zaterdag 28 juli 2012

Challenge #148

We kunnen aan het aantal deelnemers merken dat de vakantie in volle gang is en mogelijk speelt het mooie weer van de afgelopen week ook een rol. Want wie gaat er nu binnen zitten als buiten eindelijk het zonnetje schijnt? Gelukkig waren er nog wel een aantal hele mooie inzendingen op de leuke schets van Rosalien. We hebben er weer 3 uitgezocht die we een ereplaatsje willen geven in de top 3...

Jacqueline:

Jeanet:

Sandra:


Gefeliciteerd dames! Jullie mogen de top 3 badge op jullie blog zetten. De code vinden jullie rechts in de zijbalk.

Top3 badge:

Photobucket

De winnares van deze challenge is.....Jacqueline ! Van harte gefeliciteerd met je prijs! Mail je gegevens even naar dutchcardlovers@hotmail.com en de prijs van Jane Creative zal z.s.m jouw kant opkomen.

Ook deze week worden we weer gesponsord en wel door De Craftorij


De Craftorij stelt zich aan jullie voor;

De Craftorij is DE hobbywinkel voor je scrapbookbenodigdheden, art-stempels, inkten en andere stempelbenodigdheden, mixed-media produkten, quiltstoffen en diverse artikelen voor vilten.
De merken die wij voeren zijn oa: Graphic45, Simple Stories, Authentique, Tilda, Pink Paisley, Basic Grey, Glitz Design, Ranger, Tim Holtz, Sizzix, Ten Seconds Studio, PaperArtsy en meer!
Wil je ons assortiment bekijken? Je kan ons daarvoor bezoeken via onze webwinkel, maar natuurlijk ook in de winkel te Ede. Hier staat altijd een kopje koffie of thee voor je klaar.

Op vrijdagavond hebben we vanaf 17:00 tot 21:00 niet alleen koopavond, maar ook de wekelijkse (gratis) cropavond met een hapje en een drankje. Tijdens deze avond neemt iedere deelnemer eigen hobbyspullen mee en schuift bij ons aan tafel aan om er samen een gezellige hobby avond van te maken. De laatste vrijdagavond van de maand is een speciale cropavond: dan zetten wij de chocoladefontein aan en neemt iedere deelnemer iets lekkers mee om door de fontein te halen. Je zal begrijpen dat het een druk bezette avond is!

Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten van De Craftorij? Dan heb je verschillende mogelijkheden. De Craftorij verzend met enige regelmaat een nieuwsbrief met oa meldingen van nieuw binnen gekomen producten, de workshopagenda en make & takes . Ook heeft De Craftorij een eigen forum, waarop leuke enthousiaste leden elkaars creaties laten zien en samen uitdagingen oppakken.
En op ons blog (maar ook op ons forum) zijn nieuwtjes van de winkel te volgen.

Graag tot De Craftorij!
Lia & Crew

De prijs voor de winnaar is nog even een geheimpje, ook voor het DT...;-)
Zodra we het weten volgt de foto.
En hier is de foto van de prijs, een hele gave stans van MFT. :)) Bedankt Lia. :)En dan nu over naar de challenge van deze week.
Ellen heeft een heel creatieve opdracht bedacht voor jullie..................
  • Ontwerp zelf een schets en maak hiermee een kaart (plaats naast je kaart ook de schets in je  blogbericht).
  • Bedenk eveneens je eigen tekst en print of schrijf die op je kaart (je mag dus geen kant en klare tekststempel gebruiken)
For our foreign participants:
  • Design your own sketch and use it for your card (show your sketch and your card on your blog)
  • Make your own sentiment en print or write it on your card (dont use a sentiment stamp!)
Op deze manier verzamel je al snel een aantal schetsen om mee aan de slag te gaan als je inspiratie eens ver te zoeken is.
Mocht deze opdracht te moeilijk voor je zijn of heb je te weinig tijd om zelf te ontwerpen dan mag je ook een keuze maken uit één van de schetsen hieronder die de DT-leden hebben gemaakt.


Cornelie:


Marjan: 


Miriam:


Yvon:


Rosalien:


Margot:

Angèle:


Anja:


Marianne:


Ellen:


Wij zijn erg benieuwd naar jullie schetsen, uitwerkingen en teksten!
Je hebt tot vrijdag 3 augustus, 18.00 uur de tijd om je kaart toe te voegen aan Mr. Linky....


Groetjes van Ellen en het DT.


zaterdag 21 juli 2012

Challenge # 147

Vanwege de vakantie tijd waren er deze keer minder inzendingen als normaal, maar dat mag de pret niet drukken.  ;) Prachtige kaarten zagen wij weer voorbij komen. En ook deze week zijn we er weer uitgekomen om een Top 3 samen te stellen.
Dit zijn onze Toppers van deze week. :))

Johanna


Samantha


Marfien


Gefeliciteerd dames met het behalen van de Top 3. :)) Schitterende kaarten.

