maandag 19 oktober 2009

Afscheid

Helaas moeten we afscheid nemen van twee talentvolle dames. Door omstandigheden is het voor hen helaas niet langer haalbaar om actief deel te nemen aan de challenges die hier wekelijks geplaatst worden. Hieronder volgen hun eigen afscheidswoorden.

"Hoi Allemaal!

Zoals jullie misschien is opgevallen deed ik de laatste paar keer niet meer aan de challenges mee. Helaas zijn er een aantal dingen die mijn aandacht nu nodig hebben, niks naars hoor. Hierdoor lukt het me niet om iedere week wat klaar te hebben liggen, dus ik ga afscheid van jullie nemen. Bedankt voor al jullie leuke creaties en ik ga binnenkort vast eens aan de challenge zelf meedoen.

Liefs Linda

Hoi meiden,

3 weken terug ben ik gevraagd om plaats te nemen in de directie van het bedrijf waar ik werk, een hele eer voor mijn harde werken, maar heb daar wel even over na moeten denken aangezien ik weer naar spaanse cursus ben 1 avond in de week en een studie bedrijfseconomie heb opgepakt op de universiteit 2 avonden in de week. Nu heb ik besloten om toch de uitdaging aan te gaan maar zal ik prioriteiten moeten stellen om mezelf niet voorbij te lopen.

Nu heb ik helaas moeten besluiten dat het blog van Dutchcardlovers daar niet meer inpast, wat ik vreselijk jammer vind heb zelf nog gedacht aan het stoppen met mijn spaanse cursus. Ik dnk dat we met zijn allen iets leuks hebben opgebouwd en ik hoop dan ook dat jullie het voortzetten en ik hoop dan ook aan een van jullie het stokje te kunnen overdragen.

Groetjes,
Natasja"

Aangezien ook Natasja, de oprichtster van dit blog, ons helaas moet gaan verlaten, neemt Rosalien het stokje van haar over en zal zij het voornaamste aanspreekpunt zijn. Wij zijn erg blij dat Rosalien daartoe bereid is en zullen haar uiteraard aan alle kanten blijven ondersteunen.

Groetjes, Wendy.

11 opmerkingen:

Ellen zei

Beste Linda en Natasja
Wat jammer dat jullie gaan stoppen.
Bij deze wil ik jullie heel erg bedanken voor alle inspiratie die ik via jullie heb opgedaan. Ik wens jullie heel veel succes voor de toekomst. Ik blijf gewoon jullie blogs volgen....
Groetjes Ellen

Liszha zei

Hoi Linda en Natasja,
Jammer dat jullie dit gave blog gaan verlaten maar je moet altijd voor jezelf kiezen natuurlijk.
En carriƩre kansen en familie zijn dan natuurlijk belangrijker.
Wat fijn dat Rosalien het stokje overneemt.
Fijne toekomst toegewenst aan jullie beiden en tot op het web.
Liefs Lisette

Lenet zei

Wat jammer zeg, maar wat niet gaat gaat niet.
Harstikke bedankt voor jullie inspiratie ,heel veel succes verder.

Romy zei

Wat jammer dat jullie uit het team van het blog stappen. Maar gelukkig komt het blog in goede handen: die van Rosalien. Ik wens jullie in ieder geval nog veel scrapplezier toe en hoop dat ik nog eens jullie creaties kan bewonderen.

miriam zei

wat jammer dat jullie gaan stoppen.maar soms gaan anderen dingen voor .
Bedankt voor alle mooie dingen die jullie maakte en de inspiratie.
Veel succes verder

Fijn dat rosalien het stokje gaat overnemen heel veel succes daarmee

dithny zei

Oh meiden, dat is jammer zeg!!Ik wil jullie heel veel succes toewensen bij alles wat op jullie weg komt, en jullie bedanken voor je inzet en inspiratie op dit blog.
Wat fijn Rosalien dat jij het stokje over neemt. Heel veel succes!!!

Dora zei

Linda en Natasja, jammer dat jullie weg gaan, maar ik wens jullie heel erg veel succes toe, soms zijn andere dingen belangrijker en dan kan het niet anders! Vele succes!
En Rosalien heel veel succes!

Helena zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Helena zei

oeps iets verkeerd gedaan.
nog een keer.

Veel suc6 aan iedereen.

Anja (scrappie) zei

Heel erg spijtig Linda en natasja heel erg bedankt voor al jullie mooie creatie's en het opzetten van dit blog. Ik wens jullie heel veel succes met alles wat jullie ondernemen en Rosalien bedankt voor je inzet om het blog verder te beheren, toppie meid.

yvon/stampidoe zei

Heel jammer Linda en Natasja, maar soms moet je keuze`s maken in het leven, wil jullie veel geluk & suc6 wensen.
Rosalien geweldig dat je het blog voort wilt zetten.