zondag 27 oktober 2013

Challenge #197

Goedemorgen fans van Dutch Card Lovers. Een uurtje langer slapen afgelopen nacht is heerlijk toch? Nu uitgerust aan de slag met de nieuwe uitdaging! Maar voor we die laten zien eerst de top 3 van challenge #196:

Ineke


Sylvia
Gefeliciteerd meiden met jullie top 3 notering. Jullie mogen de badge van de DCL op jullie blog plaatsen, de link staat in onze side-bar rechts. En de winnaar van de prijs is:.......Christine, gefeliciteerd!!!

De sponsor van deze week is Harlekino.


Harlekino, al meer dan 13 jaar, de leukste en best gesorteerde hobby winkel van Zuid Limburg, heeft sinds 2009 een webshop. Meer dan 5000 actuele artikelen, steeds het nieuwste van het nieuwste, veel filmpjes voor goede uitleg en inmiddels meer dan 8000 tevreden bestellingen verwerkt. Ons gasten boek spreekt boekdelen, neem gerust een kijkje. Wij sturen regelmatig nieuwsbrieven met informatie over nieuwe produkten en een weekaanbieding. Last but not least, onze prijzen. Die kunnen elke concurrentie aan. We nodigen u graag uit voor een bezoek in onze zaak of op de webshop. Met creatieve groetjes, Marjo en Jeroen en team. 

De winnaar krijgt een kortingscode ter waarde van 15 euro, te besteden in de webshop.

De uitdaging van deze week is niet moeilijk:

Kaarten maken, we zijn er allemaal goed in, maar wat krijgt de achterkant meestal weinig aandacht. Daarom dagen wij je uit om van zowel de voorkant als de achterkant van de kaart iets geweldigs te maken! Leef je uit, in de uitvoering ben je helemaal vrij!

De kaarten van het DT-team:

Margot:


Marjan:
Anja: Cornelie:

Plaats een duidelijke foto op je blog van zowel de voor als de achterkant, veel plezier met deze uitdaging! Jullie hebben de tijd tot en met 8 november 18:00.

Link alsjeblieft je blogbericht en niet je hele blog om er zeker van te zijn dat we je inzending niet missen. 

Namens het team van de DCL,

Margot

zondag 13 oktober 2013

Challenge #196

Goedemorgen!

Het is zondagochtend, dus tijd voor een nieuwe challenge! Het weer is er ook echt naar om eens lekker achter de knutseltafel te kruipen.
Maar eerst gaan we bekend maken wie er in de top3 beland zijn en wie zich winnaar mag noemen van de vorige challenge..

 De top 3:

Jacqueline:


Annemarie:


En de winnares is geworden.....NICOLE!!

Gefeliciteerd dames! 
Als jullie het leuk vinden mogen jullie de badge van DCL in je sidebar zetten. De code vind je rechts in onze sidebar met gebruiksaanwijzing.
Nicole, jij mag een mail sturen naar Marjan: mkuppers@outlook.com zodat je je prijs in ontvangst kunt nemen.


*******

Dan gaan we nu naar de challenge van deze week. We hebben een kleurenopdracht voor jullie:

Gebruik de herfstkleuren van 2013 op je kaart:
Niet alle kleuren hoeven erin terug te komen, maar wel minstens 5 van de 10 kleuren.


Allereerst willen wij jullie de prachtige kaarten van onze gastdesigners Tonnie, Hannely en Willy laten zien:

Gastdesigner Tonnie:


Gastdesigner Hannelie:


Gastdesigner Willy:


Anja:

 

Angèle:


Marianne:

Deze challenge wordt gesponsord door:


Cute Stamps and Cards heeft een uitgebreid assortiment Cute stempels met naast de bekende merken ook : The Stamping Bazaar, Whimsey Stamps, Tickled Pink Stamps, Belles’n Whistles, CCD, The Greeting Farm, Kenny K, Kraftin Kimmie, WOJ, Your next Stamp, Motivet en nog veel meer.
U vindt hier alles op het gebied van kaarten en scrappen. Het assortiment in onze winkel is nu uitgebreider dan op het internet. In de winkel is ook verkrijgbaar: Acrylverf van Talens ( Amsterdam ), borduur en naaigaren, kralen, 3D-knipvellen, Decopatch en Katia wol. Wekelijks komen er nieuwe producten bij. In de komende maanden gaan wij dit ook overbrengen naar de webwinkel.
Creaties van ons Designteam kunt vinden op ons blog: http://cutestampsandcards.blogspot.com/Bent u op zoek naar iets wat nog niet in de winkel is, dan mag u altijd contact met mij opnemen. Ik probeer u dan verder te helpen. 


Zij stellen deze schitterende prijs beschikbaar:
Voor deze challenge heb je de tijd tot vrijdagavond 25 oktober 18.00 uur. Link alsjeblieft je blogbericht en niet je hele blog om er zeker van te zijn dat we je inzending niet missen. 
Succes en veel plezier!
Marianne en het DCL team