zaterdag 27 april 2013

Challenge # 183

Goedemorgen!

We hebben heel wat mooie kaartjes met bloemen voorbij zien komen deze week! Het mooie weer paste daar goed bij, helaas is dat nu weer even voorbij.
Maar behalve op jullie kaarten zie je buiten toch echt lente!

Maar nu is het tijd voor de top 3 van deze week en dat zijn in willekeurige volgorde geworden deze prachtige creaties!

Er kan er maar een winnen, dat werd:

CREJABEJA

Gefeliciteerd! 

Jij mag de top 3 badge op je blog zetten, je vindt de code daarvoor in de rechter zijbalk.
Neem even contact op met dutchcardlovers@hotmail.com voor je prijs.

---------------*---------------

En dan gaan we nu door met de nieuwe challenge, deze keer is dat een schets van Marjan.Onze sponsor is deze week MadebyMaly


MadeByMaly is een trendy scrapbook- en hobbywinkel die de meeste artikelen ook in kleine setjes aanbiedt zodat u alleen datgene bestelt wat je ook echt gebruikt. Zo bevat een groot blok scrappapier vaak 2 of 3 dezelfde vellen. Wij verkopen deze in kleine setjes. Ook brads, eyelets en bloemen bieden wij in kleine setjes aan.
Verder vind je in ons assortiment veel trendy scrapbookmaterialen aan, zoals de stempels van Technique Tuesday (Ali Edwards) veel kleine papierblokjes, de sn@p! albums en pageprotectors om je eigen project life albums te maken maar ook washi tapes, catania haakgaren, veiligheids poppenogen en nog veel meer.

U kunt ons veelzijdige assortiment vinden op www.madebymaly.nl en onze inspiratie blog kunt u vinden op http://madebymaly.blogspot.com
En wij zijn nu ook op facebook te vinden: http://www.facebook.com/pages/Madebymaly/380715548678578

Marianne stelt een erg leuke prijs beschikbaar!Deze kaartjes heeft ons team gemaakt met de schets:

Angèle:

Anja:

Cornelie:

Ellen:

Miriam:

Marianne:


Rosalien:

Yvon:

Marjan:

Om mee te doen met de challenge kun je je kaartje linken tot vrijdag 3 mei 18.00 uur
We hopen veel mooie creaties te zien verschijnen hier, succes!

Groetjes en fijn weekend van Marjan en het team van Dutch Card Lovers

zaterdag 20 april 2013

Challenge #182

Het zonnetje deze week doet wonderen. Bloesems verschijnen aan de bomen en het jonge groen is  volop aan het uitkomen. Heerlijk, dat doet een mens goed! En hiermee verklap ik al een beetje de nieuwe uitdaging bij DCL ;)

Maar eerst is het natuurlijk tijd voor onze top 3 en de uiteindelijke winnaar van de kleurenchallenge bedacht door Cornelie:

Josje:Welmoed:Karin:Van harte gefeliciteerd dames! Prachtige kaarten. Jullie mogen de badge in de rechterzijbalk op jullie blog zetten als je dat leuk vindt. En de prijs gaat naar... Welmoed

Zij is de winnaar van deze uitdaging! Proficiat Welmoed.

Welmoed als je je adresgegevens naar dutchcardlovers@hotmail.com mailt, komt de prijs z.s.m naar je toe.

De nieuwe uitdaging is weer een thema: Bloemen 

willen we zien op jullie project of kaartje. Veel bloemen! Het liefst een hele bos ;)

Dat kan door het gebruik van stempels of stansen. Vouwwerk. Of misschien haak je graag. Wellicht heb je een ander leuk idee? Verras ons en doe gezellig mee!

We hebben bijna 700 volgers nu en het zou geweldig zijn als jullie allemaal je spulletjes bij elkaar zouden zoeken en massaal met ons mee zouden willen doen! We kijken uit naar jullie mooie creaties!


De Sponsor van deze week ben ik zelf, Rosalien. Ik ben een Onafhankelijk Demonstratrice van Stampin Up. Hieronder een klein voorstelberichtje.

 
Sinds Oktober 2012 is Stampin Up naar Nederland gekomen en heb ik besloten om demonstratrice te worden omdat ik hun spullen helemaal geweldig vindt. Het leuke van Stampin Up vindt ik ook dat zowel de kleuren van het Designpapier, Cardstock, Inkt, Embellishments, Markers etc. allemaal met elkaar overeen komen. Dus niks meer zoeken wat nu bij elkaar past.
Ook de kwaliteit is super en niet te spreken over de geweldige leuke stempels in combinatie met ponsen en stanzen.
Wil je informatie over Stampin Up, Party Hosten of bijwonen, een Workshop volgen of een catalogus ontvangen dan kan je mij mij mailen op m.zwackhalen@planet.nl
Zoek je een demonstratrice bij jou in de buurt dan kan je die hier vinden onder het kopje "Demonstrator Finder". http://www2.stampinup.com/home/en-nl/

En dit is de prijs die je kan winnen. 
En het DCL team maakte alvast deze kaartjes om jullie te inspireren:

Anja:


Cornelie:


Ellen:


Margot:


Marjan:


Miriam:


Rosalien:


Marianne:Yvon:


Angèle:Tot vrijdag 26 april 18:00u heb je de kans om je creatie aan Mr. Linky toe te voegen.

Veel plezier en succes!

Angèle, namens het team van DCL.


zaterdag 13 april 2013

Challenge #181!

Goedemorgen!

Met een eindspurtje, hadden we dan toch weer een leuk aantal deelnemers!
Wij hebben natuurlijk weer een top 3 voor jullie, en dat zijn de volgende kaarten geworden!
Van harte gefeliciteerd! Jullie mogen de DCL badge rechts uit de site bar op jullie blog zetten.

