zondag 22 december 2013

Top 3 Winnaars

Een beetje later als jullie gewend zijn van ons maar de uitslag van de Top 3 is bekend. :)
Wederom hebben we schitterende creaties voorbij zien komen. Helaas hebben enkele deelnemers de opdracht om vilt of stof te gebruiken op hun kaart gemist.

Maar voordat ik de Top 3 bekend maakt wil ik als eerste onze Sponsors bedanken die ons dit jaar weer gesteund hebben en schitterende prijzen beschikbaar gesteld hebben. Geweldig dat jullie dit wilden doen, heel erg bedankt namens het Team maar ik denk ook namens de deelnemers. :))
Mochten jullie nog geen kennis gemaakt hebben  met onze sponsors dan zou ik zeker eens in hun webwinkel kijken. ;) Je vindt ze aan de rechter zijkant van het blog.

Behalve onze Sponsors wil ik ook alle Deelnemers bedanken dat jullie trouw weer elke week meedoen met ons. Want zonder jullie enthousiasme konden we dit Challenge Blog niet draaiende houden. Bedankt dames. :))

Maar dan nu over naar de Top 3, iets waar jullie denk ik op gewacht hebben. ;)

Dit zijn onze Toppers van deze Challenge in willekeurige volgorde.

Gefeliciteerd allemaal en als jullie het leuk vinden mogen jullie de Top 3 badge op je blog zetten. Deze vindt je aan de rechter zijkant van het blog.
AnsMaaikeMarfien
En zoals jullie weten wint de Top 3 deze keer allemaal een prijs. Iets waarvoor ik de sponsors nog een keer voor wil bedanken. Heel leuk dat jullie dit willen doen. :))

Ans wint de prijs van Crea-Uniek
Maaike wint de prijs van Hobbyshoppie
Marfien wint de prijs van de Craftorij

Maar dat is nog niet alles want het leek ons ook leuk om toch een winnaar te kiezen uit de Top 3 en dat die dan een keer onze Gastdesigner mag zijn. Hoe leuk is dat. :))

En de winnaar hiervan is..................Maaike!!

Als jullie je gegevens doormailen naar dutchcardlovers@Hotmail.com dan zorg ik dat de prijs zo snel mogelijk jullie kant op komt.
En met Maaike spreek ik af welke datum het beste uitkomt om Gastdesigner te zijn. :)

Dan rest mij nog om namens  het hele Team  om jullie hele fijne Feestdagen toe te wensen en een goede jaarwisseling. En we hopen op wederom een gezellig en creatief jaar met elkaar. :))
Doe voorzichtig met het vuurwerk. ;)

En we zien jullie weer op 5 Januari 2014 met de volgende Challenge. Wij gaan even genieten van een korte vakantie. :))

Groetjes Rosalien en het DCL Team.

zondag 8 december 2013

Challenge # 200

Onvoorstelbaar alweer de laatste challenge van 2013 en tevens de 200ste challenge!!!!!!!!!!
Voordat we echter de winnaar van de vorige bekend maken en de nieuwe challenge verklappen hebben we helaas ook een minder leuk bericht.

We vinden het allemaal heel erg spijtig dat zowel Cornelie  als ook Marianne ons in 2014 gaan verlaten en vandaag de  laatste creatie van Cornelie  hier op het blog. Cornelie en Marianne namens ons allemaal heel erg bedankt voor jullie prachtige creatie's en inzet we gaan jullie beiden heel erg missen.en hopelijk zien we jullie snel nog een keertje terug bij een van de challenges.

Dan nu toch maar over naar de top 3 van challenge # 199; we hebben genoten van al die creatieve uitspattingen en veel inspiratie opgedaan bedankt hiervoor.

Cynthia;Gerie;Marianne;Heel erg bedankt dames voor al die mooie kerstcreatie's . Jullie mogen de DCL badge op jullie blog plaatsen als jullie dat leuk vinden. Je vindt deze in de site bar.

Natuurlijk rolde hier een winnares uit, en dat is deze ronde geworden;
 
 
CYNTHIA


 
Cynthia, van harte gefeliciteerd met je prachtige kaart!
Neem je even contact op met Marjan?

En dan nu onze 200ste challenge.

