zaterdag 24 september 2011

DCL # 109

De lift-challenge van Anja werd goed ontvangen en het dat leverde heel wat mooie uitwerkingen op. We hebben weer een prachtige top 3 weten samen te stellen:

Hennie


Margot


Cornelie


De winnaar is geworden: Cornelie! Van harte gefeliciteerd! Mail jij je adresgegevens naar dutchcardlovers@hotmail.com dan wordt de prijs je spoedig toegestuurd.

Tijd voor een nieuwe uitdaging. Deze week een nazomerse sketch van Angèle:


En dan de prijs die er te verdienen valt. Gesponsord door Digital Delights

Welcome to Digital Delights, a magical place filled with little digi creations from all walks of life. We have a wide range of digital stamps which are delivered straight to your email 24/7! In addition we also have a growing range of "Delightful Piecings" which are paper pieced files designed to be used with your cutting machines or for hand cutting. Fancy a new blog makeover, header or new watermark, then stop by our sister site Delightful Custom blogs.
Thanks for sponsoring us. :)

Welkom bij Digital Delights, een magische plaats vol kleine digitale creaties over alle onderdelen van het leven. Wij hebben een uitgebreid assortiment van digitale stempels die direct 24/7 naar je mail adres gestuurd worden. We hebben zelfs een groeiend aantal "Delightful Piecings" dat zijn files met onderdelen van afbeeldingen om met je snijmachine uit te snijden ( b.v. voor de Cricut ) of met de hand uit te knippen. Wil je een nieuwe look voor je blog, hoofdbalk of watermerk, ga dan naar de site van Delightful Custom blogs.
Heel erg bedankt voor de sponsoring. :)

De uitwerking van onze GD-er Jacqueline: Heel erg bedankt dat je onze Gastdesigner wilde zijn. :))


De uitwerking van het DCL-team:

Anja:

Marianne:

Miriam:

Rosalien:

Yvon:

Angèle:

Ellen:


Jullie hebben de tijd tot en met 30 september 18:00u om je bijdrage aan Mr. Linky toe te voegen. Doe jij mee? Dan alvast veel plezier!

Namens het DCL-team, Angèle

zaterdag 17 september 2011

Challenge # 108

Helaas heeft Sandra besloten om te stoppen met haar DT werk bij de Dutch Card Lovers, iets wat wij allemaal heel erg jammer vinden. Wij willen Sandra hierbij heel erg bedanken voor haar inzet en mooie werkstukken die zij elke week maakte voor de Challenges. Wij zullen je zeker missen maar wensen je ook heel erg veel succes en plezier met je nieuwe bedrijf. :)

Namens het hele DT. :))

Hieronder volgt nog even een afscheidswoord van Sandra zelf. ;)

Ik neem afscheid van het DT van Dutch Card Lovers.
Met heel veel plezier heb ik 2 jaar in het DT gezeten, maar omdat ik een eigen bedrijf ben begonnen, en daar al mijn tijd en aandacht in gaat zitten ga ik stoppen.
Maar de andere dames gaan gewoon verder, dus blijven er prachtige creaties te bewonderen voor onze trouwe bezoekers!!

Iedereen nog veel plezier gewenst met Dutch Card Lovers en tot ziens!
Groetjes SandraMisschien iets minder inzendingen voor afgelopen challenge maar daardoor niet minder mooi. Aan ons weer de moeilijke taak om hieruit een top 3 samen te stellen. Maar het is weer gelukt dus hierbij;

De top 3 voor challenge # 107;

CORA;


MIEKE;


ROSINA;


En de winnaar is geworden CORA;
Gefeliciteerd als je je gegevens even doormailt naar dutchcardlovers@hotmail.com dan zorgen wij dat de prijs van Scrapplezier snel naar je toekomt.
Scrapplezier nog bedankt voor het sponsoren.

