Pagina's

zaterdag 24 maart 2012

Challenge #132

Wat een leuke doosjes en tasjes hebben we voorbij zien komen met de Challenge van afgelopen week. Geweldig om al die leuke verschillende modellen te zien. Uiteindelijk is dit onze Top 3 geworden.

Mia

Karin

Brenda

Hartelijk gefeliciteerd dames met het behalen van de Top 3. De winnaar is geworden...Brenda.
Gefeliciteerd, als je jou gegevens doormaild naar dutchcardlovers@hotmail.com dan zorgen wij dat de prijs zo snel mogelijk jou kant op komt.

Hier is voor jullie de Top 3 badge om op jullie Blog te zetten. De instructies hiervoor staan in de zijbalk.

Photobucket

Deze week hebben wij een nieuwe Challenge waar zowel de volwassenen als de kinderen aan mee kunnen doen. Voor beide hebben wij dan ook een prijs en een Top 3.
Daarom hebben wij deze week 2 Sponsors, namelijk : Crea-Uniek en Love Scrapping. Hieonder stellen zij zich even voor.Wie is Crea-Uniek

CreaUniek is sinds mei 2008 een winkel met artikelen voor kaartenmakers en scrapbookers. Het artikelenaanbod is zo samengesteld dat er voor iedereen iets geschikts tussen zit. Daarnaast kan je er artikelen vinden die niet overál te krijgen zijn. De naam zegt het al: “Crea-Uniek”.
De winkel is ook een ontmoetingsplaats voor creatievelingen, je hoeft niet iets te kopen in de winkel, je kunt er ook terecht voor een praatje over je hobby of een workshop. Er zijn workshops voor volwassenen, maar ook kinderfeestjes worden er regelmatig gegeven.
CreaUniek mag in alle opzichten uniek zijn: qua klantenbenadering, qua inrichting, artikelenaanbod, workshopaanbod, creativiteit.
Eigenaresse Loekie Flentge heeft van haar hobby haar beroep gemaakt en probeert gezelligheid, creativiteit en “lekker bezig zijn” met elkaar te combineren.


Love Scrapping & More heeft vorig weekend haar “heropeningsfeestje” gevierd. We zijn verhuisd naar een mooier, groter pand aan de Stationsweg 4 in Heino. We zijn zelf best trots op de winkel en ik vind het super dat steeds meer mensen “de weg” naar Heino weten te vinden! Ook hebben wij uiteraard een webwinkel ( www.lovescrapping.nl) waarmee we bekend zijn geworden door ons enorme aanbod Sizzix stansen, waaronder alle Alterations van Tim Holtz en door onze “vriendelijke” prijzen…
In het nieuwe pand hebben wij onze Tim Holtz Corner lekker kunnen uitbreiden en ook hebben we nu meer ruimte voor meer prachtige papiercollecties! Veel papier uit Scandinavië: Pion Design, Riddersholm Design, 3ndypapir, Maja Design. Maar ook de schitterende collecties van The Scrapcake, uit Polen, vind je bij ons. En nog veel meer moois; Echo Park, Cosmo Cricket, October Afternoon, Crate Paper etc…..
We hebben een aantal nieuwe DT-leden en met z’n allen zijn we hard bezig om allerlei leuke dingen te organiseren! Iedereen is lekker enthousiast en dat is zometeen terug te zien in bijvoorbeeld de leuke workshops die momenteel worden voorbereid.
“Like us on Facebook” en wees steeds gelijk op de hoogte van alle nieuwtjes, leuke acties en “Give Aways”. www.facebook.com/LoveScrapping
Graag tot ziens in de {web}winkel.

Guida

Crea-Uniek stelt deze prijs beschikbaar.


Love Scrapping stelt deze prijs beschikbaar.


Tevens kan je meedingen om een keer Gastdesigner te zijn bij ons. Lijkt je dit leuk zet dan achter je naam bij Mr.Linky GD.  Ook de kinderen mogen reageren deze keer. ;) Wij kiezen dan hieruit 2 personen die een keer mee mogen doen.

Dan nu over naar de Challenge. Deze week hebben wij een eenvoudige sketch met als opdracht om er een voorjaars/lente of paaskaart mee te maken.

Hier is de bijbehorende sktech.