Aangezien dit de laatste challenge van 2013 is hebben we dit keer niet EEN, niet TWEE maar maar liefst DRIE sponsoren.CreaUniek is sinds mei 2008 een winkel met artikelen voor kaartenmakers en scrapbookers. Het artikelenaanbod is zo samengesteld dat er voor iedereen iets geschikts tussen zit. Daarnaast kan je er artikelen vinden die niet overál te krijgen zijn. De naam zegt het al: “Crea-Uniek”.
De winkel is ook een ontmoetingsplaats voor creatievelingen, je hoeft niet iets te kopen in de winkel, je kunt er ook terecht voor een praatje over je hobby of een workshop. Er zijn workshops voor volwassenen, maar ook kinderfeestjes worden er regelmatig gegeven.
CreaUniek mag in alle opzichten uniek zijn: qua klantenbenadering, qua inrichting, artikelenaanbod, workshopaanbod, creativiteit.
Eigenaresse Loekie Flentge heeft van haar hobby haar beroep gemaakt en probeert gezelligheid, creativiteit en “lekker bezig zijn” met elkaar te combineren.
 
De prijs van Crea-uniek;
 
 
 
De Craftorij is DE hobbywinkel voor je scrapbookbenodigdheden, art-stempels, inkten en andere stempelbenodigdheden, mixed-media produkten, quiltstoffen en diverse artikelen voor vilten.
De merken die wij voeren zijn oa: Graphic45, Simple Stories, Authentique, Tilda, Pink Paisley, Basic Grey, Glitz Design, Ranger, Tim Holtz, Sizzix, Ten Seconds Studio, PaperArtsy en meer!
Wil je ons assortiment bekijken? Je kan ons daarvoor bezoeken via onze webwinkel, maar natuurlijk ook in de winkel te Ede. Hier staat altijd een kopje koffie of thee voor je klaar.

Op vrijdagavond hebben we vanaf 17:00 tot 21:00 niet alleen koopavond, maar ook de wekelijkse (gratis) cropavond met een hapje en een drankje. Tijdens deze avond neemt iedere deelnemer eigen hobbyspullen mee en schuift bij ons aan tafel aan om er samen een gezellige hobby avond van te maken. De laatste vrijdagavond van de maand is een speciale cropavond: dan zetten wij de chocoladefontein aan en neemt iedere deelnemer iets lekkers mee om door de fontein te halen. Je zal begrijpen dat het een druk bezette avond is!

Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten van De Craftorij? Dan heb je verschillende mogelijkheden. De Craftorij verzend met enige regelmaat een nieuwsbrief met oa meldingen van nieuw binnen gekomen producten, de workshopagenda en make & takes . Ook heeft De Craftorij een eigen forum, waarop leuke enthousiaste leden elkaars creaties laten zien en samen uitdagingen oppakken.
En op ons blog (maar ook op ons forum) zijn nieuwtjes van de winkel te volgen.

Graag tot De Craftorij!
Lia & Crew
 
de prijs van De craftorij;


Hobbyshoppie verkoopt scrap en kaarten materialen tegen een betaalbare prijs zodat knutselen leuk kan blijven.
De merken die ik verkoop zijn o.a. Tim Holtz, K&Company, Maya Road, Making Memories, Martha Stewart, Quickutz, Cuttlebug, Sizzix
Bij iedere bestelling krijg je een leuke attentie GRATIS.
Ik bereken alleen de verzendkosten volgens TPG tarief, dus geen extra kosten voor verwerking of verpakking.
Woon je in de buurt van Wijchen dan mag je natuurlijk altijd je bestelling komen afhalen.
Iedere maand, week en weekend zijn er weer leuke nieuwe aanbiedingen...genoeg reden dus om terug te blijven komen.
Ik hoop jullie snel in mijn winkel te mogen ontvangen.

Karin


De prijs van Hobbyshoppie;En wat moeten jullie doen om kans te maken op deze prachtige prijzen?
We willen graag CIJFERS/NUMMERS op jullie project zien op welke manier maakt niet uit dat is aan jullie MAAR daarnaast willen we ook iets van STOF en/of VILT zien.


En hier de voorbeelden van het team om jullie alvast op weg te helpen;

Ellen:


Cornelie:


Marjan:
Angèle:


Anja;Heel veel succes met deze challenge en jullie hebben de tijd tot en met vrijdag 20 december a.s. 18.00 uur om jullie kaartje te linken.


