zaterdag 9 juni 2012

Challenge #141

Zo ... na een lange tijd weer eens een challenge van mijn hand, mijn revalidatie zit erop en heb er ook veel aan gehad, gelukkig. Dus kan weer volop met DCL meedoen. Mede dt-leden bedankt dat jullie me de rust gaven om op mijn gemak te revalideren.

Wederom weer veel deelnemers, heerlijk. Hoop dat er met mijn challenge ook weer veel deelnemers mee zullen doen. Dus ook moeilijk om een top 3 samen te stellen.

Maar eerst over tot de orde van de dag. Vorige week vierden we ons 3 jarig bestaan, tegenwoordig is dat heel wat met een challengeblog. Dit hebben we ook bereikt dankzij onze sponsors, want zonder hen waren er geen prijzen. Dus voor alle sponsors BEDANKT, zonder jullie was er geen 3 jarig bestaan geweest van DCL.

Anja had een super leuke uitdaging verzonnen, namelijk 3 sketches. Als je ze alle drie had gemaakt, maar wat we bewust niet kenbaar hebben gemaakt, kon je in aanmerking komen voor een extra prijs.

In de top 3 zitten:


Zij mogen alle drie een keer guestdesigner zijn voor DCL. Het was een zware bevalling gisterenavond maar uiteindelijk is de winnaar van de top 3 Nadine geworden, Gefeliciteerd. Zij mag een naamstempel laten maken bij Scrapcorner. Als je je adres doormailt naar dutchcardlovers@hotmail.com komt alles in orde.

Photobucket

De top 3 winnaars mogen deze badge op hun blog zetten.
In de rechter zijbalk kan je hem vinden.

Omdat we 3 jaar bestonden hadden we achter de schermen besloten om nog een extra prijs uit te delen en die prijs hield wel wat in. Namelijk je moest dan alle 3 de kaarten gemaakt hebben (dit hebben we bewust geheim gehouden). Deze prijs gaat naar Jose, jij mag dus ook contact opnemen met dutchcardlovers@hotmail.com voor je extra prijs. Je mooie serie kaarten vormde een eenheid dat gaf toch  wel de doorslag.


Jose:


Zo, dat waren de winnaars en dan nu het volgende Challenge #141.

De sponsor van deze week is een nieuwe sponsor namelijk Het Witte Luik.


Marjo, van het Witte luik stelt zich even voor:
Ik ben Marjo, 42 jaar en sinds 3 jaar de eigenaresse van webshop het Witte Luik.
Het is ontstaan door een uit de hand gelopen hobby en sinds 2 jaar werk ik er fulltime aan. Eerst via Marktplaza en sinds kort via een eigen site, waar ik heel blij mee ben. Het Witte Luik is het beste te omschrijven als een reis door de tijd. U geniet van nostalgische plaatjes en materialen waarmee u zelf die vintage look maakt. Een fijne combinatie van unieke hebbedingen en hobbymaterialen tegen sympathieke prijzen. De vaste klanten hebben een pakje van Het Witte Luik al omgedoopt tot "echt een feestje in je brievenbus"!
Kom ook eens een keertje snuffelen tussen 3000 artikelen die het maken van je kaarten weer een nieuwe dimensie kan geven.

Het Witte luik stelt een mooie prijs beschikbaar. Kwast, ornamenten, bedels, spoel met kant, parelspelden en foamrozen.


Mijn challenge heeft eigenlijk alles met nostalgie te maken, want je moet gebruik maken van een nostalgisch plaatje. (geen stempel, het moet een echt plaatje zijn). Ik heb laatst alle dt-leden een plaatje van Het Witte luik gegeven (sommigen keken even iets minder blij), maar ze hebben er allemaal hun eigen kaart van weten te maken, dames ben trots op jullie.

Ellen:

Angèle:

Cornelie:

Marjan:

Rosalien:

Margot: 

Anja:

Marianne:

Miriam:

Yvon:


Jullie hebben tot vrijdag 15 juni, 18.00 uur de tijd om jullie kaart bij Mr-Linky neer te zetten. Iedereen veel succes.

groetjes, Yvon30 opmerkingen:

CARDS BY JOL AND ART BY JOL zei

dames gefeliciteerd met de top 3 en Nadine gefeliciteerd met de eerste prijs, heel mooi kaartje.
Jose jij ook gefeliciteerd, ze zijn alledrie heel mooi en bij elkaar passend.
Dames mooie voorbeeldkaartjes hebben jullie gemaakt.

groetjes jolande

Stampidoe@gmail.com zei

Margo, Nadine en Gerdien, alle 3 gefeliciteerd en jullie mogen als jullie willen natuurlijk ene keertje guestdesigner zijn van DCL. Nadine ook nog gefeliciteerd met je prijs. Jose ook gefeliciteerd met je prijs een mooie set kaarten zo bij elkaar (afzonderlijk ook denk ik).

Veel plezier met de nieuwe challenge

groetjes yvon

Margot zei

gefeliciteerd meiden met jullie prijs!

Gerdine zei

Erg leuk dat mijn kaartje in de top 3 zit! Bedankt! En Nadine en José, gefeliciteerd! De nieuwe uitdaging ziet er ook weer leuk uit! Ik ga eens kijken in de voorraad.

Dora zei

prachtige creaties laten jullie weer zien in de top 3! gefeliciteerd Dames. succes voor het gast dt-schap!! en veel plezier met je naam-stempel Nadine!
Jose...gefeliciteerd...prachtige kaarten en inderdaad wat een eenheid!
succes iedereen.
groetjes

Angèle zei

Van harte dames die ditmaal 'in the picture' staan!

