zaterdag 30 juli 2011

Challenge #101

Blijkbaar is toch niet iedereen op vakantie, er waren deze week een heleboel mooie inzendingen op onze 100ste uitdaging.
Ik blijf het zeggen; Het blijft elke week weer moeilijk om een TOP 3 te kiezen!
Maar uiteindelijk is het natuurlijk toch gelukt........

De TOP 3 van deze week;

Petra:


Marie Claire:


Welmoed:En de winnaar is ..................Welmoed!!!

Welmoed, van harte gefeliciteerd met je mooie prijs van CreaUniek.
Mail even je adresgegevens naar dutchcardlovers@hotmail.com en dan komt ie zo snel mogelijk naar je toe!Deze week is Robyn's Fetish onze sponsor.


Zij stellen zich voor;

Robyn's Fetish Digital Stamps And More is proud to sponsor this challenge.
Robyn's Fetish Digital Stamps And More, is a division of I Did It Creations, and was created and is owned by Robyn Weinrib. Robyn offers a wonderful variety of digital stamps and digital papers designed to meet the needs of all digital paper crafting addicts for every occasion.
Robyn's Fetish Digital Stamps And More is happy to offer the winner of this challenge 5 digital stamps or 4 digital stamps and 1 paper set of their choice

Robyn's Fetish Digital Stamps and More is er trots op om deze Challenge te sponsoren.
Robyn's Fetish Digital Stamps and More is een onderdeel van I did it Creations en is opgezet en wordt beheerd door Robyn Weinrib.
Robyn biedt een variatie van digitale stempels en papier ontworpen naar de behoefte van alle digitale hobbyisten en voor elke gelegenheid.
Robyn's Fetish Digital Stamps and More is blij om de winnaar van de Challenge 5 digitale stempels of 4 digitale stempels en 1 papier set naar keuze aan te kunnen bieden


En dan nu de uitdaging voor de komende week...............

Toen ik de digitale stempels van onze sponsor Robyn's Fetish zag dacht ik;
met deze digi stempels kun je hele leuke gevormde kaarten maken!
De uitdaging is dus SHAPED CARDS .
Maak een kaart met een afwijkende vorm, dus niet vierkant, rond of rechthoekig.

We hebben deze week een Gastdesigner van Robyn's Fetish namelijk Susan. Hier is haar bijdrage.
Thanks Susan for being our Gastdesigner. :))En dan de voorbeelden die het Design Team ter inspiratie maakte:

Ellen:


Angèle:


Rosalien:


Anja:


Marianne:


Miriam:Jullie hebben tot vrijdag 5 augustus 18.00 uur de tijd om je inzending te plaatsen via Mr. Linky.
Wij zijn erg benieuwd waar jullie mee gaan komen, veel plezier!

Groetjes namens het hele DT, Ellen.


zaterdag 23 juli 2011

Challenge #100

Yeahh!! We zijn bij Challenge Nr. 100 beland. Bedankt allemaal voor jullie deelname en steun aan onze Challenges. Zonder jullie was dit nooit gelukt.:))

Deze week waren er weer hele mooie inzendingen. En dit is uiteindelijk onze Top 3 geworden. :))

De Top 3

Heidi

Nadine


Леди Осень


En de winnaar is...... Nadine!!
Gefeliciteerd, als je je gegevens mailt naar dutchcardlovers@hotmail.com dan zorgen wij dat de prijs zo snel mogelijk jou kant op komt.

En dan nu over naar de Challenge gemaakt door Anja.
Gebruik bij deze sketch het onderstaande kleurenschema.
Deze week worden wij gesponsord door CreaUniek en zij stellen zich even kort voor.Wie is Crea-Uniek

CreaUniek is sinds mei 2008 een winkel met artikelen voor kaartenmakers en scrapbookers. Het artikelenaanbod is zo samengesteld dat er voor iedereen iets geschikts tussen zit. Daarnaast kan je er artikelen vinden die niet overál te krijgen zijn. De naam zegt het al: “Crea-Uniek”.
De winkel is ook een ontmoetingsplaats voor creatievelingen, je hoeft niet iets te kopen in de winkel, je kunt er ook terecht voor een praatje over je hobby of een workshop. Er zijn workshops voor volwassenen, maar ook kinderfeestjes worden er regelmatig gegeven.
CreaUniek mag in alle opzichten uniek zijn: qua klantenbenadering, qua inrichting, artikelenaanbod, workshopaanbod, creativiteit.
Eigenaresse Loekie Flentge heeft van haar hobby haar beroep gemaakt en probeert gezelligheid, creativiteit en “lekker bezig zijn” met elkaar te combineren.

En deze mooi prijs stellen zij beschikbaar.Heel erg bedankt voor het sponsoren. :)
De prijs is in vintagestijl: een reep Flower Ribbon van Marianne Design, een pakje rub-ons van Basic Grey en een inktpad van Ranger, Distress ink "wild honey".


En dan volgen hier de uitwerkingen van het DT.