Groetjes van het team en Anja.

zondag 24 november 2013

Challenge #199

Goedemorgen!

Een nieuwe zondag betekent weer een nieuwe challenge bij DCL.
Maar niet voordat we de Top 3 van onze vorige challenge aan jullie hebben bekend gemaakt.
Dus om maar gelijk met de deur in huis te vallen;
Dit is onze Top 3, in willekeurige volgorde.
Prachtige kaarten allemaal! Jullie mogen de DCL badge op jullie blog plaatsten als je dat leuk vindt. Je vindt deze in de site bar.

Natuurlijk rolde hier een winnares uit, en dat is deze ronde geworden;

JOSJE!!!

Josje van harte gefeliciteerd met je prachtige kaart!
Neem je even contact op met Marjan?

Natuurlijk hebben we weer een nieuwe challenge voor jullie. Deze keer bedacht door Cornelie.
Ook voor deze challlenge hebben we een leuke prijs, en deze is beschikbaar gesteld door;


“Het Witte Luik is een reis door de tijd. U geniet van nostalgische plaatjes en materialen waarmee u zelf die vintage look maakt. 
Een fijne combinatie van unieke hebbedingen en hobbymaterialen tegen sympathieke prijzen. Door vaste klanten omschreven als echt een feestje in de brievenbus!” 

De challenge van deze week luidt;

Een maand voor kerst. Maar we maken geen kerstkaart, máár een andere creatie wat met kerst te maken heeft! Leef je uit!

Hier de inspiratie voorbeelden van team B!

Marjan

Ellen

Margot

Cornelie

Je ziet het mogelijkheden te over! Jullie kunnen je creatie linken tot vrijdag 06 december 18.00 uur.

Veel plezier!

Groetjes van Team B!

zondag 10 november 2013

Challenge # 198

Wat hebben we genoten van de uitwerkingen van afgelopen weken! Er zaten werkelijk bijzondere achterkanten bij. Dank aan allen die er zich aan waagden en meededen met deze leuke uitdaging.

Onze top3? We laten jullie niet langer in spanning! Hier de voor- en achterkanten van de kaartjes:

Mina:Tonnie:


Nelleke:En de winnaar? Unaniem kozen we voor de originele kaart van Mina.
Mina... als je contact opneemt met Marjan, mkuppers@outlook.com dan zorgt zij dat de prijs naar jou toekomt.

Een welgemeend proficiat aan alle drie de dames! Als jullie het leuk vinden mogen jullie de badge uit de rechter zijbalk meenemen en plaatsen op jullie blog.

Dan nu natuurlijk onze nieuwe uitdaging. We zagen 'm al op verschillende andere blogs... Bladeren.
Het hoeven overigens geen herfstbladeren te zijn. Ook ontluikende blaadjes zijn welkom. Als ze maar in het middelpunt staan.
 Deze mooie voorbeeldkaartjes werden gemaakt. Ook Marjan uit team B doet gezellig mee.

Anja:

Marjan:

Angèle:

Marianne:


De prijs die je deze keer winnen kunt is een mooie randstans van Memory Box: Cherish Border, gesponsord door Dutch Card Lovers.
Tot vrijdag 22 november 18:00u heb je de kans om mee te doen en je creatie aan Mr. Linky toe te voegen door een directe link te gebruiken.

Veel plezier en succes!


Namens het hele DCL team, Angèle


zondag 27 oktober 2013

Challenge #197

Goedemorgen fans van Dutch Card Lovers. Een uurtje langer slapen afgelopen nacht is heerlijk toch? Nu uitgerust aan de slag met de nieuwe uitdaging! Maar voor we die laten zien eerst de top 3 van challenge #196:

Ineke


Sylvia
Gefeliciteerd meiden met jullie top 3 notering. Jullie mogen de badge van de DCL op jullie blog plaatsen, de link staat in onze side-bar rechts. En de winnaar van de prijs is:.......Christine, gefeliciteerd!!!

De sponsor van deze week is Harlekino.


