zaterdag 26 maart 2011

Challenge #86

Wat een mooie inzendingen waren er de afgelopen week weer. Het blijft elke week weer moeilijk om uit al die mooie inzendingen een TOP 3 te kiezen! En deze week waren we als DT eens niet zo eensgezind waardoor het tot op het laatste moment heel spannend was!
Maar uiteindelijk is het natuurlijk toch gelukt........

De TOP 3 van deze week;

MARGOT:

DORA:

LEONI:

En de winnaar is MARGOT!!!

Margot, van harte gefeliciteerd met je mooie prijs van Cute Stamps and Cards.
Mail even je adresgegevens naar dutchcardlovers@hotmail.com en dan komt ie zo snel mogelijk naar je toe!

De sponsor van deze week is De Scrapheap


De Scrapheap stelt zich voor;
Ik ben Carla Sprangers, eigenaresse van De Scrapheap en de sponsor van deze Challenge. Mijn winkel is open vanaf juni 2006, dus dit jaar bestaan we alweer 5 jaar. Ik ben in het gelukkige bezit van een (meestal) lieve man, 4 Schotse Collies, een klein spaans “rescue” hondje, 4 katten, 3 Nubische geiten en 1 fjordenpaard.

De Scrapheap is een gezellige compacte winkel, met een groot assortiment. We krijgen altijd leuke reacties van bezoekers, zowel op de sfeer, als op het assortiment. Ons team is actief, betrokken en getalenteerd.
Naast de winkel en webwinkel organiseren we 2 à 3 keer per jaar gezellige ScrapHeapWeekenden, en met dat alles ben ik behoorlijk druk. Ook kun je ons door het jaar heen vinden op verschillende beurzen, oa de Knotsgekke Kaarten- en Scrapdagen, en Kreadoe.
Ik vind het leuk om zo’n actief Challengeblog te sponsoren, en hoop dat de prijzen die ik uitzoek voor jullie, een beetje in de smaak vallen.

Groetjes Carla

Dit is de prijs die ze beschikbaar stellen voor de winnaar;


En dan gaan we nu naar de uitdaging van deze week....

Schets DCL #86;

Het DT heeft weer hele mooie voorbeelden voor jullie gemaakt

Anja;

Angèle;

Marianne;

Miriam;

Yvon;

Ellen;

Jullie hebben tot vrijdag 1 april (NEE, geen grapje!!!) 18.00 uur de tijd om je inzending te plaatsen via Mr. Linky.
Wij zijn erg benieuwd waar jullie mee gaan komen, veel plezier!

Groetjes namens het hele DT, Ellen.

zaterdag 19 maart 2011

Challenge # 85

En alweer een week voorbij wat gaat dat toch snel. Weer een week met veel inspiratie en enthousiaste deelnemers. Bedankt hiervoor. Aan ons wederom de taak om uit al die inzendingen een top 3 te kiezen en geloof me dat is niet de gemakkelijkste klus.
Maar ook nu zijn we er weer in geslaagd;

De top 3 voor de challenge # 84 van Yvon;

SANNE;JOSE;JANNY;En de winnaar is geworden;

SANNE;

Van harte gefeliciteerd als je je gegevens even wilt doormailen naar mailto:dutchcardlovers@hotmail.nldan zorgen wij dat de prijs van dolls and decorations zo snel mogelijk jouw kant uitkomt.
Dolls and decorations bedankt voor het sponsoren van deze prijs.

Dan voor de sponsor van deze week dit is cutestampsandcards;Ze stellen zich even aan jullie voor;

Cute Stamps and Cards heeft een uitgebreid assortiment Cute stempels met naast de bekende merken ook : The Stamping Bazaar, Whimsey Stamps, Tickled Pink Stamps, Belles’n Whistles, CCD, The Greeting Farm, Kenny K, Kraftin Kimmie, WOJ, Your next Stamp, Motivet en nog veel meer.
U vindt hier alles op het gebied van kaarten en scrappen. Het assortiment in onze winkel is nu uitgebreider dan op het internet. In de winkel is ook verkrijgbaar: Acrylverf van Talens ( Amsterdam ), borduur en naaigaren, kralen, 3D-knipvellen, Decopatch en Katia wol. Wekelijks komen er nieuwe producten bij. In de komende maanden gaan wij dit ook overbrengen naar de webwinkel.
Creaties van ons Designteam kunt vinden op ons blog: Bent u op zoek naar iets wat nog niet in de winkel is, dan mag u altijd contact met mij opnemen. Ik probeer u dan verder te helpen.

En kijk eens naar de prijs die ze beschikbaar stellen;De sketch voor deze week;


De uitwerkingen van het team;

YVON;ANJA;MARIANNE:ELLEN;ANGELE;
Maakte maar liefst twee kaartjes;MIRIAM;Jullie hebben weer de tijd tot en met a.s. vrijdag 25 maart 18.00 uur om jullie uitwerking in te leveren door hem te plaatsen bij onderstaande mr. linky.Groetjes van Anja en het DT.

zaterdag 12 maart 2011

Challenge# 84

We hadden niet verwacht dat het zo'n groot succes zo worden afgelopen week . Maar liefst 15 kinderen hebben meegedaan ,allemaal aankomende talentjes hoor.