En de winnaar van deze week is geworden...JOHANNA!!
Gefeliciteerd! :)) Als je jou gegevens mailt naar dutchcardlovers@hotmail.com dan zorgen wij dat de prijs van Hobbyshoppie zo snel mogelijk jou kant op komt. :)

Deze week sponsort Jane Creative onze Challenge.


Hier stellen zij zich even voor.

Janecreative is gespecialiseerd in bedels, Filigraan embellishments, parel bloemetjes, parel hartjes, en Silliconen pasta. Deze siliconen kun je kneden en er je eigen malletjes mee maken.
Daarnaast verkoop ik ook stempels van o.a. Marianne Design, Joycrafts en Whiff off Joy en natuurlijk ontbreken de tekststempels van Nicole Verkooijen niet. Tevens zijn er mallen te koop van Crealies, Marianne Design en Cheery lynn.

Zoekt u een speciale bedel of embellishment, ik ga graag voor u op zoek.

Op mijn blog http://www.janecreatief.blogspot.com/ staan allerlei voorbeelden met materialen die ik ook verkoop in de webwinkel.
Ik heet u hartelijk welkom.

Met vriendelijke groet
Jane

En dit is de prijs die zij beschikbaar stellen.

En dan nu over naar de Challenge. Ik heb voor jullie deze eenvoudige sketch gemaakt en ik hoop dat jullie hem leuk vinden. ;)


Ter inspiratie zijn hier de voorbeelden van het DT.

Anja

Ellen

Miriam

Yvon

Angèle

Cornelie

Margot


Marjan

Rosalien

Wij zijn heel benieuwd naar jullie uitwerkingen. Zoals gewoonlijk hebben jullie tot volgende week vrijdag 18:00 uur de tijd om je kaart bij Mr.Linky neer te zetten.
Heel veel succes!!  :))

Names het DT.

Groetjes Rosalien

zaterdag 14 juli 2012

Challenge #146

Het is weer tijd voor een nieuwe uitdaging. Bijna 50 deelnemers hadden we vorige week! Een groot aantal zeker gezien de vakantietijd. Alle deelnemers bedankt voor jullie creatieve bijdrage. Het is erg leuk om elke week weer een 'blogrondje' te doen :D

We beginnen met de top 3 (in willekeurige volgorde) van vorige week:


Een soort van 3J's maar dan gespecialiseerd in kaarten maken! De winnaar is na een spannende stemronde geworden.................................

JOYCKE!

Gefeliciteerd met de top-3 plek meiden! Jullie mogen de badge op jullie blog plaatsen. De code vind je rechts in de sidebar. Joycke wint de bon van 15 euro, te besteden bij Harlekino. Neem even contact op met dutchcardlovers@hotmail.com en het komt in orde. 

Deze week is onze sponsor HobbyshoppieHobbyshoppie verkoopt scrap en kaarten materialen tegen een betaalbare prijs zodat knutselen leuk kan blijven. 
De merken die ik verkoop zijn o.a. Tim Holtz, K&Company, Maya Road, Making Memories, Martha Stewart, Quickutz, Cuttlebug, Sizzix 
Bij iedere bestelling krijg je een leuke attentie GRATIS. 
Ik bereken alleen de verzendkosten volgens TPG tarief, dus geen extra kosten voor verwerking of verpakking. 
Woon je in de buurt van Wijchen dan mag je natuurlijk altijd je bestelling komen afhalen. 
Iedere maand, week en weekend zijn er weer leuke nieuwe aanbiedingen...genoeg reden dus om terug te blijven komen. 
Ik hoop jullie snel in mijn winkel te mogen ontvangen. 

Karin

En dit is de prijs die je kunt winnen:Daar moet je wel wat voor doen, tijd voor de nieuwe uitdaging!


Hexagon's, je ziet ze steeds vaker, in patchwork, haakwerk en van papier. Maak een kaart in de vorm van een hexagon, dus met 6 gelijke kanten, en gebruik eventueel nog wat hexagon's op je kaart. Veel plezier met deze uitdaging!
Ter inspiratie heeft het DT-team prachtige voorbeelden voor jullie gemaakt:

                                                                            
 Marjan:


Cornelie:


 Anja:

     

Yvon:


Angèle:


Ellen:


Rosalien:                                                                                                                                                    Margot:

                                      

Miriam: 
Zij heeft een achthoekige kaart gemaakt, maar voor de uitdaging wil ik echt een 6-hoekige zien ;)

                                                   


Nog een tip om aan de slag te gaan met je hexagon-kaart: google op afbeeldingen de hexagon en je vindt vele formaten hexagons om als mal te gebruiken voor je kaart. Ook op het blog van Marjan vind je zo'n mal!
Je kaart moet voor 20 juli 18:00 klaar zijn. 

Veel Succes!!!

Namens het DT-team,

Margot