Harlekino, al meer dan 13 jaar, de leukste en best gesorteerde hobby winkel van Zuid Limburg, heeft sinds 2009 een webshop. Meer dan 5000 actuele artikelen, steeds het nieuwste van het nieuwste, veel filmpjes voor goede uitleg en inmiddels meer dan 8000 tevreden bestellingen verwerkt. Ons gasten boek spreekt boekdelen, neem gerust een kijkje. Wij sturen regelmatig nieuwsbrieven met informatie over nieuwe produkten en een weekaanbieding. Last but not least, onze prijzen. Die kunnen elke concurrentie aan. We nodigen u graag uit voor een bezoek in onze zaak of op de webshop. Met creatieve groetjes, Marjo en Jeroen en team. 

De winnaar krijgt een kortingscode ter waarde van 15 euro, te besteden in de webshop.

De uitdaging van deze week is niet moeilijk:

Kaarten maken, we zijn er allemaal goed in, maar wat krijgt de achterkant meestal weinig aandacht. Daarom dagen wij je uit om van zowel de voorkant als de achterkant van de kaart iets geweldigs te maken! Leef je uit, in de uitvoering ben je helemaal vrij!

De kaarten van het DT-team:

Margot:


Marjan:
Anja: Cornelie:

Plaats een duidelijke foto op je blog van zowel de voor als de achterkant, veel plezier met deze uitdaging! Jullie hebben de tijd tot en met 8 november 18:00.

Link alsjeblieft je blogbericht en niet je hele blog om er zeker van te zijn dat we je inzending niet missen. 

Namens het team van de DCL,

Margot

zondag 13 oktober 2013

Challenge #196

Goedemorgen!

Het is zondagochtend, dus tijd voor een nieuwe challenge! Het weer is er ook echt naar om eens lekker achter de knutseltafel te kruipen.
Maar eerst gaan we bekend maken wie er in de top3 beland zijn en wie zich winnaar mag noemen van de vorige challenge..

 De top 3:

Jacqueline:


Annemarie:


En de winnares is geworden.....NICOLE!!

Gefeliciteerd dames! 
Als jullie het leuk vinden mogen jullie de badge van DCL in je sidebar zetten. De code vind je rechts in onze sidebar met gebruiksaanwijzing.
Nicole, jij mag een mail sturen naar Marjan: mkuppers@outlook.com zodat je je prijs in ontvangst kunt nemen.


*******

Dan gaan we nu naar de challenge van deze week. We hebben een kleurenopdracht voor jullie:

Gebruik de herfstkleuren van 2013 op je kaart:
Niet alle kleuren hoeven erin terug te komen, maar wel minstens 5 van de 10 kleuren.


Allereerst willen wij jullie de prachtige kaarten van onze gastdesigners Tonnie, Hannely en Willy laten zien:

Gastdesigner Tonnie:


Gastdesigner Hannelie:


Gastdesigner Willy:


Anja:

 

Angèle:


Marianne:

Deze challenge wordt gesponsord door:


Cute Stamps and Cards heeft een uitgebreid assortiment Cute stempels met naast de bekende merken ook : The Stamping Bazaar, Whimsey Stamps, Tickled Pink Stamps, Belles’n Whistles, CCD, The Greeting Farm, Kenny K, Kraftin Kimmie, WOJ, Your next Stamp, Motivet en nog veel meer.
U vindt hier alles op het gebied van kaarten en scrappen. Het assortiment in onze winkel is nu uitgebreider dan op het internet. In de winkel is ook verkrijgbaar: Acrylverf van Talens ( Amsterdam ), borduur en naaigaren, kralen, 3D-knipvellen, Decopatch en Katia wol. Wekelijks komen er nieuwe producten bij. In de komende maanden gaan wij dit ook overbrengen naar de webwinkel.
Creaties van ons Designteam kunt vinden op ons blog: http://cutestampsandcards.blogspot.com/Bent u op zoek naar iets wat nog niet in de winkel is, dan mag u altijd contact met mij opnemen. Ik probeer u dan verder te helpen. 


Zij stellen deze schitterende prijs beschikbaar:
Voor deze challenge heb je de tijd tot vrijdagavond 25 oktober 18.00 uur. Link alsjeblieft je blogbericht en niet je hele blog om er zeker van te zijn dat we je inzending niet missen. 
Succes en veel plezier!
Marianne en het DCL team