zondag 31 augustus 2014

Challenge #217

Hallo!
Het is duidelijk dat jullie de watercolorchallenge van Ellen leuk vonden! Voor sommigen de eerste keer dat ze hiermee werkten en hoe leuk is het dan als je leest dat het smaakte naar meer. We hebben veel moois voorbij zien komen en hebben daar met veel plezier naar gekeken. En dan moet er gekozen worden.... daaruit kwam de volgende mooie top 3 rollen, in willekeurige volgorde:Gefeliciteerd met jullie top 3 plaats, dames!
Hieruit  kiezen was erg lastig, maar degene met de meeste stemmen werd.....

MAAIKE

Van harte gefeliciteerd, jij wint de prijs van Robyn's Fetish.
Stuur even een mailtje naar dutchcardlovers@hotmail.com en Rosalien zorgt ervoor dat je prijs in orde komt. Daarbij nodigen we je graag uit om als gastdesigner mee te doen aan onze volgende challenge.
Als je wilt, mag je ook de winnaarsbadge op je blog zetten, die vind je in de sidebar.

***********************

We gaan verder met een nieuwe challenge, dat is deze keer een schets, gemaakt door Marjan en hieronder vind je de uitwerkingen van het team, zoals je ziet allemaal anders :)De mooie uitwerking van onze gastdesigner Marianne (Marfien):


Anja:Ellen:

 

Margot:


Marjan:
 

Rosalien:


De sponsor voor deze challenge is De Scrapheap:

Hieronder stelt Carla zich voor:

Ik ben Carla Sprangers, eigenaresse van De Scrapheap en de sponsor van deze Challenge. Mijn winkel is open vanaf juni 2006, dus volgend jaar bestaan we alweer 5 jaar. Ik ben in het gelukkige bezit van een (meestal) lieve man, 4 Schotse Collies, een klein spaans “rescue” hondje, 4 katten, 3 Nubische geiten en 1 fjordenpaard.

De Scrapheap is een gezellige compacte winkel, met een groot assortiment. We krijgen altijd leuke reacties van bezoekers, zowel op de sfeer, als op het assortiment. Ons team is actief, betrokken en getalenteerd.
Naast de winkel en webwinkel organiseren we 2 à 3 keer per jaar gezellige ScrapHeapWeekenden, en met dat alles ben ik behoorlijk druk. Ook kun je ons door het jaar heen vinden op verschillende beurzen, oa de Knotsgekke Kaarten- en Scrapdagen, en Kreadoe.

Ik vind het leuk om zo’n actief Challengeblog te sponsoren, en hoop dat de prijzen die ik uitzoek voor jullie, een beetje in de smaak vallen. Very Happy

Groetjes Carla


Carla stelt deze geweldige prijs beschikbaar:We hopen dat jullie weer net zo enthousiast meedoen en zien uit naar de inzendingen. Je hebt de tijd tot vrijdag 12 september 18.00 uur om je kaart te posten. Veel plezier en succes!

Groetjes van Marjan en DCL team

zondag 17 augustus 2014

Herinnering Challenge #216

 
Vanwege de zomervakantie loopt Challenge #216 geen 2 maar 4 weken, dus mocht je hem gemist hebben dan kun je nog steeds mee doen tot vrijdag 29 augustus 18.00 uur.

De uitdaging is WATERCOLOR dus pak je verf/inkt en je kwasten en doe mee......

Het DT team ging nog een tweede keer aan de slag.
Natuurlijk mag je als deelnemer ook best nog een keertje meedoen hoor! ;-)

 
Marjan:

Anja;
 
Margot:
 
Ellen:
 


 
Je kunt je kaart HIER linken bij Mr Linky.
 


zondag 3 augustus 2014

Challenge 216


Het is momenteel nogal rustig is blogland, er waren wat minder inzendingen dan we gewend zijn maar dat heeft vast aan het warme weer gelegen en aan de vakantieperiode. Daarom hebben we besloten om de komende challenge geen 2 maar 4 weken te laten duren zodat ook de vakantiegangers nog de tijd hebben om mee te doen.
De challenge met het thema eten en drinken van vorige keer heeft prachtige kaarten opgeleverd.
 We hebben weer drie mooie kaarten uitgekozen en deze dames zijn in onze top 3 beland:

Ingrid:

Marfien:

Wilma:

Gefeliciteerd dames met jullie plaats in de top 3!
Als jullie willen kun je de top 3 badge op je blog zetten.
Maar er is natuurlijk maar één winnares, dat werd deze keer:  
MARFIEN

Van harte met je eerste plaats en jij wint de mooie prijs van Scrapcorner.
Mail even naar dutchcardlovers@hotmail.com en Rosalien zorgt ervoor dat het in orde komt.
Daarbij willen we je ook uitnodigen om voor de volgende challenge mee te doen als gastdesigner.

----------------------------------------------------------------------------------------- 
 
En dan is het nu tijd voor de nieuwe uitdaging: deze keer gaan we aan de slag met ....

 
Gebruik waterverf op je kaart.
En daar kun je echt alle kanten mee op!
Met een simpel doosje waterverf voor kinderen kom je al een heel eind.....

Het DT-team heeft alvast wat kaartjes gemaakt ter inspiratie.....


Marjan:


Rosalien


Margot:
 
 
Anja;
 
 
 
 
 
 
 
 
Onze sponsor voor deze challenge is Robyn's Fetish, hieronder stellen ze zich voor:
 
 
Robyn's Fetish Digital Stamps And More is proud to sponsor this challenge. Robyn's Fetish Digital Stamps And More, is a division of I Did It Creations, was created and is owned by Robyn Weinrib. Robyn offers a wonderful variety of digital stamps and digital papers, designed to meet the needs of all digital paper crafting addicts for every occasion. Robyn's Fetish Digital Stamps And More is happy to award the winner her choice of 3 digital stamps. Robyn's Fetish Digital Stamps and More is er trots op om deze Challenge te sponsoren. Robyn's Fetish Digital Stamps and More is een onderdeel van I did it Creations en is opgezet en wordt beheerd door Robyn Weinrib. Robyn biedt een variatie van digitale stempels en papier ontworpen naar de behoefte van alle digitale hobbyisten en voor elke gelegenheid. Robyn's Fetish Digital Stamps And More is blij om de winnaar 3 digitale stempels naar keuze te kunnen aanbieden.


Doen jullie weer gezellig mee?
Voor deze challenge heb je de tijd tot vrijdag 29 augustus 18.00 uur.
 Link alsjeblieft direct naar het blogbericht voor deze challenge en niet naar je hele blog, dat scheelt ons veel zoekwerk.
We wensen jullie succes en plezier!

Groetjes van Ellen en het team van DCL