Angèle:

Anja:

Sandra:


Rosalien:

Miriam:

Ellen:
Yvon

Marianne:


We zijn weer heel benieuwd naar jullie inzendingen en wensen jullie heel veel succes. Zoals gewoonlijk hebben jullie tot volgende week vrijdag 18.00 uur de tijd om je creatie bij Mr.Linky neer te zetten

zaterdag 16 juli 2011

Challenge # 99

Wat een prachtige inzendingen waren er weer deze week. Dat maakte het voor ons heel moeilijk om een Top 3 samen te stellen en een winnaar te kiezen. Uiteindelijk is dit onze Top 3 geworden :

Jolanda


Nellie


Peter

Deze keer kwamen wij er echt niet uit wie de winnaar moest worden. Alledrie de kaarten hebben iets bijzonders en zijn geweldig. Dus heeft de man van Miriam de doorslag moeten geven en zijn we gegaan voor de orginaliteit.
En de winnaar is geworden.....

Peter.

Gefeliciteerd Peter, als je ons je gegevens mailt naar dutchcardlovers@hotmail.com dan zorgen wij dat de prijs zo snel mogelijk jou kant op komt.

Deze week hebben wij een sketch gemaakt door Yvon.Deze week is Digital Delights onze sponsor en zij stellen zich hier even voor.

Digital Delights by Louby LooWelcome to Digital Delights, a magical place filled with little digi creations from all walks of life. We have a wide range of digital stamps which are delivered straight to your email 24/7!
In addition we also have a growing range of "Delightful Piecings" which are paper pieced files designed to be used with your cutting machines or for hand cutting.
Fancy a new blog makeover, header or new watermark, then stop by our sister site Delightful Custom blogs.

Welkom bij Digital Delights, een magische plaats vol kleine digitale creaties over alle onderdelen van het leven. Wij hebben een uitgebreid assortiment van digitale stempels die direct 24/7 naar je mail adres gestuurd worden.
We hebben zelfs een groeiend aantal "Delightful Piecings" dat zijn files met onderdelen van afbeeldingen om met je snijmachine uit te snijden ( b.v. voor de Cricut ) of met de hand uit te knippen.
Wil je een nieuwe look voor je blog, hoofdbalk of watermerk, ga dan naar de site van Delightful Custom blogs.

De winnaar wint 3 digitale afbeeldingen in zwart/wit of kleur naar keuze.

En dan zijn hier de uitwerkingen van het DT.

Anja:

Angèle:

Sandra:

Rosalien:
Yvon.


Miriam:

Ellen:

Jullie hebben tot volgende week vrijdag 18:00 uur de tijd om je kaart bij Mr. Linky neer te zette.

Heel veel succes! :))

zaterdag 9 juli 2011

Challenge#98

Wat een leuke inzendingen waren er weer met de Challenge en zo moeilijk om hier een Top 3 van te maken. Na veel gepuzzel is dit uiteindelijk de Top 3 geworden.

Elise

Lisa

Lotte

En de winnaar is geworden.... Elise. Gefeliciteerd, als je je gegevens mailt naar dutchcardlovers@hotmail.com dan zorgen wij dat de prijs zo snel mogelijk jou kant op komt.

De sponsor van deze week is Cute Stamps and Cards. Zij stellen zich hier even voor.

Cute Stamps and Cards heeft een uitgebreid assortiment Cute stempels met naast de bekende merken ook : The Stamping Bazaar, Whimsey Stamps, Tickled Pink Stamps, Belles’n Whistles, CCD, The Greeting Farm, Kenny K, Kraftin Kimmie, WOJ, Your next Stamp, Motivet en nog veel meer.
U vindt hier alles op het gebied van kaarten en scrappen. Het assortiment in onze winkel is nu uitgebreider dan op het internet. In de winkel is ook verkrijgbaar: Acrylverf van Talens ( Amsterdam ), borduur en naaigaren, kralen, 3D-knipvellen, Decopatch en Katia wol. Wekelijks komen er nieuwe producten bij. In de komende maanden gaan wij dit ook overbrengen naar de webwinkel.
Creaties van ons Designteam kunt vinden op ons blog: http://cutestampsandcards.blogspot.com/. Bent u op zoek naar iets wat nog niet in de winkel is, dan mag u altijd contact met mij opnemen. Ik probeer u dan verder te helpen.


En dit is de prijs die zij beschikbaar stellen.


hier is mijn sketch voor jullie Wil deze keer graag een 8 hoekige kaart zien met de sketch erop.

Succes allemaal

Deze week hebben wij Jose als Gastdesigner en kijk eens naar haar mooie uitwerkingen van de sketch. Geweldig! Bedankt dat je onze Gastdesigner wilde zijn Jose.


En dan volgen hier de uitwerkingen van het DT.

Miriam


Rosalien

Angèle;

Anja;

Yvon;

Marianne;

Ellen;

Sandra;


Jullie hebben de tijd tot vrijdag 15 juli 18.00
gr miriam en de rest van het dcl team