zondag 7 juli 2013

Challenge # 189


Wat een leuke zonnige  Challenge was het. Daar waren we echt aan toe. :)  Tijdens onze ronde zagen we prachtige creaties voorbij komen. Hieruit hebben wij een schitterende Top 3 samen gesteld. Kijk maar eens.

Christine


Ineke


Yvonne


En de winnaar is geworden.....tromgeroffel.......Ineke. Gefeliciteerd Ineke. Jij mag bij Robyn's Fetish 5 afbeeldingen uitzoeken. Mail je keuze door aan dutchcardlovers@hotmail.com en ik zorg dat ze zo snel mogelijk jou kant op komen.
Allemaal gefelciteerd met het behalen van de Top 3. :)) Jullie mogen de Top 3 badge die je rechts in de side-bar vindt op je  blog zetten.


Deze week hebben wij Digital Delights als sponsor. Hier stellen zij zich even voor.Welcome to Digital Delights, a magical place filled with little digi creations from all walks of life. We have a wide range of digital stamps which are delivered straight to your email 24/7!
In addition we also have a growing range of "Delightful Piecings" which are paper pieced files designed to be used with your cutting machines or for hand cutting.
Fancy a new blog makeover, header or new watermark, then stop by our sister site Delightful Custom blogs.

Welkom bij Digital Delights, een magische plaats vol kleine digitale creaties over alle onderdelen van het leven. Wij hebben een uitgebreid assortiment van digitale stempels die direct 24/7 naar je mail adres gestuurd worden.
We hebben zelfs een groeiend aantal "Delightful Piecings" dat zijn files met onderdelen van afbeeldingen om met je snijmachine uit te snijden ( b.v. voor de Cricut ) of met de hand uit te knippen.
Wil je een nieuwe look voor je blog, hoofdbalk of watermerk, ga dan naar de site van Delightful Custom blogs.


Zij stellen een kadobon van 5 dollar beschikbaar.En dan nu het Thema van onze Challenge. Je gelooft het niet maar het Thema is Christmas In July!
Terwijl wij allemaal naar de zon verlangen komen wij met de Kerst aan....lol...
Ach je kan nooit te vroeg beginnen toch?....lol...

Hier zijn de voorbeelden van Team B.

Margot


Rosalien


Cornelie

Marjan

Ellen


En dan is het nu aan jullie. Heel veel succes. ;) Jullie hebben tot vrijdag 19 Juli 18:00 uur om je kaart in te leveren.

Groetjes Rosalien en het DT.

7 opmerkingen:

Margot zei

gefeliciteerd meiden met jullie top 3 notering! en Ineke met je gewonnen prijs! en nu allemaal aan de kerstkaart! :D

The Creative Teacup - Yvonne Spikmans - Van Bruggen zei

Wat super leuk om mijn kaartje in de top 3 te zien!! Dankjulliewel!! En ook voor de andere twee dames gefeliciteerd!!
Fijne avond! Groetjes, Yvonne

Stampidoe@gmail.com zei

Ondanks de weinige inzendingen wa shet toch nog moeilijk om een top 3 samen te stellen. Yvonne, Christine en Ineke GEFELICITEERD met de top 3 en Ineke met de prijs geweldig mooie inzendingen

Op van de zomer naar de winter

Hanny zei

Wat een mooie voorbeeldkaarten zijn er gemaakt. Ik dacht eerst jeetje, nu al Kerstkaarten maar ik zag er steeds meer voorbij komen en toen begon het bij mij ook te kriebelen hihi. Ik doe dus heel graag mee, volgster ben ik al en ik zal het in mijn sidebar zetten.
Succes allemaal,
liefs Hanny
http://tierelantijntjes.blogspot.nl

Rosina zei

Leuke opdracht een kerstkaartje, jullie hebben ook mooie voorbeeldkaartjes gemaakt.Mijn kaartje staat er ook bij ...

groetjes Rosina

Marlieke zei

Ik vind het wel een keer leuk, een Kerstkaartje halverwege het jaar. Steeds neem ik mezelf voor om tijdig aan het maken van mijn Kerstkaartjes te beginnen, maar het lukt steeds maar niet, LOL. Dankzij de challenge deze week heb ik nu in ieder geval 1 kaartje klaar, haha. Mooie voorbeelden heeft het DT trouwens gemaakt!

Ria zei

Mooie voorbeeldkaarten dame,s.
Ik heb mijn kaart ook geplaatst.
Gr Ria