deze week 2 Sponsors, namelijk : Crea-Uniek en Love Scrapping. Hieonder stellen zij zich even voor.Wie is Crea-Uniek

CreaUniek is sinds mei 2008 een winkel met artikelen voor kaartenmakers en scrapbookers. Het artikelenaanbod is zo samengesteld dat er voor iedereen iets geschikts tussen zit. Daarnaast kan je er artikelen vinden die niet overál te krijgen zijn. De naam zegt het al: “Crea-Uniek”.
De winkel is ook een ontmoetingsplaats voor creatievelingen, je hoeft niet iets te kopen in de winkel, je kunt er ook terecht voor een praatje over je hobby of een workshop. Er zijn workshops voor volwassenen, maar ook kinderfeestjes worden er regelmatig gegeven.
CreaUniek mag in alle opzichten uniek zijn: qua klantenbenadering, qua inrichting, artikelenaanbod, workshopaanbod, creativiteit.
Eigenaresse Loekie Flentge heeft van haar hobby haar beroep gemaakt en probeert gezelligheid, creativiteit en “lekker bezig zijn” met elkaar te combineren.


Love Scrapping & More heeft vorig weekend haar “heropeningsfeestje” gevierd. We zijn verhuisd naar een mooier, groter pand aan de Stationsweg 4 in Heino. We zijn zelf best trots op de winkel en ik vind het super dat steeds meer mensen “de weg” naar Heino weten te vinden! Ook hebben wij uiteraard een webwinkel ( www.lovescrapping.nl) waarmee we bekend zijn geworden door ons enorme aanbod Sizzix stansen, waaronder alle Alterations van Tim Holtz en door onze “vriendelijke” prijzen…
In het nieuwe pand hebben wij onze Tim Holtz Corner lekker kunnen uitbreiden en ook hebben we nu meer ruimte voor meer prachtige papiercollecties! Veel papier uit Scandinavië: Pion Design, Riddersholm Design, 3ndypapir, Maja Design. Maar ook de schitterende collecties van The Scrapcake, uit Polen, vind je bij ons. En nog veel meer moois; Echo Park, Cosmo Cricket, October Afternoon, Crate Paper etc…..
We hebben een aantal nieuwe DT-leden en met z’n allen zijn we hard bezig om allerlei leuke dingen te organiseren! Iedereen is lekker enthousiast en dat is zometeen terug te zien in bijvoorbeeld de leuke workshops die momenteel worden voorbereid.
“Like us on Facebook” en wees steeds gelijk op de hoogte van alle nieuwtjes, leuke acties en “Give Aways”. www.facebook.com/LoveScrapping
Graag tot ziens in de {web}winkel.

Guida

Crea-Uniek stelt deze prijs beschikbaar.


Love Scrapping stelt deze prijs beschikbaar.


Tevens kan je meedingen om een keer Gastdesigner te zijn bij ons. Lijkt je dit leuk zet dan achter je naam bij Mr.Linky GD.  Ook de kinderen mogen reageren deze keer. ;) Wij kiezen dan hieruit 2 personen die een keer mee mogen doen.

Dan nu over naar de Challenge. Deze week hebben wij een eenvoudige sketch met als opdracht om er een voorjaars/lente of paaskaart mee te maken.

Hier is de bijbehorende sktech.

En hier zijn de voorbeelden van het DT. Mindy,de dochter van Miriam heeft ook een kaart gemaakt voor deze Challenge. Bedankt Mindy, een geweldige kaart. :))

Ellen:

Mindy:

Miriam:

José:

Marjan:


Marianne:

Rosalien:

Angèle:

Anja:

Jullie hebben weer tot volgende week vrijdag 18:00 uur de tijd om je kaart bij Mr.Linky neer te zetten. Wij kijken weer met veel plezier uit naar jullie creaties, heel veel plezier met deze Challenge. :)) En vergeet niet GD achter je naam te zetten als je mee wilt dingen om een keer Gastdesigner te zijn.

zaterdag 17 maart 2012

Challenge#131

Al hadden we deze week niet zoveel deelnemers als met de vlinderchallenge, hebben jullie het ons toch weer moeilijk weten te maken. Maar zoals elke week komen we er uiteindelijk toch wel uit en hebben we weer een top 3 samen kunnen stellen. Aan iedereen die heeft meegedaan bedankt voor jullie deelname, en misschien vinden jullie de nieuwe challenge ook wel weer een uitdaging.

Maar eerst de top 3

Johanna

Cornelie

Mieke

En de winnaar is geworden ...............Cornelie
Van harte gefeliciteerd met je prijs!
Mail je gegevens even naar dutchcardlovers@hotmail.com en wij zorgen ervoor dat de prijs zo spoedig mogelijk jouw kant op komt.

Top 3 badge;
Photobucket

Alle top 3 winnaars mogen bovenstaande TOP 3 badge op hen blog zetten.
In de side bar staan hiervoor de instructies!

En dan hebben we natuurlijk weer een nieuwe uitdaging maar voordat we die bekend gaan maken stellen we eerst de sponser voor.


De sponser is : PaperCraft's Hobby

PaperCraft's Hobby heeft een ruime keuze aan hobbymaterialen voor het maken van wenskaarten en scrapbooks. U vindt er bijv. stempelproducten van o.a. Ranger, Tim Holtz en Hero Arts, stans- en embossingproducten van o.a. de Spellbinders, Sizzix, Marianne Design, scrapbookpapier van o.a. BasicGrey, Docrafts (Papermania) en veel meer!
Naast de winkel in Hattem heeft PaperCraft’s Hobby ook een webwinkel. Op http://www.papercraft.nl/vindt u meer dan 5000 producten tegen scherpe prijzen. Bijzonder aan de webwinkel is dat er geen minimaal bestelbedrag is en dat u alleen de daadwerkelijke verzendkosten betaalt.
PaperCraft’s Hobby staat ook garant voor het geven van advies en uitleg. Kom gerust eens langs (Klaverkamp 19, Hattem) om dit te ervaren, en bekijk dan tevens onze voorbeeldkaarten om ideeën op te doen
Ook op onze blog (papercraftsnews.blogspot.com) vindt u volop ideeën en informatie over de laatste nieuwe producten.
Wij hopen u te mogen verwelkomen in onze (web)winkel!

En dit is de prijs die ze beschikbaar stellen

En dan de uitdaging:

Ik ga het eens anders doen jullie kunnen zelf kiezen uit 2 dingen

1. Tasje --maak zelf een tasje en versier dit of pimp een bestaand tasje

2. Doosje-- maak zelf een doosje en versier dit of pimp een bestaand doosje

En dit zijn de uitwerkingen van het DT

Ellen:

Marjan:

Miriam:

José:

Rosalien:

Angèle:

Anja:

Jullie hebben de tijd tot vrijdagavond 23 maart 18.00 om hieronder jullie inzending in te sturen via Mr. Linky