vrijdag 4 juni 2010

Challenge 47

We hebben het in de vorige post ook al gezegd maar ik wil toch nog een keer zeggen namens het hele dt-team dat we ontzettend veel plezier hebben beleefd aan onze bloghop en aan al jullie leuke reactie's en felicitatie's.
Natuurlijk bedanken we ook onze sponsoren Crea-uniek en 't Bezige Bijtje voor het beschikbaar stellen van de prijs voor de bloghop en ook een speciale dank aan alle andere sponsoren die gedurende het afgelopen jaar iedere keer voor zulke leuke prijzen hebben gezorgd. Ik zou zeggen met z'n allen op naar nog een jaar (of meerdere)

En dan zijn jullie natuurlijk heel erg benieuwd naar onze top 3 van de bloghop sketch................

Monique;Katty;Angele;En de winnaar is geworden.............

KATTY,van harte gefeliciteerd als je je gegevens even wilt doormailen naar dutchcardlovers@hotmail.com dan zorgen wij dat je de digitale bon van 't bezige bijtje zo snel mogelijk krijgt toegestuurd....

Maar er is natuurlijk meer zoals jullie hebben kunnen lezen in de bloghoppost konden jullie niet alleen de prijs van 't bezige bijtje winnen maar mogen jullie ( dat geldt dus ook voor Monique en Angele) , 2 weken meedoen als gastdesigner en een van deze twee weken zelf een sketch/challenge verzinnen stuur hiervoor even jullie mailadressen door naar dutchcardlovers@hotmail.com i.v.m. het inplannen van de data.

Uiteraard gaan we gewoon door en hebben we voor deze week weer een nieuwe sketch;En de sponsor voor deze week is CREASCRAP;Ze stellen de volgende leuke prijs beschikbaar;Hierbij de uitwerkingen van de sketch door het DT-team;

MARIANNE;ELLEN;SANDRA;ANJA;

WENDY;MIRIAM;Jullie hebben weer tot vrijdag 11 juni a.s. 18.00 uur de tijd om jullie uitwerking te plaatsen via onderstaande mr.linky.
Hopelijk doen jullie weer in grote getale mee, succes en veel plezier.Anja en het DT-team.

9 opmerkingen:

Anja (scrappie) zei

Van harte gefeliciteerd Katty en natuurlijk ook Monique en Angele ik kijk uit naar jullie gastdesignwerk en jullie challenge/sketch.

Angèle zei

Wat een verrassing! Ik verheug me er al op!
Van harte ook Monique en Katty!

miriam zei

Alle drie gefeliciteerd Katty veel plezier met je prijs en de Monique en Angela ben benieuwd wat voor een sketch jullie voor ons gaan bedenken.

groetjes miriam

Ellen zei

Gefeliciteerd meiden!
Ik verheug me op jullie inbreng bij het gastdesignschap.....

Groetjes Ellen

Katje zei

Ohhh wat leuk zeg, kom ik van een feestje gisteravond en zie dat ik heb gewonnen!
Ben er echt heel blij mee.
Ik wens de andere 2 dames een dikke proficiat.
Groetjes Katty

natje zei

Proficiat aan de top3!
Prachtige kaartjes!


Groetjes

SuperMo zei

Wat een leuke reacties! Ik was al helemaal happy, maar zulke reacties zijn helemaal top om te lezen. Het idee voor de challenge zit al in mijn hoofd, ga hem van de week proberen uit te werken. Ben benieuwd wat jullie ervan gaan maken.

Katty & Angele ook van harte gefeliciteerd!
Greetz Monique

Cindy zei

Ik heb mijn kaartje voor de nieuwe challenge weer geplaatst!

Creaine zei

wat een leuke challenge........ik heb 'm gemaakt hoor!
groetjes Ine