Mindy vondt het geweldig om te lezen dat jullie haar sketch leuk vonden ,maar ook dat er zo veel inzendingen waren ,ze heeft er enorm van genoten.Ze kon dan ook heel moeilijk een top 3 kiezen .

Maar ook wij als dt vonden het leuk om eens zo'n gecombineerde challenge te organiseren.Wie weet gaan we het in de toekomst nog wel een keer doen.

Het was jammer dat mr linky het af liet weten en hopelijk gaat het deze week wel goed ,anders moeten we op zoek naar een andere manier.

We willen de sponser Scrapplezier
bedanken voor hun sponsering.

De top 3

COLIEN


ELSKE


HEIDIE


En de winaar is ..................

ELSKE

Als je even via het email adres je gegevens stuurt dan zorgen wij dat je gewonnen prijs zo snel mogelijk naar je toe komt . mailto:dutchcardlovers@hotmail.com

Mindy vondt het heel erg moeilijk om een top 3 te kiezen , ze had het liefste iedereen een prijsje gegund.Maar ze moest een keus maken

En dit is haar TOP 3 geworden

MELISSA 7 jaar oud


INDY 5 jaar oud


LARA 9 jaar oud


En de winnaar is ........................


De grote verrassing voor de kinder wedstrijd is dat we geen winnaar hebben gekozen maar dat alle 3 de genomineerdern een prijs gaan krijgen . Welke je gaat krijgen is nog even een verrassing.
Hieronder kunnen jullie zien welke er beschikbaar worden gesteld door iemand van het DT

Als jullie mama's even via het email adres even jullie gegevens door sturen dan zorgen de DT leden dat jullie prijsje zo snel mogelijk bij jullie thuis is . mailto:dutchcardlovers@hotmail.com


Prijs die angéle beschikbaar stelt


Prijs die rosalien beschikbaar stelt


Prijs die anja beschikbaar stelt


En dan de nieuwe sketch en sponser voor komende week

De sponser van deze week is : Dolls And Decorations
Helaas hebben we geen voorstelrondje deze week.De prijs die Dolls And Decorations beschikbaar stelt :

Moulin Rouge paperpad met bijpassende bloemetjes en lint


Yvon heeft onderstaande sketch voor jullie ontworpen deze week.De uitwerkingen van het DT even 1 week wat minder voorbeelden als dat jullie van ons gewend zijn.

ANGÉLE


ANJA


ELLEN


MIRIAM


SANDRA


groetjes miriam en de rest van het dt

En nu maar hopen dat hij het blijft doen . Jullie kunnen tot vrijdag 18 mrt 18.00 jullie inzending hieronder via mr linky plaatsen

zaterdag 5 maart 2011

Challenge #83 een speciale deze keer

Goedemorgen allemaal

Waarom we deze week een speciale challenge hebben kunnen jullie zometeen na het bekend maken van de top 3 lezen.

Allemaal weer bedankt voor de mooie inzendingen die ook afgelopen week weer waren ingezonden.Maar helaas moeten we een top 3 maken en dat valt niet mee met zoveel mooie inzendingen.

Eerst willen we de sponser van vorige week DZDoodles heel erg bedanken voor hun sponsering.

En dan de ..................

Top 3

JOSE


MONIQUE


MARIJKE


En de winnaar is ..................JOSE .

Jose hartelijk gefeliciteerd met je gewonnen prijs je even contact opneemt met mailto:dutchcardlovers@hotmail.comdan zorgen wij dat de prijs zo snel mogelijk naar je toe komt.De sponser van deze week is Scrapplezier

Dé site voor de mensen die aan hun hobby nóg meer Plezier willen beleven.
Grote assortiment KaiserCraft producten op voorraad.

Dit is de prijs die scrapplezier beschikbaar stelt voor de winnaar.


De sketch van deze week is ontworpen door mijn dochter Mindy . Ze is 11 jaar oud en maakt zelf ook graag kaarten en de laatste tijd maakt ze wel eens sketchen voor mij,omdat ze dit leuk vindt om te doen.

Waarom is het deze keer een speciale challenge . Deze week kunnen ook kinderen een keer meedoen met ons . Dus vindt je dochter ,zoon of kleinkind het ook zo leuk om kaarten te maken ,laat ze dan gezellig deze week met de sketch meedoen.

Voor de kinderen komt er een eigen top 3 (mits er voldoende deelnemers zijn) en prijs .
Welke prijs ze kunnen winnen blijft nog even een verrassing.
De inzendingen kunnen gewoon via mr linky hieronder worden ingezonden.En natuurlijk doet de ontwerpster van de sketch zelf deze keer ook mee als speciale gastdesigner ,waarop ze zelf heel trots is .

MINDY


En de uitwerkingen van het DT

ANGÉLE


ANJA


ELLEN


MARIANNE


SANDRA


MIRIAM


Jullie hebben de tijd tot vrijdag 11 maart 18.00 om via onderstaande mr linky jullie kaart in te zenden.

Groetjes miriam en de rest van het dt

Mr. Linky heeft zich goed verstopt deze keer. Je kunt ook een link naar je blog achter laten bij de reacties, dan vinden wij je inzending wel.......