Deze week worden we gesponsord door de SCRAPHEAP;


Ze stellen zich even aan jullie voor;
Ik ben Carla Sprangers, eigenaresse van De Scrapheap en de sponsor van deze Challenge. Mijn winkel is open vanaf juni 2006, dus volgend jaar bestaan we alweer 5 jaar. Ik ben in het gelukkige bezit van een (meestal) lieve man, 4 Schotse Collies, een klein spaans “rescue” hondje, 4 katten, 3 Nubische geiten en 1 fjordenpaard.

De Scrapheap is een gezellige compacte winkel, met een groot assortiment. We krijgen altijd leuke reacties van bezoekers, zowel op de sfeer, als op het assortiment. Ons team is actief, betrokken en getalenteerd.
Naast de winkel en webwinkel organiseren we 2 à 3 keer per jaar gezellige ScrapHeapWeekenden, en met dat alles ben ik behoorlijk druk. Ook kun je ons door het jaar heen vinden op verschillende beurzen, oa de Knotsgekke Kaarten- en Scrapdagen, en Kreadoe.

De prijs die beschikbaar word gesteld voor deze week;


Dan over naar de challenge van deze week;

Een hele andere challenge dit keer geen sketch, geen altered item maar een lift. Aangezien er veel gelift word de laatste tijd leek het me wel leuk om dat hier ook een keertje te doen. En dan wil ik jullie verzoeken om het DT te liften. Dus neem een bezoekje aan het blog van een van de dt-leden pik hier een kaartje uit mag natuurlijk ook een kaartje zijn van het DCL-blog en vervolgens lift je dat op jouw manier. Wel graag even vermelden wie je gelift hebt en welke kaart.

De uitwerkingen van het DT;

Anja; Een lift van Angele's kaartje en dat kun je HIER vinden;


Anja;


Angèle; Een lift van Anja's label


Angele;


Sandra een lift van Anja's kaart;


Sandra;


Rosalien - Een lift van Ellen's kaartje


Rosalien;


Ellen lift van Anja's kaartje;


Ellen;


Miriam lift van Marianne's kaartje;


Miriam;


Yvon, lift van marianne's kaartje;


Yvon;


Marianne lift van Ellen's kaartje;


Marianne;


Zoals gewoonlijk hebben jullie de tijd tot volgende week vrijdag 18:00 uur om je kaart bij Mr.Linky neer te zetten.
En we zijn heel benieuwd naar jullie uitwerkingen. Heel veel succes!! :))Anja en het DT.

zaterdag 10 september 2011

Challenge # 107

Wat was het moeilijk deze week om een Top 3 samen te stellen. Er waren zoveel mooie inzendingen, maar uiteindelijk zijn dit onze Toppers geworden.

Vera

Liesbeth S

Annerieke

En de winnaar van deze week is geworden........ Vera!! Gefeliciteerd, als je je gegevens mailt naar dutchcardlovers@hotmail.com dan zorgen wij dat de prijs zo snel mogelijk jou kant op komt.

Daarnaast hadden we een extra prijs : 2 kaartjes voor de beurs in Venray.
Er waren 3 deelnemers die hier belangstelling voor hadden en de loting wijst uit dat de winnaars zijn: Heidi en Yvon de Vaan, jullie krijgen allebei een kaartje voor de beurs toegestuurd. Ook jullie gefeliciteerd. Als jullie  je gegevens mailen naar dutchcardlovers@hotmail.com dan zorgen we dat de kaartjes zo snel mogelijk jullie kant opkomen.

Deze week worden wij gesponsord door Srcapplezier.

Zij stellen zich even kort voor.

Dé site voor de mensen die aan hun hobby nóg meer Plezier willen beleven.
Grote assortiment KaiserCraft producten op voorraad.

De prijs die zij beschikbaar stellen zijn 10 vellen KaiserCraft papier met een paar bijpassende lintjes.

Dan nu over naar de Challenge bedacht door Yvon.

