zaterdag 26 juni 2010

Challenge 50

Sorry dames, we zijn vandaag iets later als normaal. Maar hier is dan eindelijk de nieuwe Challenge van deze week. Maar eerst gaan we naar de Top 3. Het was weer moeilijk kiezen tussen alle mooie kaarten maar tot nu toe komen we er elke keer uit. ;))

Hier is die dan. :

Angele

HeidiLeontine


En de winnaar is geworden...........

Heidi.

Gefeliciteerd Heide. :)) Als je je gegevens mailt naar dutchcardlovers@hotmail.com dan zorg ik dat de prijs zo snel mogelijk jou kant op komt.
Angele en Leontine jullie ook gefeliciteerd met het behalen van de Top 3. ;)

Vanaf volgende week kunnen jullie 6 weken lang genieten van onze Gastdesigners die omstebeurt 2 weken mee draaien en ook 1x zelf de challenge mogen verzinnen voor ons. :)) Helemaal leuk!

Maar nu over naar de Challenge die deze week gesponsord wordt door de Scrapkamer. Heel erg bedankt weer voor het sponsoren. :))

En dit leuke pakketje helemaal in Oranje sfeer stellen zij beschikbaar voor de winnaar.

En dan is hier de sketch gemaakt door Yvon.

Dit is wat het DT ervan gemaakt heeft.

Ellen

Anja
Yvon


Miriam

Marianne
SandraRosalien


En de binnenkant.

En we zijn weer heel benieuwd naar jullie uitwerkingen en hopen dat jullie net zoveel plezier aan de sketch beleven als wij. Jullie hebben weer de tijd tot vrijdag 2 Juli 18:00 uur om je kaart te plaatsen in Mr.Linky.
Heel veel succes!

Groetjes, Rosalien en de rest van het DT. :))

zaterdag 19 juni 2010

Challenge # 49 en afscheid van....

Het is weer zaterdag, dus tijd voor een nieuwe challenge. Maar voordat we jullie de nieuwe challenge laten zien, eerst de top 3 en de winnaar van vorige week!

De top 3 voor deze week is:

Hennie
AnitaWelmoed
Dames We zijn er nog niet uit wie de winnaar is geworden nog niet alle dt leden hebben gestemd.Jullie moeten dus nog even wachten tot wij eruit zijn.We hopen zo snel mogelijk de winnaar bekend te maken.

We zijn eruit. :))  ..........En de winnares is..... Anita
Gefeliciteerd, als je je gegevens mailt naar dutchcardlovers@hotmail.com dan zorgen wij dat de prijs zo snel mogelijk jou kant op komt.

En dan is het nu tijd voor de nieuwe sketch, nr.49. De prijs hiervoor is deze week beschikbaar gesteld door Marianne van Made by Maly.De sketch voor deze week, gemaakt door mij:En hier de uitwerkingen van het team.

Anja:Yvon:Sandra:Miriam:Wendy:Jullie hebben weer de tijd tot vrijdag 25 juni 18.00 om jullie inzending via mr. linky in te sturen

En nu vragen jullie je natuurlijk af waarom er over een afscheid gesproken wordt? Na iets meer dan een jaar met veel plezier meegewerkt te hebben aan dit leuke, inspirerende challengeblog, ben ik tot de conclusie gekomen dat het genoeg is geweest. Mijn hart blijkt toch veel meer bij het scrappen van foto's en andere projecten te liggen dus heb ik besloten om te stoppen met het designen voor Dutch Card Lovers. Ik hoop dat de sketches die ik het afgelopen jaar voor jullie heb gemaakt, jullie toch ergens hebben geïnspireerd en ik wens jullie nog veel plezier met de superleuke sketches, die nog zullen volgen, gemaakt door de andere leden van dit team. Ik wil ook alle DT'ers bedanken voor de gezelligheid, inspiratie en de lol die we het afgelopen jaar hebben gehad en nog veel plezier met het bedenken van nog komende sketches. Wie weet tot ziens.