Groetjes, Angèle

Muuske zei

Hallo IK stuiter weer van geluk ik zit weer in de top 3 en mag ook een keer guestdesigner zijn super!!!! Dames van het DT bedankt.De andere dames van de top 3 ook gefeliciteerd en ook met het guestdesigner voor een keer zijn. En Nadine gefeliciteerd met de eerste plaats het waren ook super mooie kaarten.En Jose ook proficiat met je prijs ook hele mooie kaarten.De nieuwe uitdaging is ook heel mooi en de kaarten van het DT zijn weer heel mooi.Ga zeker weer mee doen.groetjes Margo.

Anita Meijer zei

Hoi wat een leuke blog is dit, ben meteen volger geworden. Heb toch even een vraagje. Heb gisteravond toevallig een vintagekaartje gemaakt en werd net op mijn blog gewezen door Miranda dat mijn kaart misschien wel mee kan doen met de challenge op jullie blog. Alleen heb ik die kaart dus gisteravond gemaakt en is dus niet nieuw zoals jullie eisen. Mag die kaart wel meedoen of niet. Als het niet mogelijk is ook geen probleem want dan maak ik gewoon weer een nieuwe. Ik hoor graag van jullie. Alvast bedankt.
Groetjes van Anita

Nadine zei

Wat gaaf dat ik heb gewonnen en helemaal omdat het zo'n leuke prijs is en ook nog eens een keer gastdesigner, mijn dag kan niet meer stuk!!! ...alhoewel dat is wel een gevaarlijke uitspraak als Nederland speelt vanavond, zou wel balen zijn als ze niet winnen ;).

De nieuwe challenge staat al weer op mijn to do lijst en de voorbeelden zijn prachtig dus inspiratie genoeg. Ook aan de andere winnaressen: Gefeliciteerd!!!

Wilma zei

Wat een prijzen!! Dames gefeliciteerd!!!
Leuke nieuwe challenge en wat mooi al jullie verschillende uitwerkingen.

Rosalien Zwackhalen zei

Gefeliciteerd allemaal met de Top 3. Wat een geweldige creaties. En Nadine gefeliciteerd met het winnen deze ronde, ook José gefeliciteerd met de extra prijs. ;) Een prachtige serie kaarten. :)
Ik ben weer heel benieuwd wat jullie met deze Challenge doen. :)

crealinedance zei

Hallo ze zijn weer leuk allemaal.Gr.Nel

Елена zei

Поздравляю дам с победой в ТОП-3. Новое задание очень интересное! Найти бы время для участия))) Творческих успехов всем!))

Ans S. zei

Dames allemaal gefeliciteerd .
Moet het niet vrijdag 15 juni zijn?

Groetjes Ans

Ellen zei

Je hebt gelijk Ans! Bedankt voor de oplettendheid!

Unknown zei

wat een heerlijke uitdaging, geweldig! Bedankt daarvoor,
groetjes Coby

Petra zei

leuke challenge...ben gelij aan de slag gegaan gister hahahaha

Unknown zei

he wat een heeeeeerlijke challenge:)
mijn kaartje is al klaar!
dames allemaal gefeliciteerd met jullie prijs , ik vind de kaartjes echt prachtig!
xox
linn

Willy zei

Ik hou van vintage dus ik doe mee!!

Unknown zei

hoi ik doe graag mee waar moet je je kaart dan plaatsen, gewoon op je blog? ik heb een kaart gemaakt met een anton peik plaatje, dat is toch ook wel nostalgisch?

Groetjes Sandra

anneke's creaties zei

wat een leuke uitdaging
ik doe weer mee en heb mijn kaartje geplaatst
en wat hebben jullie weer schitterende voorbeelden gemaakt

groetjes anneke

Wybrich zei

leuke uitdaging, ik heb mijn kaart geplaatst!
dames van het DTeam, prachtige kaarten hebben jullie gemaakt!

Anita Meijer zei

Als ik het helemaal goed gedaan heb, heb ik een link naar mijn geplaatste kaart voor de challenge geplaatst. Wat een mooie kaarten hebben jullie gemaakt. Ik kleur graag stempels in maar vintagekaarten blijft toch ook altijd een van mijn favorieten.
Groetjes van Anita

Josje zei

Wat een leuke challenge, dus ik doe graag mee.
Ik heb alleen bij de eerste de verkeerde kaart gezet, nu is het wel goed gegaan
groetjes Josje

Blankina zei

Mooi thema hoor...ik heb een vintage plaatje opgezocht en een kaartje gemaakt!!

Groetjes uit Italie,
Blankina

PS Complimenten aan DT en aan de deelnemers!! Wat een mooie kaarten!

dithny zei

Alle dames die een prijs hebben gewonnen, van harte gefeliciteerd!!!
Wat een mooie kaarten zie ik al voorbij komen Geweldig, wat maakt iedereen er veel werk van. Daar hebben jullie als dt een hele kluif aan.
Liefs,
Dithny

corryskaart zei

hoi winnende dames van harte gefeliciteerd en dacht bij deze nieuwe challenge goh laat ik eens mee doen vind de opdracht erg leuk en mooi!
groetjes van corry b

scrappy jen d zei

Dag Anita,
Dank je wel voor je bericht op mijn blog! Ik heb de woordverificatie er volgens mij nu af....
Je hebt gelijk, hoor! Ik erger me soms ook blauw aan die onleesbare tekentjes. Maar ik heb ook wel eens enge brichten op mijn blog gehad en dat is ook niet zo fijn....
Heb het er even bij gezet, dat het voor de DCL is!
Lieve groetjes, Jen.

Yvonne zei

Op de valreep nog een kaart gepost voor de challenge. Leuke uitdaging zo'n vintage kaart, die maak ik niet zo vaak. Groetjes, Yvonne

Liesbeth zei

Nog net op tijd afgekregen, thema blijft altijd erg leuk om te maken.
gr. Liesbeth