zondag 13 oktober 2024

DCL challenge #391

 Hallo! De leuke landen/steden challenge van Yvonne zit er alweer op. Jammer dat er niet veel deelnemers waren, maar misschien speelde het nazomerweer een rol. Gelukkig gingen er dames de uitdaging wel aan en zo zagen we van alles voorbij komen van over de hele wereld, erg leuk!! Uit deze inzendingen hebben we de volgende toppers gekozen:

Top 3:

Ineke met Mickey in Disneyland Parijs

Colien met een bezoekje aan de Mickael Jackson musical in Londen 

Lia met een schoolreis naar Parijs



Heel gave uitwerkingen vonden wij het! Van harte gefeliciteerd met jullie top 3 plaats en als je wil, neem dan de badge mee voor je blog. Je vindt deze in de sidebar. 

De winnares werd deze keer .....

COLIEN

Heel mooi jouw tagkaart en van harte gefeliciteerd ook met je eerste plaats! Je mag ook de winnaars badge meenemen voor op je blog. Ook deze vind je in de sidebar.
Als je het leuk vindt om een volgende keer onze gastdesigner te zijn, mail dan even naar Marjan (mkuppers@outlook.com), ik vertel je er dan alles over.

-----------------

Dan is het nu weer tijd voor de nieuwe challenge en die mocht ik (Marjan) verzinnen.

Deze keer gaan we kaartjes maken met een klein shakergedeelte erop. Hoe je de shaker vorm geeft is aan jou, ook het thema is vrij. Het is dan wel herfst, maar je hoeft geen herfstkaart te maken, mag natuurlijk wel! Op de voorbeelden een shaker in bloemvorm/cocktail/patrijspoort/zakje in bannervorm. Dat mag dus ook, een zakje in een vorm. Daarvoor heb je wel een speciaal apparaatje nodig. Er is veel mogelijk qua vorm van de shaker.



Ons team maakte veel verschillende voorbeelden. Een aantal van ons zijn al in kerststemming ;)


Nicole:


Ellen:


Yvonne:



Rosalien:


Marjan:





Doen jullie mee? We zijn benieuwd naar jullie kaartjes met kleine shakers erop!

Je hebt de tijd tot vrijdag 1 november 18.00 uur om je kaartje te linken.

Succes en veel plezier ermee!
Groetjes van Ellen, Nicole, Yvonne, Rosalien en Marjan