zaterdag 9 januari 2010

                                                 Challenge 28

Zoals jullie misschien al gezien hebben, hebben wij er een hoop sponsors bij gekregen, niet alleen uit Nederland maar ook 2 winkels uit het buitenland.( DZDoodles en Digital Delights, allebei winkels met digitale stempels ) Ik wil als eerste alle sponsors bedanken dat zij bereid zijn om ook dit jaar ons Challenge Blog te sponsoren. Toppie!! Bedankt namens het hele Design Team. :))

As you can see on our blog we have a lot of new sponsors, not only from the Netherlands but also 2 outside the Netherlands. ( DZDoodles and Digital Delights, both stores with digital stamps )
We ( The Design Team ) like to thank all our sponsors for sponsoring us this year. Thank you so much!!
                                                               

Deze week sponsort DZDoodles de Challenge. Zij stelt 2 afbeeldingen naar keuze beschikbaar voor  de winnaar.
Het DT heeft allemaal een digitale afbeelding uit de winkel uit mogen zoeken zodat  iedereen kon ervaren hoe het is om met digitale stempels te werken. En het is ons goed bevallen. :)) Ook voor jullie stelt DZDoodles een digitale afbeelding beschikbaar namelijk "Toby Turtle facing sideways".

Door met je linkermuisknop op de afbeelding te klikken krijg je hem groter te zien, dan klik je met de rechterknop op de afbeelding en bij  "afbeelding opslaan als" sla je hem op in de map op je pc waar je hem hebben wilt. In word kan je de afbeelding bewerken en afdrukken. Mocht je er niet uitkomen dan kan je mij altijd mailen. ;)
En dan nu de challenge. Ik heb een sketch gemaakt maar daag jullie tevens uit om deze afbeelding te gebruiken op je kaart. Is niet verplicht maar wel een leuke uitdaging als je het nog nooit gedaan hebt. ;)) Dus wie durft??En hier zijn de uitwerkingen van het DT.

                                          Rosalien - From me to You


Rosalien binnenkant
                                                   
                                                              Marianne- Snowman Skater

                                                           Patricia - Cupcake Coffee CupJullie hebben tot vrijdag 15 januari 18.00 uur om je kaart in te leveren. We zijn weer heel benieuwd naar jullie uitwerkingen. :))

Groetjes Rosalien

3 opmerkingen:

Liesbeth zei

Helemaal leuk! Bedankt. kaartje heb ik al gepost!
groetjes Liesbeth

Dora zei

Ik vind het een top sketch! En blij dat jullie er weer zijn! Ik heb de digitale stempel niet gebruikt, ze hebben prachtige digitale afbeeldingen maar deze past niet echt bij mij. Jullie hebben als DT wel weer prachtige creaties gemaakt! Tot zaterdag!

Jetty zei

Ik heb voor het eerst eens meegedaan. Ik vond het een ontzettend leuke sketch en ook de digistempel is geweldig dus ik heb hem ook gebruikt.