zondag 22 juni 2014

Challenge #213 en uitslag jubileumchallenge 5 jaar

Goedemorgen!

Ga er even voor zitten ... het wordt namelijk een lang blogbericht om te lezen :)

Na de challenge van ons 5 jarig jubileum, waar we erg mooie en leuke kaartjes mochten bekijken hebben we een nieuwe challenge voor jullie, op naar de volgende vijf jaar! Wij gaan ervoor en hopelijk jullie ook!
Zonder jullie geen challenges en daarvoor willen we al onze deelnemers hartelijk danken! Maar eerst onze toppers!
Uit onze deelnemers hebben we een top 3 samengesteld en dat zijn geworden in alfabetische volgorde:


Jeanet

  
Van harte gefeliciteerd, dames!

Maar... de winnares met de meeste stemmen werd..... CORNELIE
Van harte!! Voor jou een prijs, namelijk die van CreaUniek. Mail je even naar dutchcardlovers@hotmail.com? En de badge in onze site-bar is voor jou, als je wilt.

Tevens willen we twee dames een eervolle vermelding geven, omdat zij met groot enthousiasme maar liefst vijf kaarten hebben gemaakt voor onze challenge, geweldig! Dat waren Marfien en Rosina!

Daarbij hadden wij op onze blogs allemaal een extra prijsje, te verloten onder de dames die een reactie achterlieten. Dat hebben een hoop deelnemers gedaan en hieronder vind je de namen van de winnaressen.
Ook jullie van harte met de prijsjes en heel veel plezier ermee! Mail ons voor jullie adres! Dit zijn de winaressen:

Bij Anja: Stella
Mail:  aharecurvers@hetnet.nl

Bij Margot: Brenda
Mail:  margotdeboks@hotmail.com

Bij Marjan: Marfien
Mail:  mkuppers@outlook.com

Bij Nelleke: Corry
Deze winnares mailt a.u.b. ook naar Anja.

Bij Rosalien: Anita van Merode
Mail: m.zwackhalen@planet.nl

Van harte met jullie prijsjes, dames!

Maar dan is het nu toch echt tijd voor de nieuwe challenge die ik deze keer mocht verzinnen. Ik heb een schets gemaakt:


Ons team, waar deze week Irene onze gastdesigner is, maakte er heel verschillende uitwerkingen van:

Gastdesigner Irene:

Marjan:

Ellen

Anja

Rosalien

Margot:Onze sponsor is deze keer onze eigen (SU demonstrator) Rosalien:

 Sinds Oktober 2012 is Stampin Up naar Nederland gekomen en heb ik besloten om demonstratrice te worden omdat ik hun spullen helemaal geweldig vindt. Het leuke van Stampin Up vindt ik ook dat zowel de kleuren van het Designpapier, Cardstock, Inkt, Embellishments, Markers etc. allemaal met elkaar overeen komen. Dus niks meer zoeken wat nu bij elkaar past.
Ook de kwaliteit is super en niet te spreken over de geweldige leuke stempels in combinatie met ponsen en stansen.
Wil je informatie over Stampin Up, Party Hosten of bijwonen, een Workshop volgen of een catalogus ontvangen dan kan je mij mij mailen op m.zwackhalen@planet.nl
Zoek je een demonstratrice bij jou in de buurt dan kan je die hier vinden onder het kopje "Demonstrator Finder". http://www2.stampinup.com/home/en-nl/

Groetjes Rosalien


Dit is de gave prijs die zij beschikbaar stelt:


Je mag je eigen prijs uitzoeken uit de nieuwe SU Catalogus ter waarde van 15,00 euro.

Doen jullie mee? We zijn heel benieuwd naar jullie uitwerkingen! Je kunt je kaart linken tot vrijdag 4 juli 18.00 uur, middels een directe link naar je blogpost. Succes en veel plezier!

Groetjes van Marjan en het DT

zondag 8 juni 2014

Challenge # 212 5 JAAR!!!!!!!

Wat hebben we  weer veel mooie combinatie's van kraft/wit en een kleurtje voorbij zien komen afgelopen twee weken, bedankt daarvoor. Tsja en dan moet je een Top 3 kiezen tussen al die mooie inzendingen en dat blijft moeilijk maar ook deze keer zijn we er weer uitgekomen.
Dit zijn de Toppers van deze week. :)

 Aartje;Irene;Marja;
Gefeliciteerd met het behalen van de Top 3. Rechts in de side-bar vinden jullie een top 3 badge, die mag je gebruiken voor op je eigen blog.

De winnaar van de Challenge is..... IRENE geworden. Gefeliciteerd Irene , als jij jou gegevens even door mailt naar dutchcardlovers@hotmail.com dan zorg ik dat de prijs van  Hobbyshoppie zo snel mogelijk jou kant op komt. Tevens mag je Gastdesigner zijn bij ons. Mocht je dit leuk vinden dan zal Rosalien je  de volgende Challenge doormailen. :)

Deze week worden wij gesponsord door Crea-Uniek,  en hier stellen zij zich voor.


CreaUniek is sinds mei 2008 een winkel met artikelen voor kaartenmakers en scrapbookers .Ook zijn er artikelen voor mensen die van altered art, mixed media en steampunk houden. Het artikelenaanbod is zo samengesteld dat er voor iedereen iets geschikts tussen zit. Daarnaast kan je er artikelen vinden die niet over├íl te krijgen zijn. De naam zegt het al: “Crea-Uniek”. De winkel is ook een ontmoetingsplaats voor creatievelingen, je hoeft niet iets te kopen in de winkel, je kunt er ook terecht voor een praatje over je hobby of een workshop. Er zijn workshops voor volwassenen, maar ook kinderfeestjes worden er regelmatig gegeven. CreaUniek mag in alle opzichten uniek zijn: qua klantenbenadering, qua inrichting, artikelenaanbod, workshopaanbod, creativiteit. Eigenaresse Loekie Flentge heeft van haar hobby haar beroep gemaakt en probeert gezelligheid, creativiteit en “lekker bezig zijn” met elkaar te combineren. 

 En hier de prijs die ze voor de challenge beschikbaar stellen;


Dan nu over naar de uitdaging van deze Challenge.

Aangezien we ons 5 jarig jubileum hebben dit keer een challenge op een iets andere manier dan jullie van ons gewend zijn.
Dit keer geen voorbeeldkaarten op het DCL-blog maar op onze eigen blogs. Het verzoek aan jullie om de blogs van de designteamleden inclusief gastdesigner Nelleke te bezoeken voor de totale voorbeeldkaart en dat is niet alles. Jullie vinden op onze blogs een vijftal keuzemogelijkheden voor het maken van je kaart. Op ieder blog vind je een andere opdracht. Maak je keuze uit de 5 blogs en hiermee ga je je kaart dan maken. Geef ook even duidelijk aan als je je kaart linkt welke keuzes je hebt gemaakt. Daar we jullie allemaal heel erg dankbaar zijn voor jullie enthousiaste bijdrages iedere keer willen we jullie nog extra belonen dus laat ook op alle blogs een berichtje achter. Uit al deze reactie's zal per blog een winnaar worden getrokken die dan een aardigheid krijgt opgestuurd.


En hier dan  de sneak peeks van het Team.

Deze week is Nelleke onze Gastdesigner met een prachtige kaart.
Bedankt Nelleke en  leuk dat je meedoet met ons. :)

Gastdesigner Nelleke


 

Heel veel plezier met de uitdaging. Jullie hebben tot vrijdag 20 Juni tot 18:00 uur de tijd om je bijdrage bij Mr.Linky neer te zetten.
Groetjes Anja