zondag 25 oktober 2015

Challenge #242

Swirls are back! 
Heel veel mooie kaarten zijn er de afgelopen twee weken geupload, dank daar voor! In de top is helaas maar plaats voor 3 en dat zijn deze keer:Gefeliciteerd meiden! Jullie mogen de top3-badge die je in de rechterbalk van dit blog vind gebruiken op jullie eigen blog. 
De winnaar van de prijs en het gast-designerschap is .......

Christine!

Van harte!
Stuur een mailtje naar dutchcardlovers@hotmail.com en je krijgt je prijs en de opdracht voor een nieuwe uitdaging thuisgestuurd.

---------------------


De Scrapheap is een winkel waar we producten aanbieden op het gebied van scrapbooking, mixed media, card making en Project Life. We bestaan inmiddels alweer vanaf juni 2006. Je vindt alle producten uit onze winkel in Sprang-Capelle overzichtelijk op onze website: www.descrapheap.nl bij elkaar. En hebben we het niet, dan kunnen we het altijd voor je bestellen. Ook hebben wij een uitgebreid assortiment workshops die gegeven worden door ons DT, maar ook door verschillende teachers uit alle delen van het land. 
Een keer per jaar organiseren wij een ontzettend gezellig ScrapHeapWeekend en je vindt ons door het jaar heen op verschillende beurzen in binnen- en buitenland. Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief op de site, of kijk op onze facebookpagina: https://www.facebook.com/DeScrapheapHet is erg leuk om jullie blog te sponsoren en hoop dat de prijzen die we voor jullie uitzoeken, een beetje in de smaak zullen vallen. 

Groetjes Carla 

De prijs is een Cadeaubon van 15,00 euro, en de winnaar mag een keer meedraaien bij een volgende challenge als gast-designer.

-----------------------------------

Deze keer een Kleuren Challenge. Je mag een witte basis kaart gebruiken met alleen deze 3 kleuren of kleuren die hier het dichtsbij komen. Er mogen dus verder geen andere kleuren gebruikt worden.

Gastdesigner Cynthia:Anja:


Marjan:


Margot:
RosalienDeze uitdaging loopt tot 6 november 18:00, upload je kaart via mr. Linky met een rechtstreekse link. Veel succes!

Rosalien, Anja, Ellen, Marjan en Margot6 opmerkingen:

Margot zei

Gefeliciteerd top drie en Christine in het bijzonder!

!neke zei

Leuk in de top drie !
Karin en Christine in het bijzonder gefeliciteerd !

Ankie vd Polder zei

Leuke kleurencombi. Lekker fris. Mijn kaartje staat erbij. Groetjes, Ankie

leonenkarin.blogspot.com zei

Dank je wel voor het kiezen van mijn kaartje in jullie top 3! Met trots zal ik jullie badge op mijn blog plakken :D

Groetjes, Karin

LiesyCreativeMoments zei

Prachtige kaarten allemaal!

Unknown zei

Clarification post! I really like and appreciate your efforts, thank you for sharing useful knowledge about blog strategy I heard I like
Slot Online