zondag 18 januari 2015

Challenge # 226

De eerste Challenge van dit jaar zit er weer op. Er waren deze keer niet zoveel deelnemers als normaal. Maar degene die meegedaan hebben met deze toch wel lastige uitdaging, petje af.
Wat een leuke creaties zagen we voorbij komen en hoe leuk is het om inpakpapier te gebruiken op je kaart.
Tsja en dan moeten we de Top 3 kiezen.  :) Ook deze keer is het ons weer gelukt.
En dit zijn de Toppers van de Challenge.Willy
Joanne
Chantal
En de winnaar is geworden.....Willy!!
Gefeliciteerd Willy. Mail jou gegevens naar dutchcardlovers@hotmail.com en we zorgen dat de prijs zo snel mogelijk jou kant op komt.
Ook mag je als je het leuk vind onze Gastdesigner zijn bij de volgende Challenge.
De andere dames ook gefeliciteerd met je Top 3 plekje. :)


Deze Challenge word gesponsord door Cards & Wishes en hier stellen zij zich even voor.

Ik ben Ingrid Danvers, eigenaresse van Cards & Wishes http://www.cardsandwishes.nl/ en de sponsor van de challenge van deze week. Bij Cards & Wishes kun je terecht voor allerlei leuke embellishments (o.a. kreukellint, touw, resin bloemen, tags enz.) voor het maken van o.a. kaarten, layouts en cadeauverpakkingen. Daarnaast breng ik meerdere keren per jaar mini kits uit in een bepaald thema. Denk hierbij aan kerst, voorjaar, zomer, verjaardag enz. In de mini kits zitten allerlei artikelen die qua kleur en thema op elkaar afgestemd zijn.

Cards & Wishes heeft een Facebookpagina https://www.facebook.com/CardsandWishes . Meld je aan en blijf op de hoogte van nieuwtjes en speciale Facebook kortingsakties.


En de prijs die zij beschikbaar stellen en een cadeaubon van 10,00 euro. :)

Dan nu over naar de Challenge.Nog even en dan is het Valentijn. Wat is er dan leuker om die speciale persoon eens te verwennen  met iets wat je zelf met liefde gemaakt hebt. Denk aan een kaart met een mooi gedichtje, of een leuke cadeau verpakking of een mooi Home Deco project. Laat je fantasie gaan en laat ons jouw mooie creatie zien.


Hier zijn de voorbeelden van het DT ter inspiratie.Marjan:Anja:


Margot:


Rosalien:Ellen:

Nu is het de beurt aan jullie. Je hebt tot vrijdag 30 Januari 18:00 uur om je kaart bij Mr.Linky neer te zetten.
Veel plezier met deze uitdaging. ;)

Groetjes, Rosalien, Margot, Marjan, Ellen en Anja.


zondag 4 januari 2015

Challenge #225

Een nieuw jaar vol met nieuwe uitdagingen! 
Voor iedereen de beste wensen en veel creativiteit voor 2015! 

Onze sponsor deze uitdaging is Hobbyshoppie


Hobbyshoppie verkoopt scrap en kaarten materialen tegen een betaalbare prijs zodat knutselen leuk kan blijven. De merken die ik verkoop zijn o.a. Tim Holtz, K&Company, Maya Road, Making Memories, Martha Stewart, Quickutz, Cuttlebug, Sizzix. Bij iedere bestelling krijg je een leuke attentie GRATIS. Ik bereken alleen de verzendkosten volgens TPG tarief, dus geen extra kosten voor verwerking of verpakking. Woon je in de buurt van Wijchen dan mag je natuurlijk altijd je bestelling komen afhalen. Iedere maand, week en weekend zijn er weer leuke nieuwe aanbiedingen...genoeg reden dus om terug te blijven komen. Ik hoop jullie snel in mijn winkel te mogen ontvangen. 

Hobbyshoppie stelt deze stempelset van 7Gypsies beschikbaar voor de winnaar van deze uitdaging. Daarnaast mag de winnaar bij de eerstvolgende uitdaging meedoen als gast-designer. 


Het is nog lang geen lente, maar als je deze stempelset ziet met eitjes, vogeltjes en vlinders, krijg je daar spontaan zin in! 

-----------------------------------


Na december, een cadeautjes-maand, hebben we vast allemaal restjes cadeaupapier over. Gebruik deze op een kaart of ander project. 

----------------------------------

Gastdesigner Alexander:Gastdesigner Mariken:Marjan:


Ellen:Rosalien:Anja:Margot:


Tot 16 januari 18:00 kun je kaart linken in Mr. Linky. Link Alsjeblieft direct naar het blogbericht en niet naar je hele blog, dat scheelt ons veel zoekwerk. Veel succes!

Groeten van Margot en de rest van het DT-team.