Yvon heeft een sketch gemaakt en daarbij mag je maar 1 kleur gebruiken voor je kaart inclusief de basiskaart. Dus maak je een kaart in het rood dan mag je alleen diverse roodtinten gebruiken en geen andere kleuren. We willen echt maar 1 kleur zien. ;)

Hier is de sketch.

En hier zijn de uitwerkingen van het DT.

Anja;


Angèle;

Sandra;

Miriam

Marianne;

Rosalien

Yvon


Zoals gewoonlijk hebben jullie de tijd tot volgende week vrijdag 18:00 uur om je kaart bij Mr.Linky neer te zetten.
En we zijn heel benieuwd naar jullie uitwerkingen. Heel veel succes!! :))


zaterdag 3 september 2011

Challenge#106

We zagen afgelopen week weer verschillende en schitterende creaties voorbij komen .Allemaal bedankt voor jullie deelname en inspiratie die we daar weer van op doen.

De top 3

Jetty

Jose

Riky

En de winnaar is ............JETTY

Als je even contact wil opnemen met dutchcardlovers@hotmail.com zorgen wij dat de prijs van Miekelotte zo snel mogelijk naar je toe komt

De sponser van deze week is Crealies
Crealies biedt een compleet eigen ontworpen productenlijn voor kaarten maken en scrapbooking. Ons assortiment bestaat uit: stansen (Creative Petals / Flowers / Shapes / Tags / Borders / Corners enz.), In Shape snijmallen, stempels, embossingmallen in diverse uitvoeringen, Boxmallen, Scraplinemallen. Scrapflowers, Sticky Stencils, Minibooks en nog veel meer. Neem een kijkje op onze website en bestel via de webwinkel of kom bij ons langs op beurzen. Onze prachtige voorbeelden worden verzorgd door een zeer enthousiast designteam. Al deze voorbeelden zijn o.a. terug te vinden op de website www.crealies.nl en op ons blog www.crealies.blogspot.com en op
creatief-met-crealies.clubs.nl laten trouwe fans zien wat ze met Crealiesproducten maken.

Crealies provides a complete line of products for card making and scrapbooking designed by Annelies Karduks. Our assortment includes: dies (Creative Petals / Flowers / Shapes / Tags / Borders / Corners etc.), In Shape cutting templates, stamps, embossingtemplates, Boxtemplates, Scrapline templates, Scrapflowers, Sticky Stencils, Minibooks etc.
Take a look at our website and order my products in my web shop. Our beautiful examples are made by an enthusiastic Design team. All these examples can be seen on my website
www.crealies.nl and on my blog www.crealies.blogspot.com. If you have any questions please feel free to ask.

Miles of smiles, Annelies Karduks

 En dit is de prijs die Crealies Beschikbaar stelt.

En dan hebben we deze week een EXTRA prijs beschikbaar gestelt door Miekelotte


Creaworld Miekelotte wil 2 kaarten verloten onder de deelnemers die graag naar de beurs in Venray willen. De beurs wordt gehouden van 16 t/m 18 September in de Evenementenhal in Venray.
Graag aangeven bij Mr.Linky door (beurs ) achter je naam te zetten als je hiervoor in aanmerking wil komen.

En dan de nieuwe uitdaging van deze week
Dit is de sketch alleen kreeg ik het niet getekend zoals ik wilde. Dus zal er even bijzetten wat ik bedoelde.
Ik wil graag aan de zijkant of onder of boven een randje zien ,bv met een pons, of  stans .
En 3  bloemen en 3  brads/knoopjes en 3  design papiertjes .
Dus alles in drievoud. Ik hoop dat jullie hem zo snappen.

Kaartje van Hennie - DT van Crealies

Anja;

Angèle;

Marianne;

Rosalien


Miriam

Sandra;

Jullie hebben de tijd tot vrijdag 9 september 18.00 om hieronder jullie inzending in te sturen.
Succes allemaal
groetjes miriam en de rest van het DCL team