vrijdag 15 januari 2010

TOP 3 sketch # 28

En alweer een week voorbij wat gaat dat toch snel. Allereerst wil ik natuurlijk iedereen bedanken voor het meedoen met sketch # 28 en uiteraard DzDoodles bedankt voor de sponsoring en het beschikbaar stellen van de digitale stempel toby turtle facing sideways.

En dan nu de top 3:

MARGA; ( de winnaar van twee digitale stempels naar keuze van Dzdoodles)DITHNY;MARJA;MARGA,stuur je gegevens naar dutchcardlovers@hotmail.com en tevens twee afbeeldingen naar keuze (DzDoodles)dan sturen we die zo snel mogelijk naar je toe.

Sketch # 29;

De sponsor van deze week is Hobby Compleet de Duif.Ze stellen de volgende prijs beschikbaar;
Dan nu de challenge van deze week:
Aan mij de eer om deze te maken. Excuseer voor m'n gestuntel ik moet nog even met dat programma leren omgaan hoop dat m'n volgende sketch beter is. Ik wens jullie veel plezier met deze sketch.Het team maakte de volgende kaartjes ter inspiratie:

SANDRA;ROSALIEN;En wederom een mooie binnenkant;PATRICIA;YVON;MIRIAM;WENDY;ELLEN;ANJA;MARIANNE;Jullie hebben tot vrijdag 22 januari a.s. 18.00 uur de tijd om deze sketch in te sturen dan komt de winnaar zaterdag samen met sketch 30 op het blog te staan.

Groetjes van Anja en het DCL-team.

6 opmerkingen:

anja curvers zei

Marga van harte gefeliciteerd en de andere dames natuurlijk ook het was geen makkie. Veel plezier met de volgende sketch.

Dora zei

Anja wat een enorm leuke sketch, en dames gefeliciteerd! En mooie uitwerkingen van het Dt!

miriam zei

Marga gefeliciteerd en succes met het uitzoeken van de digistamps want ze heeft zoveel leuke.
De andere dames ook gefeliciteerd met jullie nominatie.Er waren deze week veel inzendingen en allemaal even mooi.
Voor degene die weer mee gaan doen veel plezier met de leuke sketch.

Marlieke zei

gefeliciteerd Marga! En de anderen natuurlijk ook!

Stampidoe@gmail.com zei

Marga gefelicteerd het waren stuk voor stuk plaatjes van inzendingen en het was moeilijk kiezen deze keer, Dithney en Marja gefeliciteerd met jullie nominatie

Anja top gedaan meid je hebt het er goed vaaf gebracht de eerste keer dus ik kan volgende keer eventueel jou hulp inroepenhaha.

Greetz Yvon

Ellen zei

Gefeliciteerd Marga, met je leuke prijs! Dithny en Marja, jullie ook proficiat met het behalen van de top 3!

Groetjes Ellen