zondag 25 mei 2014

Challenge #211

Wat super dat jullie weer meededen met de leuke Challenge van Margot. Tsja en dan moet je een Top 3 kiezen tussen al die mooie inzendingen en dat blijft moeilijk maar ook deze keer zijn we er weer uitgekomen.
Dit zijn de Toppers van deze week. :)


Annemarie
Maaike
Nelleke
Gefeliciteerd met het behalen van de Top 3. Rechts in de side-bar vinden jullie een top 3 badge, die mag je gebruiken voor op je eigen blog.

De winnaar van de Challenge is Nelleke geworden. Gefeliciteerd Nelleke, als jij jou gegevens even door mailt naar dutchcardlovers@hotmail.com dan zorg ik dat de prijs van de Craftorij zo snel mogelijk jou kant op komt. Tevens mag je Gastdesigner zijn bij ons. Mocht je dit leuk vinden dan zal ik jou ook de volgende Challenge doormailen. :)Deze week worden wij gesponsord door Hobbyshoppie en hier stellen zij zich voor.
Hobbyshoppie verkoopt scrap en kaarten materialen tegen een betaalbare prijs zodat knutselen leuk kan blijven.
De merken die ik verkoop zijn o.a. Tim Holtz, K&Company, Maya Road, Making Memories, Martha Stewart, Quickutz, Cuttlebug, Sizzix
Bij iedere bestelling krijg je een leuke attentie GRATIS.
Ik bereken alleen de verzendkosten volgens TPG tarief, dus geen extra kosten voor verwerking of verpakking.
Woon je in de buurt van Wijchen dan mag je natuurlijk altijd je bestelling komen afhalen.
Iedere maand, week en weekend zijn er weer leuke nieuwe aanbiedingen...genoeg reden dus om terug te blijven komen.
Ik hoop jullie snel in mijn winkel te mogen ontvangen.

Karin


En zij stellen deze gave prijs beschikbaar. Een stempel van 7-Gypsies.
Dan nu over naar de uitdaging van deze Challenge. En dat is:

Maak een kaart in Craft/Bruin tinten in combinatie met wit en 1 afstekende kleur.


En hier zijn de voorbeelden van het Team.

Deze week is Willy onze Gastdesigner met een prachtige kaart.
Bedankt Willy en  leuk dat je meedoet met ons. :)Gastdesigner Willy

Rosalien:Marjan:Ellen:Anja:Margot:

Heel veel plezier met de uitdaging. Jullie hebben tot vrijdag 6 Juni tot 18:00 uur de tijd om je bijdrage bij Mr.Linky neer te zetten.


Groetjes Rosalien


zondag 11 mei 2014

Challenge #210

We hebben genoten van alle kaarten met pijlen. In alle soorten en maten kwamen ze voorbij. Uit 30 inzendingen kozen we een top 3:Gefeliciteerd met jullie plaats in de top 3! Rechts in de side-bar vinden jullie een top 3 badge, die mag je gebruiken op je eigen blog. 

Maar de winnaar van deze kleurrijke vlinders:


is Willy!!!

Gefeliciteerd Willy met je prijs en met het gast-designerschap. Stuur een mailtje naar dutchcardlovers@hotmail.com en Rosalien zorgt er voor dat je de prijs ontvangt en de uitdaging van de volgende challenge krijgt. 

De sponsor van deze week is De Craftorij.


De Craftorij is DE hobbywinkel voor je scrapbookbenodigdheden, art-stempels, inkten en andere stempelbenodigdheden, mixed-media produkten, quiltstoffen en diverse artikelen voor vilten. 
De merken die wij voeren zijn oa: Graphic45, Simple Stories, Authentique, Tilda, Pink Paisley, Basic Grey, Glitz Design, Ranger, Tim Holtz, Sizzix, Ten Seconds Studio, PaperArtsy en meer! 
Wil je ons assortiment bekijken? Je kan ons daarvoor bezoeken via onze webwinkel, maar natuurlijk ook in de winkel te Ede. Hier staat altijd een kopje koffie of thee voor je klaar. 

Op vrijdagavond hebben we vanaf 17:00 tot 21:00 niet alleen koopavond, maar ook de wekelijkse (gratis) cropavond met een hapje en een drankje. Tijdens deze avond neemt iedere deelnemer eigen hobbyspullen mee en schuift bij ons aan tafel aan om er samen een gezellige hobby avond van te maken. De laatste vrijdagavond van de maand is een speciale cropavond: dan zetten wij de chocoladefontein aan en neemt iedere deelnemer iets lekkers mee om door de fontein te halen. Je zal begrijpen dat het een druk bezette avond is! 

Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten van De Craftorij? Dan heb je verschillende mogelijkheden. De Craftorij verzend met enige regelmaat een nieuwsbrief met oa meldingen van nieuw binnen gekomen producten, de workshopagenda en make & takes . Ook heeft De Craftorij een eigen forum, waarop leuke enthousiaste leden elkaars creaties laten zien en samen uitdagingen oppakken. 
En op ons blog (maar ook op ons forum) zijn nieuwtjes van de winkel te volgen. 

Graag tot De Craftorij! 
Lia & Crew 

Zij sponsoren een geweldige prijs, namelijk dit setje papier van Authentique.
Om daarvoor in aanmerking te komen, samen met een gast-designerschap, hebben we deze keer een sketch voor jullie:


Carina deed deze uitdaging met ons mee als gast-designer en maakte deze prachtige zwart/wit kaart:


Ellen koos voor sterren en een mooi bewerkte achtergrond:


Rosalien maakte een kaart in frisse tinten met een vleugje liefde:Marjan maakte een vrolijke kaart met een subtiel bloemetje als middelpunt: Anja maakte een kaart met een bijzondere kleurencombinatie en let eens extra goed op de gespiegelde tekst:  Margot maakte dit snoezige poezenkaartje: 


Maak ook een kaart met deze sketch, daarvoor heb je de tijd tot vrijdag 23 mei 18:00. Plaats de link van je blogbericht in Mr. Linky. Die is vanaf deze week nieuwe stijl: als het niet lukt om je blogbericht te linken, kijk dan even bovenaan ons blog, hier vind je een extra tabblad met uitleg over Mr. Linky. 

Veel succes, namens alle designers van DCL!

Margot