zondag 21 juni 2015

Challenge # 235

Wat een hoop deelnemers hadden we op ons 6 Jarig Jubileum. Fantastisch!
Wij zijn hier heel erg blij mee. :)
En nieuwsgierig naar onze 3 Toppers?
Hier zijn ze. :)


Cobie


Myriam


Joke
Gefeliciteerd dames, super leuke creaties. Jullie mogen de Top 3 Badge op je blog zetten als je het leuk vind. Deze vind je in de rechterzijbalk.

Ondanks dat jullie alle drie deze week winnaars zijn wilden we uit de Top 3 toch een winnaar kiezen en dat is deze week geworden.............................

Joke.

Proficiat. :)

Hieronder kan je zien wie welke prijs gewonnen heeft.
Dus vergeet niet jullie gegevens door te mailen naar dutchcardlovers@Hotmail.com . Ook mogen jullie aangeven of je het leuk vind om mee te draaien als Gastdesigner. ;)

Joke wint de prijs van Rosalien
Cobie wint de prijs van De Scrapheap
Myriam wint de prijs van Hobbyshoppie.
Deze week is CreaUniek onze sponsor.

Hieronder stellen zij zich even voor.

Wie is CreaUniek

CreaUniek is sinds mei 2008 een winkel met artikelen voor kaartenmakers en scrapbookers .Ook zijn er artikelen voor mensen die van altered art, mixed media en steampunk houden. Het artikelenaanbod is zo samengesteld dat er voor iedereen iets geschikts tussen zit. Daarnaast kan je er artikelen vinden die niet overál te krijgen zijn. De naam zegt het al: “Crea-Uniek”.
De winkel is ook een ontmoetingsplaats voor creatievelingen, je hoeft niet iets te kopen in de winkel, je kunt er ook terecht voor een praatje over je hobby of een workshop. Er zijn workshops voor volwassenen, maar ook kinderfeestjes worden er regelmatig gegeven.
CreaUniek mag in alle opzichten uniek zijn: qua klantenbenadering, qua inrichting, artikelenaanbod, workshopaanbod, creativiteit.
Eigenaresse Loekie Flentge heeft van haar hobby haar beroep gemaakt en probeert gezelligheid, creativiteit en “lekker bezig zijn” met elkaar te combineren.

En dit is de prijs die je kan winnen. ;)
Hij bestaat uit drie stempels van Inkadinkado, prima Marketing en Marianne Design.

De Challenge voor deze week is : Maak een kaart met bijpassende envelop.Het Designteam heeft voorbeelden gemaakt om jullie te inspireren. Zijn ze niet prachtig?


                                         Onze Gastdesigner van deze week Sanne:

Marjan:


Margot:


Anja;


Rosalien:
 
 
 
 
 
 

Jullie hebben tot vrijdag 3 Juli 18:00 uur de tijd om je kaart bij Mr.Linky neer te zetten.

Heel veel plezier met deze nieuwe uitdaging..


Groetjes van,

Rosalien, Marjan, Ellen, Margot en Anja
zondag 7 juni 2015

Challenge #234 ---> DCL 6 jaar!

Hoera! Wij bestaan 6 jaar! Niet in de laatste plaats door jullie, trouwe volgers en deelnemers. Is er iemand die misschien al 6 jaar meedoet met ons? Dit wordt een feestelijke uitdaging voor jullie.

Maar eerst naar de top 3 van challenge #233:Gefeliciteerd met jullie top 3 notering! Als je wilt mag je de top 3 badge op je blog neerzetten, deze vind je in de rechterzijbalk. De winnaar van deze uitdaging is:

Sanne!!!

Gefeliciteerd Sanne, mail je gegevens naar mkuppers@outlook.com en je krijgt je prijs zo snel mogelijk thuisgestuurd. Ook mag je een volgende uitdaging mee doen als gast-designer!

------------------------------------


Omdat we 6 jaar bestaan hebben we deze keer 3 sponsors. De top 3 krijgt ieder een prijs en daarbij mag de top 3 meedraaien als gast-designer. De uitdaging is niet moeilijk:

Alles mag als je creatie/kaart maar feestelijk is!

----------------------------------

Onze sponsors zijn er deze keer dus drie.
Omdat het bericht anders te lang wordt slaan we voor 1x het voorstelbericht over.Hobbyshoppie stelt deze prijs beschikbaar:
De Scrapheap stelt de volgende prijs beschikbaar:

Rosalien stelt de volgende prijs beschikbaar:-----------------------------------

Het DT-team maakt feestelijke kaartjes voor jullie ter inspiratie:

Ellen:


Margot:


Marjan:


Anja:


Rosalien:Deze uitdaging loopt tot vrijdag 19 juni 18:00. Upload je kaart middels een directe link in Mr. Linky. Veel plezier!

Ellen, Anja, Rosalien, Marjan en Margot.