zondag 30 oktober 2016

Challenge #263

Met de kleurenuitdaging wisten jullie wel raad! Prachtige kaarten kwamen er voorbij de afgelopen twee weken. Dit is de top 3:Gefeliciteerd Ingen, Lia en GerJanne met jullie top 3 notering! Jullie mogen de top 3 badge die rechts op dit blog staat gebruiken op jullie eigen blog. De winnaar van de cadeaubon van De Scrapheap is............ Lia!!!!! Gefeliciteerd Lia, je mag een mail sturen naar dutchcardlovers@hotmail.com. Dan komt het in orde met je prijs en krijg je een komende uitdaging gemaild, om mee te draaien als gast-designer.

------------------

De sponsor van deze week is Anja. Zij stelt een leuke stempel set beschikbaar van Clearly Besotted en een woordstans "Sunshine". Daarnaast mag de winnaar natuurlijk ook een keer meedraaien als gast-designer.


------------------------

Buiten is de herfst volop aan de gang en dat gaan we ook doen met de uitdaging van deze keer. Laat je inspireren door de woorden en de sfeer van de foto:Gastdesigner Nicole maakte deze prachtige kaart:Marjan:Ellen:Anja:


Margot:


Je kunt meedoen tot vrijdag 11 november 18:00 door je kaart te uploaden via MrLinky. Doe dit met een directe link naar je blogbericht, dat scheelt ons veel zoekwerk. Veel succes!

Anja, Ellen, Marjan, Rosalien en Margot.
10 opmerkingen:

GerJanne zei

Wat ontzettend gaaf dat ik in de top 3 ben gekozen! Voor de eerste keer in 5 jaar! Yeah!! Dank jullie wel!
GerJanne

GerJanne zei

Oh... en vergeet ik in mijn enthousiasme te zeggen dat ik de voorbeeldkaarten voor de volgende challenge stuk voor stuk prachtig vind.

Jane zei

Such a lovely theme and DT cards..autumn is so beautiful xx

Lia zei

Wat een superverrassing op een zonnige zondagmorgen: gewonnen met jullie kleurenuitdaging! Ik ben er echt heel blij mee.
Als ik vanuit mijn hobbykamer naar buiten kijk heb ik net zoveel inspiratie voor de nieuwe challenge als van jullie prachtige voorbeeldkaarten: schitterende herfstkleuren rondom van hoge bomen langs een heel oud laantje. Dus ik ga er weer mee aan de slag!
Lia xx

Margot zei

Gefeliciteerd top 3 en Lia in het bijzonder! Veel succes met de nieuwe uitdaging, ik hoop op veel deelnemers :)

The Creative Teacup - Yvonne Spikmans - Van Bruggen zei

Wat een mooie top 3! En mam: gefeliciteerd!!! De nieuwe uitdaging is ook weer heel leuk.. Prachtige DT-kaarten! Mijn kaartje is wat strakker, maar ook helemaal herfst..

Ankie vd Polder zei

Leuke top drie weer. En de foto is echt prachtig. Als je daar niet door geïnspireerd raakt .... Groetjes, Ankie

Crealientje zei

Top 3 gefeliciteerd.
Leuke challenge, ik ben al druk bezig met mijn kaart.
Ik doe dus weer mee!
Groetjes en fijn weekend, Crealientje.

Caroline zei

Wat een mooie kaarten al! Die van mij staat er ook bij.
Groetjes Caroline

ellyscard creatief zei

Prachtige voorbeeld kaarten.