zondag 30 augustus 2015

Challenge #238

Allemaal uitgerust en klaar voor nieuwe uitdagingen? De zomerstop is voorbij en vandaag beginnen we weer met een nieuwe challenge.

De vakantiechallenge was een productieve uitdaging, maar liefst 36 creaties!

De top 3:Gefeliciteerd met jullie plaats in de top 3! Je mag de top 3 badge op je blog plaatsen als je dat wilt. De winnaar van de Harlekino-kortingscode is geworden:

Willy!!!

Gefeliciteerd Willy, stuur een mailtje naar dutchcardlovers@hotmail.com, dan komt de prijs zo snel mogelijk naar je toe. En je mag meedoen als gast-designer bij een volgende challenge.

---------------------


Rosalien is deze uitdaging onze sponsor:

Sinds Oktober 2012 is Stampin Up naar Nederland gekomen en heb ik besloten om demonstratrice te worden omdat ik hun spullen helemaal geweldig vindt. Het leuke van Stampin Up vindt ik ook dat zowel de kleuren van het Designpapier, Cardstock, Inkt, Embellishments, Markers etc. allemaal met elkaar overeen komen. Dus niks meer zoeken wat nu bij elkaar past. Ook de kwaliteit is super en niet te spreken over de geweldige leuke stempels in combinatie met ponsen en stanzen. Wil je informatie over Stampin Up, Party Hosten of bijwonen, een workshop volgen of een catalogus ontvangen dan kan je mij mailen op m.zwackhalen@planet.nl Zoek je een demonstratrice bij jou in de buurt dan kan je die hier vinden onder het kopje "Demonstrator Finder".http://www2.stampinup.com/home/en-nl/ 

Naast een gast-designerschap kun je de volgende prijs winnen:


Het nieuwe kerstpapier Merry Moments met bijpassend cardstock en embellishments uit de nieuwe herfst/winter catalogus van SU.

--------------------

Papieren zakjes heb je vast wel liggen. Gebruik ze voor een kaart of andere creatie. Heel laten, verkreukelen, dubbel vouwen of verknippen, alles mag! Wees creatief en origineel!Marjan:


Ellen:


Anja:


Margot:Rosalien:


Je kunt je kaart/project uploaden tot vrijdag 11 september 18:00.
Doe dit met een directe link  dat scheelt ons een hoop zoekwerk. Veel plezier en succes!


8 opmerkingen:

Irene zei

Heeel leuk, ga mijn best doen als ik nog een "gaatje" freubeltijd over heb!

xx Irene

Margot zei

Gefeliciteerd winnaars en veel succes met deze nieuwe uitdaging!

Willy zei

Nou wat een verassing te lezen dat ik gewonnen heb, echt leuk!!

Willy zei

Ohhh en leuk nieuwe uitdaging :)

Unknown zei

Ik zie net dat ik één van de winnaars ben. Wat ontzettend leuk!!! Bedankt!!!
Miranda en Willy, gefeliciteerd!

Miranda Mols Stampin Utopia zei

Waaaa, dat is vet cool! Een trotse Top 3 notering. Dank jullie! Maja, schitterend je kaart en Willy proficiat met je prijs!

Ingrid Reyners zei

Wat een mooie top drie! Gefeliciteerd iedereen met het plekje en Willy ook met de prijs...leuke uitdaging...we gaan er voor!

Henriëtte zei

Leuke uitdaging!