zondag 31 augustus 2014

Challenge #217

Hallo!
Het is duidelijk dat jullie de watercolorchallenge van Ellen leuk vonden! Voor sommigen de eerste keer dat ze hiermee werkten en hoe leuk is het dan als je leest dat het smaakte naar meer. We hebben veel moois voorbij zien komen en hebben daar met veel plezier naar gekeken. En dan moet er gekozen worden.... daaruit kwam de volgende mooie top 3 rollen, in willekeurige volgorde:Gefeliciteerd met jullie top 3 plaats, dames!
Hieruit  kiezen was erg lastig, maar degene met de meeste stemmen werd.....

MAAIKE

Van harte gefeliciteerd, jij wint de prijs van Robyn's Fetish.
Stuur even een mailtje naar dutchcardlovers@hotmail.com en Rosalien zorgt ervoor dat je prijs in orde komt. Daarbij nodigen we je graag uit om als gastdesigner mee te doen aan onze volgende challenge.
Als je wilt, mag je ook de winnaarsbadge op je blog zetten, die vind je in de sidebar.

***********************

We gaan verder met een nieuwe challenge, dat is deze keer een schets, gemaakt door Marjan en hieronder vind je de uitwerkingen van het team, zoals je ziet allemaal anders :)De mooie uitwerking van onze gastdesigner Marianne (Marfien):


Anja:Ellen:

 

Margot:


Marjan:
 

Rosalien:


De sponsor voor deze challenge is De Scrapheap:

Hieronder stelt Carla zich voor:

Ik ben Carla Sprangers, eigenaresse van De Scrapheap en de sponsor van deze Challenge. Mijn winkel is open vanaf juni 2006, dus volgend jaar bestaan we alweer 5 jaar. Ik ben in het gelukkige bezit van een (meestal) lieve man, 4 Schotse Collies, een klein spaans “rescue” hondje, 4 katten, 3 Nubische geiten en 1 fjordenpaard.

De Scrapheap is een gezellige compacte winkel, met een groot assortiment. We krijgen altijd leuke reacties van bezoekers, zowel op de sfeer, als op het assortiment. Ons team is actief, betrokken en getalenteerd.
Naast de winkel en webwinkel organiseren we 2 à 3 keer per jaar gezellige ScrapHeapWeekenden, en met dat alles ben ik behoorlijk druk. Ook kun je ons door het jaar heen vinden op verschillende beurzen, oa de Knotsgekke Kaarten- en Scrapdagen, en Kreadoe.

Ik vind het leuk om zo’n actief Challengeblog te sponsoren, en hoop dat de prijzen die ik uitzoek voor jullie, een beetje in de smaak vallen. Very Happy

Groetjes Carla


Carla stelt deze geweldige prijs beschikbaar:We hopen dat jullie weer net zo enthousiast meedoen en zien uit naar de inzendingen. Je hebt de tijd tot vrijdag 12 september 18.00 uur om je kaart te posten. Veel plezier en succes!

Groetjes van Marjan en DCL team

9 opmerkingen:

Je@net zei

Gefeliciteerd, top 3 dames.
En wat staat er alweer een leuke schets klaar. Prachtige voorbeelden hebben jullie gemaakt.
Fijne zondag!

Margot zei

Gefeliciteerd meiden met jullie top 3 notering en Maaike met je gewonnen prijs!

Marieke zei

Gefeliciteerd dames! En wat een leuke schets ik zal er eens mee aan de slag gaan.

Liefs,
Marieke

Veerle zei

Gefeliciteerd top-3 dames.
Leuke nieuwe challenge, ik ben niet zo gek op schetsen maar deze ziet er zo leuk uit dat ik ga meedoen. Hartelijke groetjes van Veerle x
En vergeet ik nog te zeggen hele mooie DT kaarten.

Willy zei

Wat een leuke schets en prachtige voorbeelden zijn er gemaakt, ook leuk om te lezen dat mijn kaart in de smaak viel :)en Carolina, gefeliciteerd met je prijs, je kaart is prachtig!!

Maaike Huisman zei

Dank je wel voor het feit, dat ik gewonnen heb.
De andere twee dames ook gefeliciteerd.
Jullie zullen er als DT team wel een hele klus aan hebben gehad, er waten zoveel prachtige inzendingen!

Groetjes, Maaike

Sylvia zei

Leuke schets en prachtige voorbeeld kaarten.

Groetjes Sylvia

Carolina zei

Maaike, gefeliciteerd met je mooie prijs....en je eerste plekkie!

Ria zei

Mooie voorbeeld kaarten en een leuke schets.
Ik heb mijn kaart erbij gezet.
Groetjes ria