Groetjes, Wendy.

zaterdag 12 juni 2010

Challenge#48

We gaan weer van start met een nieuwe challenge .Allereerst willen we Creascrap bedanken voor hun sponsering .Afgelopen week hadden we niet zoveel inzendingen als anders, maar diegene die mee hebben gedaan ze waren weer allemaal even mooi.
Dan gaan we nu eerst de top 3 bekend maken.

De top 3

LIANNE


ANGELE


MARIEKEEn de winnaar is geworden

ANGELEHartelijk gefeliciteerd en als je je gegevens even wilt doormailen naar dutchcardlovers@hotmail.com dan zorgen wij dat je prijs van Creascrap zo snel mogelijk naar je toe komt.

En dan de nieuwe sketch voor deze week is deze
De sponser van deze week is Digital Delights


Ze stellen een digitale waardenbon van $10.00 ter beschikking aan de winnaar


MARIANNE


ANJA


SANDRA


WENDY


YVON


MIRIAM


Jullie hebben weer de tijd tot vrijdag 18 juni 18.00 om jullie inzending via mr linky in te sturen

Groetjes miriam en de rest van het Dcl team

vrijdag 4 juni 2010

Challenge 47

We hebben het in de vorige post ook al gezegd maar ik wil toch nog een keer zeggen namens het hele dt-team dat we ontzettend veel plezier hebben beleefd aan onze bloghop en aan al jullie leuke reactie's en felicitatie's.
Natuurlijk bedanken we ook onze sponsoren Crea-uniek en 't Bezige Bijtje voor het beschikbaar stellen van de prijs voor de bloghop en ook een speciale dank aan alle andere sponsoren die gedurende het afgelopen jaar iedere keer voor zulke leuke prijzen hebben gezorgd. Ik zou zeggen met z'n allen op naar nog een jaar (of meerdere)

En dan zijn jullie natuurlijk heel erg benieuwd naar onze top 3 van de bloghop sketch................

Monique;Katty;Angele;En de winnaar is geworden.............

KATTY,van harte gefeliciteerd als je je gegevens even wilt doormailen naar dutchcardlovers@hotmail.com dan zorgen wij dat je de digitale bon van 't bezige bijtje zo snel mogelijk krijgt toegestuurd....

Maar er is natuurlijk meer zoals jullie hebben kunnen lezen in de bloghoppost konden jullie niet alleen de prijs van 't bezige bijtje winnen maar mogen jullie ( dat geldt dus ook voor Monique en Angele) , 2 weken meedoen als gastdesigner en een van deze twee weken zelf een sketch/challenge verzinnen stuur hiervoor even jullie mailadressen door naar dutchcardlovers@hotmail.com i.v.m. het inplannen van de data.

Uiteraard gaan we gewoon door en hebben we voor deze week weer een nieuwe sketch;En de sponsor voor deze week is CREASCRAP;Ze stellen de volgende leuke prijs beschikbaar;Hierbij de uitwerkingen van de sketch door het DT-team;

MARIANNE;ELLEN;SANDRA;ANJA;

WENDY;MIRIAM;Jullie hebben weer tot vrijdag 11 juni a.s. 18.00 uur de tijd om jullie uitwerking te plaatsen via onderstaande mr.linky.
Hopelijk doen jullie weer in grote getale mee, succes en veel plezier.Anja en het DT-team.

woensdag 2 juni 2010

Winnaar Blog Hop

Wat was het leuk om al jullie leuke en lieve reacties te lezen op onze Blog Hop en 1 jarig jubileum. Heel erg bedankt namens alle DT leden. :))
Wij hebben vanavond allemaal een winnaar getrokken op ons blog en de meeste DT leden zullen hun bericht er al op hebben staan. Dus ga gauw kijken bij iedereen op hun blog of je in de prijzen bent gevallen. :))

Nu eens kijken wie de winnaar is geworden van dit leuke pakketje gesponsord door Crea Uniek voor de Blog Hop.


Tromgeroffel...............

en het is...............

Nathalie Onderdonck

Nathalie gefeliciteerd, als je je gegevens even mailt zorg ik dat de prijs zo snel mogelijk je kant op komt. :))

En iedereen nogmaals heel erg bedankt namens het hele DT voor het meedoen en alle leuke reacties op onze blogs.