Maar dan nu de winnares van deze challenge, en dat is geworden...

Marijke

Gefeliciteerd! Stuur je ons even een mail? Dan ontvang je je prijs zo snel mogelijk!
-----------------------------------------------------------

Voor we weer verder gaan met de nieuwe challenge, even de sponsor van komende week aan jullie voorstellen;

De Craftorij


De Craftorij is DE hobbywinkel voor je scrapbookbenodigdheden, art-stempels, inkten en andere stempelbenodigdheden, mixed-media produkten, quiltstoffen en diverse artikelen voor vilten. 
De merken die wij voeren zijn oa: Graphic45, Simple Stories, Authentique, Tilda, Pink Paisley, Basic Grey, Glitz Design, Ranger, Tim Holtz, Sizzix, Ten Seconds Studio, PaperArtsy en meer! 
Wil je ons assortiment bekijken? Je kan ons daarvoor bezoeken via onze webwinkel, maar natuurlijk ook in de winkel te Ede. Hier staat altijd een kopje koffie of thee voor je klaar. 

Op vrijdagavond hebben we vanaf 17:00 tot 21:00 niet alleen koopavond, maar ook de wekelijkse (gratis) cropavond met een hapje en een drankje. Tijdens deze avond neemt iedere deelnemer eigen hobbyspullen mee en schuift bij ons aan tafel aan om er samen een gezellige hobby avond van te maken. De laatste vrijdagavond van de maand is een speciale cropavond: dan zetten wij de chocoladefontein aan en neemt iedere deelnemer iets lekkers mee om door de fontein te halen. Je zal begrijpen dat het een druk bezette avond is! 

Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten van De Craftorij? Dan heb je verschillende mogelijkheden. De Craftorij verzend met enige regelmaat een nieuwsbrief met oa meldingen van nieuw binnen gekomen producten, de workshopagenda en make & takes . Ook heeft De Craftorij een eigen forum, waarop leuke enthousiaste leden elkaars creaties laten zien en samen uitdagingen oppakken. 
En op ons blog (maar ook op ons forum) zijn nieuwtjes van de winkel te volgen. 

Graag tot De Craftorij! 
Lia & Crew 
Dat is toch de moeite waard om aan de nieuwe challenge mee te doen, toch?!

De nieuwe opdracht, is een kleuren opdracht, en ik zeg er eerlijk bij, het is best een pittige! De kleuren zijn best moeilijk, maar ik hoop dat jullie toch een poging wagen en een mooi kaart of LO gaan maken met onderstaand kleurenschema!


Het team heeft alvast enorm z'n best gedaan en de volgende kaarten gemaakt!

Marjan

Ellen

Yvon

Angèle

Margot

Anja

Rosalien

Miriam
Cornelie

Verras ons!! we zijn zeer benieuwd waar jullie mee komen!
Je creatie kun je linken tot vrijdag 19 april 18.00 uur!

Veel plezier met het maken, en groetjes van het team van DCL!

vrijdag 5 april 2013

Challenge # 180

We hebben wederom vele mooie inzendingen voorbij zien komen afgelopen twee weken naar aanleiding van de sketch van Rosalien. Aan ons weer de taak om daar een top 3 uit te kiezen.
Ook dit keer is het ons toch weer gelukt en hierbij onze top 3.


Cynthia;


Annemarie;


Maaike;

 photo fd05bcdb-97c0-4241-86b8-50afec8836aa_zpsc5413357.jpg

Gefeliciteerd dames, jullie mogen de Top 3 badge op je blog zetten. In de zijbalk vinden jullie de beschrijving hoe je dat moet doen.
En dan nu de winnaar van de Challenge, en dat is geworden..............CYNTHIA.
Gefeliciteerd Cynthia , mail je gegevens naar dutchcardlovers@hotmail.com en dan zullen we zorgen dat de prijs zo snel mogelijk jou kant op komt. :)

Deze week worden wij gesponsord door Harlekino Hobby. En hier stellen zij zich even voor.Harlekino, al meer dan 13 jaar, de leukste en best gesorteerde hobby winkel van Zuid Limburg, heeft sinds 2009 een webshop. Meer dan 5000 actuele artikelen, steeds het nieuwste van het nieuwste, veel filmpjes voor goede uitleg en inmiddels meer dan 8000 tevreden bestellingen verwerkt. Ons gasten boek spreekt boekdelen, neem gerust een kijkje. Wij sturen regelmatig nieuwsbrieven met informatie over nieuwe produkten en een weekaanbieding. Last but not least, onze prijzen. Die kunnen elke concurrentie aan. We nodigen u graag uit voor een bezoek in onze zaak of op de webshop. Met creatieve groetjes, Marjo en Jeroen en team.

En de prijs die je kunt winnen is een kortingscode van 15 euro, te besteden in de webshop.

Dan de challenge van deze week dit keer weer eens iets anders dus geen sketch maar we zouden graag een eigen gemaakte achtergrond op jullie project willen zien met behulp van stempels.
Niet schrikken het is helemaal niet moeilijk kijk maar eens naar alle mooie voorbeelden van het team;


Marjan;


Ellen;


Yvon;


Rosalien;


Cornelie;Angele;Miriam;
Margot;Marianne;

 

Anja;


Nu is het jullie beurt. Wij kijken er weer naar uit om te zien wat jullie ervan gemaakt hebben. Heel veel plezier met deze uitdaging.

Jullie hebben tot vrijdag 12 April 18.00 uur de tijd om je kaart bij Mr.Linky neer te zetten.


Groetjes Anja en het DCL Team.