zaterdag 12 november 2011

Challenge # 116

Allereerst wow, we hadden vorige week volgens mij bijna een record aantal deelnemers, maar liefst 52. Zo ontzettend leuk om al jullie uitwerkingen te zien maar ook aan ons weer de moeilijke taak om hier een top 3 uit samen te stellen. Eigenlijk zijn jullie gewoon allemaal winnaars.

Helaas moet ons wel nog even iets van het hart.

1. Zouden jullie s.v.p. willen overwegen om de woordverificatie op jullie blogs uit te zetten? Het scheelt ons een hoop werk want we willen graag bij iedereen een reactie achterlaten soms scroll je dan niet verder en zie je niet eens dat de verificatie aanstaat en dan plaats je geen reactie zo jammer. Want tenslotte vinden we het allemaal leuk om reactie's te geven en te krijgen.
Het is helemaal niet moeilijk je gaat als je je blog opent naar ontwerp in de rechterbovenhoek.
Vervolgens klik je op het tabblad links bovenin instellingen.
Dan op de regel eronder reactie's en je scrolled naar beneden tot woordverificatie en geeft daar nee aan.

2. Als jullie via mr.linky naar jullie berichtje linken dan a.u.b. naar het betreffende berichtje en niet het hele blog want ook dan moeten we soms helemaal zoeken naar het kaartje voor dcl.
Ook dit is niet moeilijk. Je klikt op de titel van je berichtje dan verschijnt de link deze copieer je en plaatst hem bij MR. Linky.

Dan nu over tot de winnaars voor deze week;

Rosina;


Esther;


Heleen;


Zoals jullie in de vorige post hebben kunnen lezen hadden we dit keer een prijs voor alle deelnemers. Crea-uniek en 't bezige bijtje bedankt voor jullie sponsoring.
Rosina wint de prijs van Crea-uniek en Esther en Heleen de prijzen van 't bezige bijtje. Als jullie jullie gegevens even willen doormailen dutchcardlovers@hotmail.com dan zorgen wij dat de prijzen zo snel mogelijk naar jullie toekomen.

Dan nu over naar de sponsor van deze week dit is MadeByMaly;


Hieronder stellen ze zich even voor;

MadeByMaly is een trendy scrapbook- en hobbywinkel die de meeste artikelen ook in kleine setjes aanbiedt zodat u alleen datgene bestelt wat u ook echt gebruikt.
Bijvoorbeeld: grote blokken papier en grote sets embellishments worden door ons ook aangeboden in kleine setjes (zoals bloemen, embellishments, brads en eyelets enz.) Op aanvraag snijden wij dessinpapier doormidden maar wij verzenden dessinpapier ook in een brievenbusdoos zodat deze gewoon door de brievenbus past zonder dat het papier kreukt.
Ook stansen wij voor u diverse stansen uit. Deze stansjes worden uitgestanst uit zuurvrij cardstock. U kiest de gewenste kleur. Het kleurenschema op de ``stansjes op bestellingpagina`` helpt u hierbij. Stansjes op bestelling is ideaal als u een stans of pons wilt uitproberen of u wilt geen stans of pons aanschaffen maar wel gebruik maken van de afbeeldingen hiervan.
Brievenbuspost wordt al gratis verzonden vanaf 17 euro en pakketpost wordt gratis verzonden bij een bestelling vanaf 25 euro.
U kunt ons veelzijdige assortiment vinden op http://www.madebymaly.nl/en onze blog kunt u vinden op http://madebymaly.blogspot.com .

Prijs beschikbaar gesteld door MadeByMaly.


Dan nu de sketch voor deze week.


Hieronder volgen de uitwerkingen van het team ter inspiratie;

Ellen;


Rosalien;


Anja;


Angele;


Jose;


Marianne;


Yvon;


Miriam;


Margot;Jullie hebben wederom tot en met a.s vrijdag 18-11 18.00 uur de tijd om jullie uitwerking bij Mr. Linky neer te zetten.
Heel veel plezier met deze challenge en natuurlijk hopen we stiekem op wederom zo'n groot aantal deelnemers als vorige week.Groetjes namens het Dt-team
Anja

18 opmerkingen:

Margot zei

gefeliciteerd prijswinnaars!

