zondag 9 december 2018

Uitslag #302

En toen was het alweer tijd om de uitslag van onze laatste challenge van dit kalenderjaar bekend te maken ... het jaar is weer voorbij gevlogen! Een dikke dank je wel voor alle deelnemers die met ons meededen!
Aan deze laatste challenge werd niet zo druk meegedaan, maar waarschijnlijk heeft het maken van kerstkaarten daarmee te maken. Maar uit de elf inzendingen kozen we deze drie toppers:


Van harte gefeliciteerd met jullie welverdiende topplekje, dames!
Jullie mogen de top 3 badge uit de sidebar meenemen voor op je blog.

Maar er kan er maar één winnen en deze keer is dat

MARIKENVoor jou is de winnaarsbadge en graag nodigen we je uit om onze gastdesigner te zijn voor de eerste challenge in het nieuwe jaar. Als je even mailt naar Marjan (mkuppers@outlook.com) dan hoor je er alles over.

Dan rest ons nog jullie fijne feestdagen toe te wensen en alvast een heel mooi, gezond en creatief 2019! En graag tot ziens!


 Groetjes van Anja, Ellen, Margot, Marjan en Rosalien

8 opmerkingen:

Ela zei

Heel, wat leuk dat ullie mijn kaartjes hebben grkogek voor jullie top 3! Dank jullie wel. En Mariken en Annerieke ook van harte gefeliciteerd, jullie kaartjes zijn ook super! Heel fijne feestdagen en tot volgend jaar! Groetjes Ela

Scraptastisch zei

Niet gelukt om mee te doen met deze super leuke challenge, maar wil de dames van harte feliciteren en jullie een hele leuke Decembermaand wensen en geniet van de break!!! Tot volgend jaar!
xx Gerie

Mariken zei

Ooh wat leuk zeg, en wat een eer! Harstikke tof dat ik gast designer mag zijn in het nieuwe jaar! Ook de andere twee dames, gefeliciteerd met jullie plaats, hele mooie cadeaukaartjes!

Daphne zei

Ik had graag mee gedaan, maar het is niet gelukt.
Gefeliciteerd dames, mooie kaartjes hoor.

Annerieke zei

Ohh leuk ik sta in de top 3. Ela en Mariken ook gefeliciteerd, super leuke kaartjes hebben jullie ook gemaakt!

Nancy Soetaert zei

een prachtige top 3. Proficiat dames!

Crealientje zei

Gefeliciteerd allemaal!
Hele fijne Feestdagen en tot in het Nieuwe jaar!
Geniet van jullie vakantie. Bedankt voor alle leuke Challenges van 2018!
Liefs Crealientje.

Sylvia kaarten en zo. zei

Alle dames proficiat! Voor iedereen hele fijne feestdagen en alle goeds voor 2019!. Team Dutch Card Lovers bedankt voor de leuke challenges en tot volgend jaar!. Groeten van Sylvia.