En hier zijn de voorbeelden van het DT. Mindy,de dochter van Miriam heeft ook een kaart gemaakt voor deze Challenge. Bedankt Mindy, een geweldige kaart. :))

Ellen:

Mindy:

Miriam:

José:

Marjan:


Marianne:

Rosalien:

Angèle:

Anja:

Jullie hebben weer tot volgende week vrijdag 18:00 uur de tijd om je kaart bij Mr.Linky neer te zetten. Wij kijken weer met veel plezier uit naar jullie creaties, heel veel plezier met deze Challenge. :)) En vergeet niet GD achter je naam te zetten als je mee wilt dingen om een keer Gastdesigner te zijn.

21 opmerkingen:

Brendaxx zei

Oh dit is een geweldig begin van de dag!! Ik zal zo even een mailtje sturen met mijn gegevens:)Dankjulliewel! De andere dames ook van harte met hun Top3 plaats!
Groetjes,Brenda

José zei

Van harte Brenda met je prijs! Mia en Karin jullie ook gefeliciteerd met je top 3 plek!
Groetjes, Jose

Angèle zei

Proficiat Brenda, Mia en Karin! Geweldig mooi!

Rosalien Zwackhalen zei

Dames gefeliciteerd met de Top 3 en Brenda met het winnen van de Challenge. :)) Super gedan allemaal.

Groetjes Rosalien

Ellen zei

Gefeliciteerd Brenda, veel plezier met je prijs. Ook mia en Karin van harte!
Groetjes Ellen

Geer vanne Smeed zei

Superleuk dat ik bij de top 3 sta.Ik moet zeggen dat ik ook met veel plezier aan deze challenge heb meegedaan. Ik wil de de dames van het designteam bedanken voor het steeds weer bedenken van een leuke challenge en alle anderen voor de mooie reacties en felicitaties.
Groetjes Mia

Wilma zei

Gefeliciteerd top 3 dames!!!

Margot zei

van harte gefeliciteerd brenda!

CARDS BY JOL AND ART BY JOL zei

dames gefeliciteerd met het behalen van de top 3, Brenda gefeliciteerd met het behalen van de eerste plaats.
mooie creaties hebben jullie gemaakt.

groetjes jolande

Marjan Küppers zei

Brenda, van harte met je prijs! De andere twee dames hebben ook erg mooie creaties geleverd, het was heel lastig kiezen. Op naar de volgende challenge.

Muuske zei

Hallo

Dames proficiat met de top drie en Brenda van Harte gefeliciteerd met je eerste plaats groetjes Margo.

Cornelie zei

Wauw Brenda, leuk! gefeliciteerd!
leuke nieuwe challenge!
Groetjes Cornelie

Jacqueline DH zei

Wat een terechte prijswinnaars! De doosjes zijn stuk voor stuk prachtig. Ook de voorbeelden voor de nieuwe challenge zijn mooi, ik ga me er ook weer eens over buigen.
Meiden gefeliciteerd!!!

gr. Jacqueline

Christine zei

Leuke voorbeelden hebben jullie gemaakt! Ik draag deze week ook nog eens mijn steentje bij!
Liefs
Christine

carla zei

We zijn weer van de partij.
Een hele leuke sketch, eenvoudig dat wel, maar je kan er alle kanten mee op.
Erg leuk om te doen.
Groetjes,
Carla

carla zei

Sorry, bij de eerste plaatsing is er iets misgegaan.
Ik heb alles moeten overdoen, maar nu staat mijn naam er wel 2 keer bij.

Groetjes,
Carla

Colien zei

Leuk zo'n simpele sketch, daar kun je alle kanten mee op. En dat is ook te zien als je de bijdragen bekijkt, leuk!
grtz. Colien

Colien zei

Oh, ik zie nu pas dat het een Paas- of voorjaarskaartje zou moeten zijn... Sorry, dat heb ik niet gezien, ik heb de sketch aangehouden... Dus als mijn kaartje niet voldoet, mag mijn bijdrage worden verwijderd, hoor!
grtz.Colien

Brendaxx zei

Op de valreep nog een kaartje erbij gezet ;)
Groetjes,Brenda

Anoniem zei

OP de valreep toch nog een kaart kunnen maken! Ik heb er een lentekaart van gemaakt.

groetjes, lisa

ScrappySandie zei

Thanks for the fun challenge! This one looked very simple but wasn't so simple after all! Your design team samples are great!