Rosina zei

Ooooooooh woooow dank jullie heel hartelijk voor prijsje van deze week....
Ik vind het heel erg leuk om mee te doen....
daarom zullen jullie me nog wel vaker zien...

groetjes en een fijn weekend allemaal
Rosina

Rosalien Zwackhalen zei

Gefeliciteerd allemaal met de Top 3 en jullie prijsjes, wat een geweldige creaties deden er weer mee en zoals Anja al zegt, probeer daar maar eens een Top 3 van te maken.
Wij kijken weer uit naar de inzendingen van deze week. :))

Groetjes Rosalien

Ellen zei

Meiden, gefeliciteerd met jullie prijs, heel veel plezier ermee!
En Rosina....daar houden we je aan hoor! ;-)
Groetjes Ellen

Елена zei

От души поздравляю дам, с победой! И здорово, что участников стало больше! А задание новой недели заставляет задуматься. Всем удачи в творчестве!
С теплом, Елена

José zei

Van harte top 3 meiden en heel veel plezier met jullie prijzen!
Groetjes, Jose

Stampidoe@gmail.com zei

Alle 3 van harte gefeliciteerd wat waren er veel inzendingen wat het moeilijk maakte om een top 3 samen te stellen maar het is toch gelukt een geweldige top 3. Hoop dat er deze weke weer net zoveel inzenders komen

iedereen bedankt voor het meedoen

groetjes yvon

Angèle zei

Van harte winnaars!

Groetjes, Angèle

Liberta zei

Hartelijk gefeliciteerd dames mooie creaties gemaakt.

Liefs, Lieb

By Aline zei

Hartelijk gefeliciteerd met de top 3, het zijn inderdaad hele mooie kaarten... ik ga weer aan de slag met de sketch...

Blankina zei

Wat een mooie creaties komen er altijd voorbij.Het is echt een plezier te komen kijken, en natuurlijk het creeren zelf van de kaarten voor de Dutch card lovers challenge...ik heb net mijn kaartje gelinkt.
groetjes uit Italie, Blankina

Judith zei

Dames van de top 3 Gefeliciteerd!! Leuke sketch en mooie uitwerkingen van het DT team!!! Hopelijk lukt het mij om deze keer wel meedoen.

Groetjes Judith

Cornelie zei

Top 3 gefeliciteerd!! Wat een leuke sketch, en weer een inspirerende voorbeelden!!
Groetjes Cornelie

Adriana zei

Leuke voorbeelden weer. Angele wat leuk om te zien dat je ook een gevouwen ster hebt verwerkt! Ik heb ook weer een kaartje geplaatst. Ben benieuwd wat jullie ervan vinden. Groetjes

Colien zei

Leuke sketch en wat een moooie verschillende manieren van verwerken!
grtz.Colien

Caroline zei

Heel leuke sketch en zo kan je prachtige kerstkaarten maken.
Groetjes Caroline

Jolanda Cuper zei

Mooie sketch en super kaarten van het DT team. Mijn kaart valt misschien niet helemaal in de sketch!
Groetjes Jolanda.

Roelie zei

Zo, het kan nog net op de valreep... pfoehhh
Ik had de kaart vanmiddag ruim op tijd af, hij is ook op tijd op de bus gegaan voor de jarige, zou ik toch bijna vergeten om hem op mijn blog te plaatsen en hier te linken... Net op tijd tot inzicht gekomen gelukkig! Volgens mij ging het niet helemaal goed met mijn link plaatsen, ik stond er eerst bij, toen ik een reactie wilde achterlaten stond mijn naam er niet meer bij dus heb ik hem opnieuw geplaatst. Hopelijk staat hij er nu niet 2x?
Groetjes Roelie